Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam o pomoc...

Jak ja przeżyję tę noc?? Wymioty, potworny ból żołądka.

Polecane posty

Gość błagam o pomoc...

Wypiję 2 łyki wody, odczuwam potworny ból żołądka bardzo silne mdłości i po około 10 minutach wymiotuję. Byłam 2 h temu w domu u mojego lekarza rodzinnego, kazał dalej brać Gasec. Mam refluks żołądkowy, po tym leku ból żołądka ustąpił, ale niestety ból z dnia na dzień powrócił. Przestałam brać Gasec i potworne bóle żołądka w dalszym ciągu się utrzymywały. Lekarz powiedział, że nie powinnam tego leku odstawiać i mam go brać dalej. Po powrocie od lekarza występują mdłości. Połknę za dużo śliny i już biegnę. Jak mogę sobie pomóc? Co mam zrobić? Ból żołądka jest potworny, a do tego jeszcze te mdłości. Co się ze mną stanie?? Wykończę się jak tak co chwilę będę wymiotować. Ten ból żołądka już mnie wykańcza.

Gość błagam o pomoc...

Gość Mieszana
Ja też często wymiotuję. Piję colę lub pepsi,bo ona jest dobra na problemy żołądkowe, nawet w szpitalach polecają. Spróbuj, odbija się po niej ,może Ci ulży.

Gość bania u cyganki
przejdzie ci tez tak miałam bierz ten lek ,a czy nie mozesz zmusic sie do zjedzenia np.samego chleba

Gość Mieszana
Mnie siedziała skórka z papryki 2 dni i dopóki jej nie zwróciłam, tak się męczyłam. Ale warto wypić gazowane,bo się krócej męczysz.

Gość bania u cyganki
ale przy reflusie jest t6ak że tylko masz coś doi przełkniecia to już cie bierze na wymioty

Gość błagam o pomoc...
Dzięki za odpowiedzi. Niestety nie udało mi się wytrzymać. Pojechałam na pogotowie i dostałam zastrzyk z Ketonalu. Średnio mi pomógł, ale udało mi się zasnąć. Kiedy obudziłam się rano to ból był znikomy, przypominał pieczenie. Dało się wytrzymać. Niestety znowu zaczyna mnie boleć tak jak wczoraj.:( Jak znowu pojadę na pogotowie to mnie wyśmieją. Już wczoraj lekarz był bardzo nieprzyjemny. Ten Gasec zacznie w końcu działać? bo ten ból jest czasami nie do wytrzymania.