Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopsik432

prześladują mnie dziwne zdażenia

Polecane posty

Gość klopsik432

Gadałam z chłopakiem co to by było, gdybym wygrała kilka milionów w lotto - jak byśmy odebrali te pieniądze, żeby było bezpiecznie. I stanęło na tym, ze poszlibyśmy z jego dawnym kolegą - policjantem. Skreśliłam kupon i trafiłam trójkę. Tego samego dnia mój chłopak natknął się na tego policjanta w autobusie- a nie miał z nim kontaktu od 5 lat! I akurat go spotkał dzień później jak o nim gadaliśmy. Następnego dnia coś z innej beczki - zastanawiałam się co kupić do jedzenia dla brata i wymysliłam jakies tam kotleciki cordon bleu. Za jakiś czas patrze do lodówki, a tam te kotleciki - kupił je sobie sam. Nigdy wcześniej ich nie jadł (więc chcąc je mu kupić nie kierowałam sie jego przyzwyczajeniami czy preferencjami) ani o nich nie słyszał. następny dzien (dziś) poszłam znowu do lotto - odebrać wygraną za trójke i zagrać ponownie tymi samymi numerami. Przepisałam je więc na nowy kupon, a stojąc w kolejce jeszcze sprawdziłam czy się nie pomyliłam. Po losowaniu okazało się, ze 3 z 6 numerów przepisałam Źle. Jak to jest możliwe, przecież sprawdzałam? Ale dzięki temu znowu wygrałam trójkę!!

Gość klopsik432
zdaRZenia oczywiście ;)

Gość daj mi twój wiek
to teraz daj nam numery na następne losownie.... albo nie....podaj mi numer kom chłopaka który mi sie podoba...bo kiedyś mi dał ale go wykasowałam ....

tez tak mialam kilka razy;) np. w nocy probujac zasnac przed egzaminem powtarzalam sobie w myslach material i zastanawima sie jakie pytania moglby byc, na 10 pytan trafilam 7... ale to przypadek:)

Gość jak już trafisz tę 6 w lotka
to nie odbierzesz wygranej w walizce ale dostaniesz przelew na konto, policjant ci niepotrzebny. Za poradę proszę przelać 10% wygranej, nr konta podam później

Gość klopsik432
wiadomo, ze nie odbiorę w gotówce ;) a policjant tylko dla sprawnej procedury przekazania kuponu ;)(a co by było gdyby pan z lotto kupon podarł?)

Gość daj mi twój wiek
no to jak z tym numerem do R ? podasz mi ?

Gość klopsik432
nie potrzebny ci - niedługo sam się do ciebie odezwie ;) maksymalnie do 8 lutego

Gość daj mi twój wiek
Mam nadzieję o kurna jakby było fajnie gdyby to była prawda, o rany....ale bym sie cieszyła

Gość .psinka.
2(a co by było gdyby pan z lotto kupon podarł?)" juz iwdze tego pana DRACEGO wsciekle twoj kupon ! o rany, juz z godzine sie tak nie smialam :D :D :D :D (osatnio na topiku o wpadkach :) )