Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

JAK MI SIE NIECHCE ISC DO PRACY

Polecane posty

Gość A ja nie muszę ...
:):):) Do marca mam wolne, siedzę na zasiłku i czekam na wyjazd za granicę. Ale nie wiem, jak się pozbieram po 9 miesiącach leniuchowania 😭

Gość A ja nie muszę ...
Ale Ty przynajmniej się nie nudzisz ;-) Spotkasz się ze znajomymi itd. A ja znajomych z pracy mieć nie będę. Fajne jest to, że przez pół roku zarobię tyle, że przez resztę roku już pracować nie będę musiał (euro póki co jeszcze dobrze stoi), ale za to nie będę mieć stałych współpracowników (co sezon to inni, i inny zakład pracy - agencja tak kieruje). No i kilka miesięcy poza krajem to też nie byle co, choć ja w sumie się z tego cieszę (wolność)...

Gość Angeluś
A w poznaniu to tak leje, że to jest masakra.... ;(

Ja nie z powodu śniegu chcę. :( Chcę dlatego, że z Bydgoszczy jest bliziutko do Inowrocławia... :(

Mieszka tam koleżanka, której sporo czasu nie widziałam. Taka, z którą rozmawiamy o wszystkim. Komunikatory nie potrafią zastąpić osobistego kontaktu. Brakuje mi jej.Bardzo. Nasi mężowie się nie lubią i nie mamy jak się spotkać. :(

Spotkajcie się bez mężów albo u którejś z was z jednym mężem.

a u mnie w zachodniopomorskim pada snieg i ślizgawki na chodnikach. Ja w pracy id 30 minut i zaraz zasne {ziewa}

Gość trusski
ja bym chciala isc do pracy........

dno, pogoda do kitu, nawet nie moge isc na zwolnienie, bo sp. z o.o. nie toleruje chodzacych na zwolnienia :((

ale w piątek mam wolne za sobote w którą musiałam teraz pracować!! Nareszcie sie wyspie:)

Ja lubie chodzic do pracy :classic_cool: Tylko wstawac mi sie nie chce....:O Juz przesunelam sobie godziny rozpoczecia pracy z 8.00 na 8.30 :P...ale chyba to za malo :P

no ze mna podobnie- z pracą wszystko ok- bardzo ja lubie-ale to wstawanie....jak dzwoni budzik nie wiem co sie dzieje :o

taaa...wczoraj jak moj zadzwonil to myslalam ze jest chyba okolo 2.00 w nocy i cos mu sie pomylilo...:O P.S. Nie pomylilo mu sie 😭