Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dwa donuty pączek tak

Gdyby nie czynsz i fajki

Polecane posty

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał:

to latwizna, bo ja potrafie szybko pisac na klawiaturze kompa bez patrzenia, 100 slow angielskich na minute i moglbym miec taka prace jak przepisywanie tekstu

z polskimi znakami nie testowalem.

Ale o zlecenia ciężko pod kazdym zadaniem jest pełno komentarzy licytujacych się że zrobiom taniej aż nie warto robić bo wychodzi jak u kermita 1zl za 1000 znaków 

12 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Jak by oddał do hospicjum to też byście go jechali. Taka jest prawda. 

A czy ktoś faktycznie zyskuje, gdy opieka nad chorym staje się ciężarem nie do zniesienia dla najbliższych? Bo na pewno nie chory jeśli codzienne mycie itp czynności sa dla niego krępujące, a syn w tym czasie żyje w ciągłym stresie i dźwiga ogromny ciężar to matka ma niby lepiej w domu niz w hospicjum? 

23 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ja wiem że gowwno jest cieple w dotyku mam nadzieję że ty nie 

Współczuję. Ale w praktyce opiekowałeś się mamą w domu, bo w przeciwnym razie musiałbyś iść do pracy.

2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał:

to latwizna, bo ja potrafie szybko pisac na klawiaturze kompa bez patrzenia, 100 slow angielskich na minute i moglbym miec taka prace jak przepisywanie tekstu

z polskimi znakami nie testowalem.

I za czymś takim powinieneś sie zakręcix̌. Tylko teraz to już ai takie rzeczy robi jeszcze szybciej. Wcześniej OCR chyba też już  wykorzystywali.

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

Współczuję. Ale w praktyce opiekowałeś się mamą w domu, bo w przeciwnym razie musiałbyś iść do pracy.

Nie musiałbym do 25 miałem więcej niż minimalna krajowa a po jusz miałem 125-270tys

2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

A czy ktoś faktycznie zyskuje, gdy opieka nad chorym staje się ciężarem nie do zniesienia dla najbliższych? Bo na pewno nie chory jeśli codzienne mycie itp czynności sa dla niego krępujące, a syn w tym czasie żyje w ciągłym stresie i dźwiga ogromny ciężar to matka ma niby lepiej w domu niz w hospicjum? 

Matka zmarła w szpitalu. Hospicjum to nie hotel i tam nie trafiają psychicznie chorzy

1000 znakow za zlotowke,? za funta jeszcze ujdzie

no potrafie patrzec na tekst i przepisywac na klawiaturze, ale nie wiem gdzie cos takiego znalezc.

6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ja byłem zobaczyłem i zrezygnowałem, allegro jusz pewniejsze pieniędzy. 

Dobra Leżaku, ty tam żyłeś, ja nie, nie będę Ci wmawiać jak było. Ale twoje tłumaczenia są bardzo mało wiarygodne, raczej to wygląda na nieporadnego lasera, nie na zaharowującego się na śmierć kochającego syna.

Edytowano przez Śliwka z Grójca

3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

A czy ktoś faktycznie zyskuje, gdy opieka nad chorym staje się ciężarem nie do zniesienia dla najbliższych? Bo na pewno nie chory jeśli codzienne mycie itp czynności sa dla niego krępujące, a syn w tym czasie żyje w ciągłym stresie i dźwiga ogromny ciężar to matka ma niby lepiej w domu niz w hospicjum

Zmarla przed uzyskaniem dodatków od państwa polskiego w wysokości 6-10tys mc wliczając jej jusz emeryturę. Tesz bylo oburzenie na forum dyskusyjne że jak to aż tyle. 

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Dobra leżaku, ty tam żyłeś, ja nie, nie będę Ci wmawiać jak było. Ale twoje tłumaczenia są bardzo mało wiarygodne, raczej to wygląda na nieporadnego lasera, nie na zaharowującego się na śmierć kochającego syna.

Wiadomo z boku wszystko wygląda jak dostałeś spadek za nic stul pysk.

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Wiadomo z boku wszystko wygląda jak dostałeś spadek za nic stul pysk.

Też dostałeś za nic. Mama ci kupy sprzątała i pilnowała kilka lat i raczej nie chodziła po forum że już umiera z wysiłku. Ogarnij się.

Za nic to jakbym miał 18 i bym dostał mieszkanie po dziadku czy babci i mógł sobie zamieszkać mając calom młodość do dyspozycji na szukanie samicy będąc atrakcyjny z mieszkaniem w młodym wieku matrymonialnym huh

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Za nic to jakbym miał 18 i bym dostał mieszkanie po dziadku czy babci i mógł sobie zamieszkać mając calom młodość do dyspozycji na szukanie samicy będąc atrakcyjny z mieszkaniem w młodym wieku matrymonialnym huh

Spłaciłeś dlug za sprzątanie twoich kup, nie przeżywaj.

A mieszkanie w bonusie.

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Też dostałeś za nic. Mama ci kupy sprzątała i pilnowała kilka lat i raczej nie chodziła po forum że już umiera. Ogarnij się.

Rozróżniasz ty 5kg dziecko od 50kg kobiety którom trzeba dźwigać bo chyba nie bardzo. 

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Rozróżniasz ty 5kg dziecko od 50kg kobiety którom trzeba dźwigać bo chyba nie bardzo. 

A ty rozóżniasz kobietę 50 kg od ulanego 100? Już nie masz chyba pomysłów jak przypalić głupa.

Wiem 😄

Spoko ona tesz robila mi emocje żebym się nie nudzil, kradnac w sklepach biegajac w bielizna do windy, rozsypujac przyprawy na klatce, spuszajac wodę po 9x i 2000 za wodę zimnom. Tesz było fajnie. 

A ty rozóżniasz kobietę 50 kg od ulanego 100? Już nie masz chyba pomysłów jak przypalić głupa.

Ja sprzatalem jej gorace gowwna nie ona moje. Czytaj ze zrozumieniem. 

9 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Matka zmarła w szpitalu.

Wieczorna przyjmij moje kondolencje

Edytowano przez malchik gay

Spoko ona tesz robila mi emocje żebym się nie nudzil, kradnac w sklepach biegajac w bielizna do windy, rozsypujac przyprawy na klatce, spuszajac wodę po 9x i 2000 za wodę zimnom. Tesz było fajnie. 

faak

Nie umiałeś się zaopiekować to biegała w bieliźnie. A ty pewnie grałeś.

9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Zmarla przed uzyskaniem dodatków od państwa polskiego w wysokości 6-10tys mc wliczając jej jusz emeryturę. Tesz bylo oburzenie na forum dyskusyjne że jak to aż tyle. 

ALE WTEDY BYŁA BEKA JAK MIAŁEŚ PLANY CO ZROBISZ Z TĄ KASĄ 

Nie umiałeś się zaopiekować to biegała w bieliźnie. A ty pewnie grałeś.

Szarpalas się kiedyś z 70 latkom żeby się umyla bo się osrala. Ja tak nic nie wiesz o życiu według mnie. 

1 minutę temu, malchik gay napisał:

ALE WTEDY BYŁA BEKA JAK MIAŁEŚ PLANY CO ZROBISZ Z TĄ KASĄ 

Takie jak siostra mi doradzila żeby jak najwięcej odkładać bo długi czas nie pozyje 

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Ona twoje też.

Zdecydowała się urodzić wiec laski nie robiła ze mu zmieniała pieluchy. Dzieci nie są po to by pol życia poświęcać na latanie po klatce za psychiczna matka. Lezak leżakiem ale widać że nie masz pojęcia co to znaczy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować