Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xXzamienionaxX

o co tym sądzicie?

Polecane posty

Gość xXzamienionaxX

opinia wasza jest dla mnie ważna.. naprawde nie wiem co mam zrobić każdy mówi inaczej ;( No więc poznałam chłopaka , świetnie się z nim gada i wogóle, jest w zawodówce (2lata) ;| i wogóle troche taki rozbujnik wyglądem nie grzeszy.. mama uwaza ze stać mnie na kogoś lepszego.. (tak mi powiedziała) przyjaciółka ma troche skywiona mine wiem ze nie lubi go i wogole i ze uwaza ze on moze wszystko zrobić mi a wtedy bede żałować a ja sama nie wiem cudownie mi się z nim rozmawia przytula tylko... no własnie nie jestem pewna czy go kocham.. z jednej strony chce z nim być dalej.. a z drugiej nie chce ;( co o tym sądzicie?

Gość a jeśli
że z jednej strony chcesz a z drugiej nie chcesz. jesteś tulona. chcesz czegoś więcej? powiedz mu to.

Gość xXzamienionaxX
nie chodzi o to. tylko co bys np zrobiła na miejscu gdybyś była w takiej sytuacji, chciałabyś z nim być wiedziać jaki jest z charakteru i wyglądu do jakiej szkoly chodzi , co sadza o nim inni i takie tam.. i nie wiedziałabyś czy go do konca kochasz? czy to jest fair i wogóle..

Gość a jeśli
ile masz lat? problemem jest szkoła? [rozumiesz co to znaczy ufać? będzie masakra]

Gość xXzamienionaxX
rozumiem co to znaczy ufać , ale nie rozumiem po co to pytanie. i jaka maskara co? 17 lat mam

Gość a jeśli
to słuchaj mamy. i na pewno sie kłóć się z nią.

Gość xXzamienionaxX
A Ty ile masz lat? masz już dzieci..? dają Ci w kośc czy jak? a dlaczego mam jej sluchać

Gość a jeśli
bo ona Cię kocha. jesteś jej dzieckiem. masz problemy w nauce? jeśli zaczniesz kłócić się z nią możesz mieć problem z maturą. pomyśl o studiach. jest dobrze. nie bój się i myśl co jest dla Ciebie lepsze.

Gość xXzamienionaxX
nie mam problemów w nauce , tylko z uczuciem.. Wiem ze mnie kocha , wiele razy mi to mowila...

Gość a jeśli
nie musisz wybierać z uczuciem między nią a nim. Ona nie walczy z Tobą. Miała podobne problemy i wie co jest dla Ciebie dobre. Dlatego Ci to mówi.

Gość xXzamienionaxX
No wiem. Mama wie że ja jesli mi tak będzie mowić to i tak posłucham tylko samej siebie i ona nie będzie mi miała tego zazłe naprawde. Tylko teraz ja się zastanawiam czy być z nim czy nie.. Jej zdanie znam , mojej przyjaciółki powiedzmy też znam..