Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekaviona

3 tygodnie i ?

Polecane posty

Gość zaciekaviona

30 GRUDNIA był 'podejrzany' stosunek, minęły dziś 3 tygodnie. Zwymiotowałam i bardzo bardzo bolą mnie piersi. Test strumieniowy Amil całkowicie negatywny. Co Wy na to..?

a kiedy masz termin miesiaczki ? powtorzyc test jeszcze. wymioty moga byc nawet przypadkowe. piersi moga bolec przez okresem

Gość zaciekaviona
Biorę tabletki, tak więc do okresu jeszcze kawałek, skończył mi się dopiero z tydzień temu! Piersi bolą jak oszalałe, zwłaszcza po zewn stronie. Test nalezy do tych najwczesniejszych..

Gość hipochondria nocy
ja na to nic........trzy tygodnie temu bylem na recznym ............:P

Gość zaciekaviona
Po prostu się cholernie denerwuję, nie zapomnialam zadnej pigulki ale wymioty oraz naprawde silny bol piersi bardzo mnie niepokoją.

Gość a niech mnie zjada
mi przy pierwszym opakowaniu tabletek bylo nie dobrze dobrze ze nie wspolzylm bo bym zwariowala, teraz mi sie czasami zdaza z rana ale wiem ze to ciaza, skoro wystapilo krwawienie z odstawienia to czym sie przejmujesz??? Albo sprobuj przeczekac a moze lepiej dl komfortu psychicznego pojz do ginekologa... Zrobi badania moze zmieni tabletki

Gość wymiotowalas przez tablety

Gość zaciekaviona
powtórzyłam dziś test, tym razem Bobotest, znowu absolutnioe negatywny

no teraz jest jasniej ze bierzesz pigulki....hmm jesli bierzesz pigulki to raczej nie ma podejrzanego stosunku. chyba ze namieszalas w pigulkach i obnizylas skutecznosc. wowczas mozna powiedziec podejrzany stosunek. o roznych efektach ubocznych mozna wyczytac na ulotce. jesli jakis sie nasila , dlugo trwa wowczas nalezy poprosic o zmiane tabletek co do testu, powtorz jesli koniecznie chcesz teraz, jutro, za 5 dni. nikt ci nie broni. :) widocznie pigulkom jeszcze na tyle nie ufasz, a lekarz bedzie ciebie uspokajalal,....taka bedzie droga moja kochana pojdziesz do lekarza ze stresem czy aby wszystko ok, a on ci powie wszystko ok/ albo nie wszystko ok.

pamietaj ze jesli wymiotujesz po przyjeciu pigulki, do okolo 5 godzin do ona sie nie wchlonie i nalezy przyjac kolejna

Gość zaciekaviona
hehe ja tez tak wlasnie myslalam, ze nic podejrzanego, ale wsio wzielam regularniutko, nie bylo wymiotowania, dlatego wlasnie moje objawy mnie zastanawiaja.

Gość zaciekaviona
podnoszę

Gość a moze by tak do lekarza
??????????????? bo za wrozbe trzeba placic, nic za darmo!!!!!!!!!!!:O

Gość zaciekaviona
28, biorę tabletki juz dlugo i nigdy nie mialam takich objawow po nich.

Gość nescafejka
może sie czymś zatrułaś ? ja np. nie mogę jeść pomidorów ze skórką bo mi leżą na żołądku ;DDD