Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan

dziewczyny jesli juz myslicie o facecie

Polecane posty

Gość pan

powaznie to jakie stawiacie wobec nieg oczekiwania? tzn jak przedstwiacie swoje wyobrazenie o zwiazku:) czekam na wypowiedzi

Gość pan
delikatnie podniose:)

Gość ja niestety z racji wieku
28 lat i doswiadczenia z roznymi typami facetow stawiam bardzo wysokie warunki. Musi byc przystojny na tyle aby mi sie podobal i przyciagal fizycznie, musi byc wygadany, na luzie do tanca i do rozanca, nie moralizator i nie puszczalski :) Nie pantoflarz :-0 Pewny siebie, zaradny, majacy dobre serce, zadbany. Musi znalesc czas zarowno na prace, swoje pasje i dla mnie, nie moze mi dawac duzo do myslenia typu "czemu on nie dzwoni albo czemu nie odbiera". Zwiazek musi byc partnerski, szalony, spontaniczny, uczuciowy

Gość pan
nie mam pojecia:) ale jestem ciekaw jak wyrazacie swoje oczekiwania

Ja np zawsze potrzebowalam faceta silnego i pewnego siebie dlatego np Ty zadajesz takie troche dziwne pytanie na damskim forum a potem "delikatnie podnosisz" niestety odpadasz... ale po pierwszych postach wydajaesz sie mily :P jestes do zakwalifikowania jako kolega :)

Gość jupiter1
ja niestety z racji wieku--> praca pasja i ty ja mysle ze tylko supermen tak potrafi:O

ja tez dużych wymagań nie mam końcy nie ma faceta który by czasem sie nie przespał z panną po pijaku. grunt zeby mi był wierny

Gość pan
e tam pomarancza niedlugo zlamie ci serce zobaczysz:P a co to znaczy ze chcecie czuc sie bezpiecznie mile panie?

Gość Czy...
Moraliatorka w twojej wypowiedzi nie ma zaprzeczenia? ;-)

Gość ja - czyli ona...
Jakie wymagania... hmm... - nie kapeć - nie pantofel każdy człowiek ma jakieś wymagania, ale czasami odchodzą one na dalszy plan, w momencie kiedy potrzebujemy bliskości drugiego człowieka... wtedy...tylko mnie kochaj... :)

co znaczy że chcę czuć się bezpiecznie? że jak zaczepi mnie ktoś na ulicy to nie ucieknie ów koleś i nei zostawi mnie tam samej tlyko choćby miał poobijany wrócić to nadstawi swą chuderlawą pierś ;) że jak nie będziemy mieli co do gęby włożyć to spod ziemi wytrzaśnie :)

przystojny wysoki (190-195 cm) inteligentny zaradny z kasą :) dobry w łóżku czuły uczciwy pewny siebie mający zainteresowania

Bezpiecznie – czuje się, gdy jak jestem z nim to wiem ze, co kol wiek by się nie działo to razem sobie poradzimy, że nawzajem sobie będziemy pomagać i wspierać. To ze jak on będzie miał problem to mi o tym powie a nie będzie sam usiłował się tym zająć, ale będzie ze mną rozmawiał

Gość pan
ok a jesli juz jestescie w zwiazku to jakie sa wasze kolejne wymagania tzn jak chcecie by wasz przyszlosc wygladala?:)

kochać zwierzeta a krzywdzić je to są trochę rózne sprawy. ja np zwierząt nigdy nie krzywdziłam, ale wielką miłością raczej ich nie darze - boje się ich i kuniec, nei wiem czemu. czy to mnei dyskwalifikuje jako dobrego człowieka? :)

Gość a jeśli
mhmmmm, bo [to jest zaufanie] to jest dawanie szansy. [arab szybko całujący żyda jest lepszy niż facet ganiający z siekierą kobietę]

Gość valerian
ja niestety z racji wieku wolałbym być sam niż z taką kobietą jak ty .....wieczne nadskakiwanie księżniczce jest wykańczające...