Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytanie ...

Madalińskiego czy Wołoska - jakie opinie, warunki?

Polecane posty

Gość Zapytanie ...

Cześć. Jak w temacie. Niedługo rodzę i zastanawiam się który szpital wybrać. Jeśli, któraś z was niedawno rodziła w którymś z tych szpitali będę wdzięczna za opinię i krótko o warunkach tam panujących. Dziękuję.

Gość Zapytanie ...
To chyba mam rozumieć, ze nic miłego cię tam nie spotkało? Rodziłaś tam niedawno?

Gość Mama_Zosi
Ja urodziłam tam dwójkę dzieci (na Wołoskiej) i jeśli będe miec trzecie to też tam będe rodzić. Na nic nei moge narzekać, wszyscy lekarze z którymi się spotkałam komepetentni i mili (jeden prowadził drugą ciążę), to samo mogę powiedziec o peditrach i położnych. Pierwszy raz leżałam na patologii ciąży, przyszłam z ulicy, rodziłam bez opłaconej położnej i wszystko było super, drugi raz z położną i tez ok. Jak najbardziej polecam.

Na Madalińskiego syf:( Nikt się TOBĄ NIE INTERESUJE.OGÓLNIE BEZNADZIEJNY,BRUDNY SZPITAL. Odradzam też Praski-dwie moje koleżanki urodziły tam i obie miały dzieci zarażone sepsą:( Wołoska-to dobry szpital. Poleczm też Czerniakowski im.Orłowskiego.Ten duzy. Ja rodziłam tam 4lata temu i byłam zadowolona.Teraz podobno jest o niebo lepiej,niż kiedy ja tam lezałam. Rodziłam też w Bielańskim.Ale nie polece tego szpitala. Zero zainteresowania noworodkiem. Położnictwo ok,ale neonatologia do bani:(

Gość Zapytanie ...
Cześć. Dzięki za wypowiedzi. Ja rodziłam kiedyć na Wołoskiej ale mam złe wspomnienia i z porodu i dziecko dostało zapalenia płuc a szkoda gadać. Ostatnio 3 razy słyszałam już o nowych zakażeniach tam pomimo, ze oddział jest świeżo po remoncie. Podobno na madalińskiego był syf ale ostatnio warunki się poprawiły mimo ciasnoty to opieka jest lepsza. Sama n ie wiem, a czy wy rodziłyscie niedawno? Może jednak jak tak piszecie wybrać wołoską?