Husky161 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Mam takie pytanko ... duzo slyszalam o tym ze po tym jak dlugo stosuje sie srodki antykoncepcyjne hormonalne to w przyszlosci mozna miec problemy z zajsciem w ciaze a ja wolalabym tego uniknac ... chce miec dzieci chociaz jeszcze nie teraz ... co wy o tym sadzicie ? w koncu tabletki czy plastry hamuja jajeczkowanie a jak tak dlugo bedzie sie ingerowac w te sprawy to czy potem moga byc jakies komplikacje ? ja mam zamiar zaczac brac tabletki lub naklejac plastry ale tylko ok pol roku zeby nie miec problemu w przyszlosci ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinka5555 0 Napisano Styczeń 16, 2008 powiem tyle... ja baralam tabletki anty.. przez okolo 2 lata i teraz zaluje jak cholera!!! przypuszczam ze wlasnie dlatego teraz musze robic badania i miec nadzieje na dzidziusia. jakbym miala dzidziuia wtedy czyli przed 2 laty to pewnie nic by sie nie stalo... a tak to przez moja glupote teraz mam troche problemow! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmmmimi Napisano Styczeń 16, 2008 w 3 miesiące po przestaniu brania tabletek zaszlam w ciąże, tabletki bralam 4 lata, najpierw novynette pozniej cerazette - czy jakos tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasinka Napisano Styczeń 17, 2008 moja siostra brała tabletki przez 6 lat i po 4 miesiacach od odstawienia była juz w ciąży:) tabletki szkodza jak chemia zawarta obecnie w prawie wszystkich produktach!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach