Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Touched By The Love

Co zrobić żeby facet zwrócił na mnie uwagę ??????

Polecane posty

Gość Touched By The Love

Pewnie zaraz napiszecie, że uśmiechać się i być sobą, ale to nie takie proste jak ktoś jest nieśmiały. Strasznie podoba mi się jeden chłopak ale jakoś od 3 lat nie możemy nawiązać kontaktu a ja ciągle czekam że on w końcu coś zrobi, (ubzdurałam sobie że jest mi przeznaczony i ...czekam na jego pierwszy krok bo ja się nigdy nie odważę, wiem to żałosne). To straszne zakochać się w kimś i nie wiedzieć czy ma się u niego jakieś szanse. Wszyscy mówią że to dziewczyna wybiera faceta i to od niej więcej zależy ale nie mogę się z tym zgodzić. Jestem tak strasznie samotna.....(bardzo bym chciała mieć się do kogo przytulić i kolejne walentynki samotne(to święto jest straszne dla singli nie z wyboru) Wierzycie że ktoś jest komuś przeznaczony i wszystko co się dzieje, dzieje się z jakiegoś powodu? :)

Gość hgfdd
ściągnij majtki wypnij się i od razu bedzie twój.

Gość Angelika ika
Najlepszy sposo? Miec zniewalajaca urode. Kazdy facet zwroci uwage.

Gość hgfdd
mozesz tez zrobic mu oklad z piersi

Gość ukziw
Najlepszy sposo? Miec zniewalajaca urode. Kazdy facet zwroci uwage. Niekoniecznie . Sa faceci ktorzy nie lubia zbyt ladnych dziewczyn , bo takie im sie wydają niedostepne i nie probuja do nich startowac. Najładniejsza dziewczyna z mojej klasy sama sobie wybrala faceta ii go poderwała , bo zaden nie mial odwagi do niej podejsc. NAjlepiej mają ładne dziewczyny i takie ktore wydaja sie dostepne.

Gość brukselkaa
ja tam świetnie rozumiem autorke.nie ma co nalewać :( bo naprawdę to smutne jezeli ktos jest w kims zakochany a ta osoba go ma głęboko w ..wogole to ja mam dzis wisielczy nastrój :( 😭 nikt mnie nie kochaaaaa

Gość ukziw
a to kobiety inaczej robią? Znam wiele kobiet ktore olaly swoich facetow . Jedna olala narzeczonego z Polski i wyszła za Anglika.

jeśli macie ze sobą jakiś kontakt, znacie się i on nigdy nie okazał zainteresowania, nie zrobił nawet najmniejszego kroku, żebys mogła podbić piłeczkę, nie reaguje na subtelne sygnały z Twjej strony (np. własnie uśmiech, spojrzenia) to kiepsko to widzę. Najwidoczniej mu sie nie podobasz na tyle. Tak bywa, to nie żadna tragedia nigdy nie byłam zwolenniczką gimnastykowania się przed facetemi jak małpa na drążku :) Z doświadczenia wiem, że jak coś iskrzy, to raczej bez większych problemów zostaje podłapane przez którąś ze stron :) jeśli od 3 lat czekasz, to uważam, że jakieś 2,5 roku za długo :) Szkoda czasu. Takie jest moje zdanie

\"nigdy nie byłam zwolenniczką gimnastykowania się przed facetemi jak małpa na drążku\" a jak słoń na piłce? :P

Gość a jeśli
voalka: "nie jednocz się ze swoimi emocjami" Bodhidarma VII n.e. "nie ma umysłu po za umysłem" jeśli nie jednoczysz się nawet ze wsoimi emocjami Twoje emocje tworzą umysł po za umysłem. czy te emocje to Ty czy emocje? co jest wtedy umysłem, Tobą? [sorry, nabieram sił]

