Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mv

Odbijanie ?

Polecane posty

Gość mv

Poznalem dziewczyne za granica w Singapurze. Nie jestem w stanie jej opisac - moge tylko powiedziec ze idealna dla mnie. Bylem w 3 dluzszych zwiazkach i wiem czego chce od dziewczny. Nie moge przestac o niej myslec ale to wiadomo... inaczej bym tutaj nie zagladal. Rzeczywistosc uslana rozami nie jest. Ma chlopaka o ktorym dowiedzialem sie dopiero dzisiaj w klubie gdy z nim przyszla - nie wspominala o nim,.Przedtem rozmawialismy, flirtowala ze mna, smialismy sie, nigdy tak sie nie rozumialem z dziewczyna jak z nia - patrzyla mi prosto w oczy i dokanczala za mnie moje mysli a ja za nia. Ale wracajac do chlopaka. Tanczylem z nia, rozmawialem, a ten wskakuje miedzy nas i odwrocony plecami zaczyna tanczyc z nia. Na szczescie wspomnialem jej ze zaraz musze uciekac wiec po tym incydencie nie wyszedlem na totalnego idiote gdy po kilku minutach tanczenia z jej towarzystwem po prostu sobie poszedlem. Ale szczerze mowiac to mnie zamurowalo, nie wiedzialem co mam robic. Przeciez nie bede go na sile przepychal gdy to jego dziewczyna (?) czy gdyby nagle sie wkurzyl i mnie uderzyl to przeciez nie za bardzo mam prawo oddac? Jest to juz ekstremalny przypadek ale mogl sie zdarzyc gdybysmy tanczyli z nia we dwoch mimo ze on mnie dopiero poznal. Nigdy nie bylem w takiej sytuacji zeby komus zabierac dziewczyne, bo sadze ze to srednio etyczne, ale z drugiej strony po prostu nie moge nic poradzic. Sam siebie nie poznaje ale po prostu czuje ze musze ja miec. Nie wiem czy mam probowac lapac z nia kontakt codziennie i pokazywac jakiego swira mam na jej punkcie, czy od czasu do czasu - nic nie wiem. Bylybym wdzieczny za komentarze

Nie możesz "się za nią uganiać" myślę ze jedyne co Ci zostaje to pokazać jej swoje zalety-jako przyjaciel.. A ona jeśli jest inteligentna to i tak bedzie wiedziała czego oczekujesz ;) tylko nie bądz zbyt natrętny. 3maj się