Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelica19

Czy ktoras z Was byla badz jest z portugalczykiem?

Polecane posty

Gość angelica19

prosze o opinie :) dalczego pytam? bo znam pewnego milego portugalczyka piszcie jacy sa ,co lubia itd ;)

Gość angelica19
mysle ze jednak ze nie dorownuje ową glupota Tobie :) (tamari jest glupia i ma wszy ?!?!!?

Gość fgder
a mnie ciekawi kim jest "tamari jest gupia i ma wszy"

Gość angelica19
wiec jak?

Gość SNIACA AGATKA
ja jestem z mezczyzna tej narodowosci:) ale ty jestes troszke za mloda, BADZ SOBA DZIEWCZYNKO i tyle. dobra rada takA: nie wskakuj mu do lozka na 1 czy 2 randce, oni szanuja dziewczyny, ktore czekaja, ktore znaja swoja wartosc / ja bylam dla niego pierwsza dziewczyna a on dla mnie pierwszym mezczyzna, mialam 22 lata. badz bardziej dla niego przyjaciolka. i tak mamy spieprzona opinie w Polsce i za granica...

Gość angelica19
ale liczba w nicku nie oznacza mojego wieku,mam 23 lata, on jest po 30 ale wyglada po prostu swietnie opinie wiem jaka mamy ale on akurat nie ocenia w ten sposob ludzi, to ze jestem polka nie musi oznaczac ze jestem latwa(bo nie jestem) tak samo mowi sie ze portugalczycy nie szanuja kobiet,mozliwe ze tak jest ale mowa tu o pewnej czesci zapewne ile jestescie ze soba i jak sie z nim zyje?:)

Gość kkkkkkkkkkkkkdfgfdg
moja kuzynka jest. bardzo fajny gosc, miły i baaardzo wyrozumialy, rozsądny, trzezwo myślący, nigdy nie narzuca swojego zdania, szanuie innych, kiedy np się z kims nie zgadza, a ma rację, lub ogólnie gdy chce przedstawic swój punkt widzenia to spokojnie bez nerwów tłumaczy jak jest, naprawdę wyrozumiały i fajny gosc;)

Gość SNIACA AGATKA
tak, to prawda co powiedziala przedmowczyni. Moj Ukochany jest b cierpliwy, jestem straszny nerwus, on lubi rozmawiac o problemach, nie od nich uciekac. Oni ( wiekszosc) lubia inteligentne rozmowy, wymiane pogladow,poczucie humorui nasza znajomosc sie od tego zaczela. SZANUJA KOBIETY!!!!!szczegolnie swoje mamy, a obiady i kolacje to dla nich swieta rzecz! JA jestem z moim Ukochanym ponad 3 lata, ,,jestesmy,,-bo ja w Polsce dalej koncze studia,/ teraz jestem w Portugalii na wymianie studenckiej, wiec jestesmy dzien w dzien z soba, on skonczyl wlasnie studia, ma tymczasowa prace/. Spie u niego w domu, z jego rodzicami i siostra, ale w osobnych pomieszczeniach.

Gość SNIACA AGATKA
Przepraszam Angelica19, myslalam ze liczba w nicku to Twoj wiek:)

Gość angelica19
nic sie nie stalo,to moze mylic ;) ciesze sie ze tak sobie fajnie zyjecie ,oby tak zostalo ja sie czasem zastanawiam jakby to bylo byc ze soba razem,nigdy nie bylam z zadnym obcokrajowcem, troszeczke nasze kraje sie roznia ale mysle ze to nie problem ;) co mnie w nim oczarowalo, chyba to w jaki sposob ze mna rozmawia,jak na mnie patrzy, jest niezwykle zmyslowym szarmanckim facetem.Mowi otwarcie o uczuciach, co bylo rzadkoscia u moich ex.. jest wyrozumialy ale tez zazdrosny :)

>jacy sa ,co lubia wszyscy są tacy sami i lubią to samo aleś ty głupia :o

Gość SNIACA AGATKA
najwazniejsze to go nie ,,naciskac,,, on musi sam czuc, ze ma kontrole nad wszystkim :) feministki dla nich nie istnieja. Sa opiekunczy, moim zdaniem sa bardziej wierni niz Hiszpanie, bo Hiszpanie sa strasznie glosni, rozgadani, nie maja zbyt duzej kultury.

Gość angelica19
no wlasnie..ta ich wiernosc ;) heh duzo sie slyszalo masz racje, on tez lubi miec wszystko pod kontrola ale w dobrym tego slowa znaczeniu, jest bardzo zaradny

\" Tam gdzie z radia płynął walczyk wykorzystał Portugalczyk\" Starsi Panowie śpiewali:)

Gość angelica19
niezdecydowana - nie kojarZe :)

Gość SNIACA AGATKA
hahah no pewnie ze wykorzystal Portugalczyk, bo nasi panowie by siedzieli,a wiadomo Panie uwielbiaja tanczyc! Juz wtedy wiedzieli o tym Kabaret Starszych Panow przestrzegajac naszych polskich adoratowo hehe.