"a jak słoń na piłce?" jakoś też nie :) Czyżbym miała jakieś braki w dziedzinie "gimnatyki", komiczne???? ;) ale może jeszcze nie wszytko stracone - może jeszcze będzie mi dane powyginać się "na tej płce" :P

tak sie pytam, bo zastanawiam sie ile byłabys w stanie zrobic, by mnie zdobyć :P

komiczne ---> no cóż, jeśli miałabym tylko do wyboru to "gimanstykowanie się", to może i by się znalazło coś, na czym bym sie "powyginała", ale nie byłaby to na pewno piłka ani drążek ;)

Gość emocje
emocji akurat najlepiej nie dopuszczać do głosu po co cierpieć? a Ty, autorko, weź sprawę w swoje ręce wreszcie, bo i tak za długo czekasz, a możesz się nie doczekać

Gość a jeśli
jeśli emocje zaciemniają Twoje niebo to niebo nie jest niebem albo dusza nie jest duszą albo dusza nie jest niebem. utrzymując stan równowagi kontrolujesz rozum by nie popełnić błędu. nie ma błędu gdy nie ma Ciebie. jest dwoistość. poświęcenie, którymi sama sobie tworzysz chmury. napewno są? jeśli dusza jest niezmienna to co jest po za duszą? porównaj sobie powiększanie świata dżinistów a pomniejszanie świata buddystów, czym to się różni? tym że wybierasz pomiędzy dżinistą a buddystą. kto wybiera? połącz techniki.

Gość emocje
a jeśli --> Ty i Twoje filozofowanie...

Gość a jeśli
odrzucasz filozofię? słowa które coś znaczą albo nie? nie napisałem że efektem jest tao. nie domyśliłaś się? jesteś kobietą więc nie ma w Tobie umysłu mężczyzny? jak myślisz co jest teraz wypadkową? co tworzymy? jesteś mędrcem czy się boisz? czego boi się mędrzec? stracić mądrość?

Gość iise
ładnie się ubiesz załoZ mini

"jesteś kobietą więc nie ma w Tobie umysłu mężczyzny?" nie wchodzę w "filozofowanie", ale chciałam tylko zaznaczyć, że kobieta może w niektórych sytuacjach myśleć właśnie jak mężczyzna. Musi tylko dobrze poznać "ten tok myslenia" :) a dlaczego to pisze?? Dlatego, że właśnie to znacznie ułatwiłoby sprawę autorce :)

a to spokojnie :) nie jestem az tak wymagający i mam otwary umysł, wiec wyginanie sie w innej scenerii i nawet bez tych gadżetów tez akceptuje ;)

Gość a jeśli
z czego tak naprawdę masz satysfakcję? że pomagasz czy że korzystasz z siebie by pomóc? chcesz nią rządzić? co tak naprawdę robimy? utrzymujemy stan równowagi siebie by nie poddać się emocjom? masz teraz emocje? czym teraz jest dusza? co zrobiłem? pomogłem Ci? pomożesz następnemu/ej? dlaczego ona potrzebuje pomocy? kto następny/a? co robimy? czym jest filozofia?

Gość emocje
gdyby mędrzec się nie bał, byłby głupcem heh, nie wiedziałam, że "a jeśli" jest mężczyzną:P niespodziewajka a kiedy Klaudka pogimnastykuje się na drążku Komicznego?

Gość brukselkaa
:O:O:O:O

Gość a jeśli
do brukselki: przez Wy: :( :( :( :( :( :) :) :) :) :) kto to napisał? co chcesz zrobić przez :p? co teraz robię? jesteś kobietą mężczyzną mędrcem mistrzem? czego się boi mędrzec mistrz kobieta?

voalko - mam jutro bardzo nudną impreze.. musze isc bo sie znajomi obrażą... sztywniackie towarzystwo itp. widze, że masz jakis niezły towar poleć mi swojego dilera, bo jakis dobry stuff bierzesz - moze sie rozerwe przed tą bibą :P