Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżenifer Law

Paczka papierosow powinna kosztowac 50 zl

Polecane posty

Na odpuście kupiłem magiczną kulę - pani z pieprzykiem na nosie mówiła że odpowiada na każde pytanie - chciała jeszcze mi opylić miotłę - ponoć przyszłość motoryzacji - takie" head&shoulders = zamiata&lata" - ale nie dałem się skusić - mam lek wysokości.

Apropo cen, rozumiem ze podnosza, tylko ze w UK najnizsza stawka godz to 5 funto u nas 3,5zl, u nich fajki kosztuja 3-4funty u nas 7-8zl, czy to jest sprawiedliwosc?? Dla nas sie wydaje ze tam sa tak drogie fajki bo przeliczamy na zlotowki ale tak naprawde to u nas sa bardzo drogie w porownaniu do zarobkow!!!

Jakby ktoś wpadł z takim worem dobrego agronaturalnego "skuna" - to nie mam nic przeciwko :)

ja uwazam ze niepalace osoby maja racje, ale nie popadajmy w skrajnosci, dlaczego niepalacym zalezy zeby paczka fajek kosztowala 50zl??

No ja nie wiem - Może nie było dzisiaj brom brania albo pms albo zupa za słona ?? :D

A odnośnie naszej hipokryzji - może nie jestem hiper super ekologiczna, ale np. od lat segreguję wszystkie odpady, nigdy nie wyrzucam żadnych papierków itp poza kosze, staram się oszczędzać wodę (z tym różnie wychodzi), a do mycia okien używam wody i specjalnej szmaty żeby nie pryskać detergentami, zużyte baterie oddaję do specjalnych punktów, ograniczam też foliówki itd. Myślę że to i tak sporo w porównaniu z większością społeczeństwa.

Gość nie martwcie się za niedługo
u nas tez to wprowadzą i bedzie spokój!!!!!!!!!!!!!!!! wreszcie się człowiek nie będzie wędził w tym syfie... i niestety dla palaczy, ale taka jest tendencja na całym świecie więc choćbyście się nie wiem jak pocieszali to w końcu w Polsce tez będzie zakaz palenia w lokalach...

między piciem a paleniem jest mała różnica. paląc szkodzisz nie tylko sobie, ale i otoczeniu, które przebywa w okół Ciebie (ludzie) pijąc trujesz sam siebie, tylko.

Szczególnie jak nałogowo i bijesz do tego konkubinę ;)

Gość truskawka876
nie dziwie sie , nie długo naprawdę tyle będą kosztować ,kraj jeszcze bardziej zbiednieje bo nikt nie będzie kupował ;( wszyscy rzucą palenie nikorette będą kupować hehe bogacze będą palić kogo będzie stać przyjemność za tyle kasy ło matkoo !!!!

Gość nimfa leśna
A mnie drażnią pety na przystankach wszędzie ich pełno co za ohyda.I palacze palące w środku wiaty ,ogóle nie zwracają uwagi na inne osoby ,co czekają na autobus tylko smrodzą wkoło. Powinni palić jak musi z boku przystanku . I każdy by był zadowolony, pet do kosza by wyrzucił i było by czysto ,a tak to wszędzie tego.I pretensje do wszystkich ,jak sami o to nie dbają.

Jak chcą, to niech palą. Nie moje zdrowie, nie moje sumienie, nie moje pieniądze. Nic mi do tego. Pali przy mnie w restauracji? Jeszcze się z tym nie spotkałam. Pali na przystanku? Odsunę się, żeby ten dym na mnie nie leciał. Pali na balkonie? Problem mnie nie dotyczy bo nie mieszkam w bloku. Pali w pubie, barze, na imprezie? Nie obchodzi mnie to, bo jestem anty-imprezowa. Żyję i daję żyć innym. Dlaczego papierosy mają zdrożeć? To niech wszystkie inne rzeczy, które prowadzą do uzależnienia też zdrożeją. Zdrożeje internet, telefon, słodycze, telewizja satelitarna, alkohol i co tam jeszcze?

Gość Laliitaaaa
do palenia nikt nikogo nie zmusza a do wachania dymu papierosowego owszem, a barach, klubach itd. powinny byc specjalne miejca do palenia

>a barach, klubach itd. powinny byc specjalne miejca do palenia na zewnątrz!

Gość a ja cie zapewniam wieje
nudą, że jednak za naszego pokolenia, a co więcej mogę Ci powiedziec , że to jest kwestia najbliższych 5lat... chyba, ze ty masz juz 90 no to rzeczywiście możesz nie dożyć... :o

Gość zgadzam się ztym
że paczka fajek powinna kosztować 5 dych, dopiero by się opłacał przemyt i zyski, ja pierdole, czy nie pamiętacie ale na prohibicji w USA to dopiero milionerów się narobiło