Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżenifer Law

Paczka papierosow powinna kosztowac 50 zl

Polecane posty

Gość klasyka
a paczka podpasek 100zł :o lakiery do paznokci po 150zł szt szminki po 90zł szt. dobrze sie czujesz Dżenifer czy ktos cie wqrwił ?

Gość Palic czy nie palic
„no tak nie pij nie pal i kamery na kazdym rogu ulicy co by sie w krzakach nie mozna było odlac a dlaczego w samochodach nie ,przeciez to moja własnosc i moge nawet na siedzenie nasrac i co komu do domu jak chata nie jego” hehehe, mój poprzedni post to był sarkazm, ale skoro palaczom chce się zabronić palić w ich własnych samochodach to pijących piwo zamknijmy w ich domach :D Najlepszym rozwiązaniem byłoby zorganizowanie tak knajp aby były wydzielone miejsca dla palaczy.

>klasyka papierosy akurat nie są rzeczami pierwszej potrzeby (jak podpaski) ani czymś upiększającym a wręcz przeciwnie

Gość najgorsza to jest dla mnie
laska która pali i capi jej z gęby (tak drogie panie jedzie wam okrutnie kiedy palicie...) i do tego przepiekne zżółkniete palce... bleeee

Gość klasyka
jeden posiłek dziennie a najlepiej wogóle mycie raz na miesiac w publicznej łaźni seks na kartki ra na kwartał Dzenifer na Ministra Finansów i Ochrony Środowiska !!!

sarkastyczna cyniczka nie to pewnie bedzie zalezec od wlasciciela i powstana takie i takie kinajpy... a teraz sa knajpy z pomieszczeniami dla palacych i niepalacycxh ale te pomi3eszczenia dla palacych za niedlugo nie beda spelniac norm, poniewaz nie beda mialy odpowiedniej wentylacji, ktora kosztuje krocie..

>najgorsza to jest dla mnie i jeszcze sobie myślą że jak palą mentolowe to nie śmierdzi. bleee, śmierdzi ohydnie :o

Gość ogólnie kobieta z papierosem
w reku to niezbyt ciekawy widok...

Gość klasyka
nie chcesz palić - nie pal ale daj zyc innym nie chcesz palić i wdychać dymu - nie chodź do knajpy :-p

Gość a dlaczego wszyscy się martwią
o palaczy, którzy nie bedą mogli palic w lokalach , a nikt nie wspomina o ludziach, którzy w tej chwili nie chodzą do knajp własnie przez dym... ja z chęcią bym gdzies wyszła wieczorem, ale na sama mysl o tym co mam wdychac i jak bede śmierdziec to mi sie odniechcewa...

Gość a może inaczej
chcesz palic to rób to na zewnątrz - nie TRUJ innych, oni tez mają prawo iśc do lokalu...

Gość Palic czy nie palic
a dlaczego wszyscy się martwią >> Ty podziękuj palaczom, że po nocach się po knajpach nie szwendasz, wiesz ilu zboków grasuje, jeszcze by Cię zgwałcili :P

klasyka --> A może niech palacze nie chodzą do knajpy? To jest wg Ciebie "żyj i daj żyć innym"??? Knajpa jest dla ludzi, czyli dla WSZYSTKICH, a nie tylko dla palaczy.

Gość billy jeans
nawet gdyby fajki kosztowały 1000000000 złotych i tak istniałby przemyt który pozwalałby na zakup papierosów po normalnych cenach

>billy jeans normalnych wtedy czyli nie 7 ani 10 zł lecz zapewne kilkaset

Gość co jest takiego strasznego
w tym żeby palacz wyszedł na tą chwilę kiedy chce zapalić na zewnątrz??

Gość sllslsjjjjg
Jestem za. Paczka za 50 zł i palenie we własnych 4 kątach. Inaczej - potężna grzywan. Argument o plajcie knajp jest durny. Owszem, może przestaną przychodzić nikotynowi śmierdziele a ZACZNIE PRZYCHODZIĆ terroryzowana do tej pory większość. Przyszło wam to do głowy??????? Osobiście znam dwa miejsca w wielkim mieście, w którym mieszkam, gdzie mogę spojnie bez wlokącego się potem za mna smrodu wypić kawę. i tam się umawiam ze znajomymi. 98% lokali jest dla nas niedostępnych. Ale chętnie je zaczniemy odwiedzać.

Dobrze, że to wasze pobożne marzenia :) Nie ma to jak fajka i pifko - kto by pomyślał, że pub czy lokal funkcjonuje NORMALNIE bez dymu papierosowego ??

Gość klasyka
black eyed dog - jesli ide do knajpy,wybieram taka w której mozna palić a miejsca dla palaczy sa wydzielone dlaczego maja być zlikwidowane ostatnie ozay dla nalogówcow ? to niezgodne z prawem,zamach na wolność osobista i demokrację

Gość nie ciesz się tak stic
bo cała unia to wprowadza i za chwilkę u nas tez będzie... i ceny fajek też osiągna ceny unijne czyli 6-7 euro za paczke...

To już niedługo pewnie opłacalnej i legalniej będzie się w knajpie "zbakać" :classic_cool:

Gość juz wiele razy mówili w telewi
zji, ze za niedługo ten zakaz zostanie wprowadzony u nas więc jarajcie palacze póki możecie bo za niedługo sie to zmieni!!!!

klasyka --> Tak jak pisała Sarkastyczna - jakby te miejsca były NAPRAWDĘ oddzielone, to nikt by nie miał z tym problemu, palcie ile wlezie jak macie ochotę. Ale to oddzielanie to niestety prawie zawsze czysty pic na wodę. A co wtedy z moją wolnością osobistą? Przecież to ja muszę wdychać rakotwórczy dym, mimo iż sobie tego nie życzę. Ciekaw jestem czy bylibyście tak pobłażliwi, gdyby np. do takiej knajpy wpadli posiedzieć jacyś kolesie, którzy palą gandzię tak że Was to aż dusi, albo dla rozrywki pryskają po sali sprayem na karaluchy. Może głupi przykład ale zasada ta sama.

Gość w Holandii
ten zakaz wchodzi od 1 lipca tego roku, motywuja to tym , iz bardzo duzo przypadkow zachorowan na raka pluc odnotowuje sie u biernych palaczy

>kto by pomyślał, że pub czy lokal funkcjonuje NORMALNIE bez dymu >papierosowego ?? urodzeni w niewoli również mogą żyć na wolności, nie sądzisz? nie mówię tego bynajmniej dosłownie, zastanów się

co w Unii to nie u nas :-p W sprawach nie wojskowych i nie gopsodarczych nakazy i zakazy Unijne zainteresowane panstwa wprowadzają wg.własnych odrebnych przepisów :-p A w Polsce jest ok 7mln palaczy :-p

Nie będzie tak źle - szkoda że nie dbacie tak o środowisko naturalne jak o swoje zdrowie - zwykła hipokryzja 🖐️

black eyed - no przykład niestety nieadekwatny :o palenie fajek to i rytuał i nałóg pryskanie sprayem to chuliganstwo a ofcjalne palenie gandzi - wykroczenie lub przestepstwo z tym wdychaniem nie przesadzaj,musialbys siedziec dziennie po 6-8h w knajpie żeby wystapił jakikolwiek efekt rakotwórczy