Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko s córkom

oglądam Nigelle, ale ona ma wielki...

Polecane posty

Gość matko s córkom

tyłek :O

bo wpieprza jak wariatka:D ale ja lubie, bo nie przejmuje sie jedzeniem, je, bo lubi:D a nie jak wiekszosc sie odchudza, przez to wyglada na szczesliwa

Gość matko s córkom
ja tez ją lubię, ale mogliby ja troszke inaczej ubrać... te sweterki, które nosi tylko podkreslaja jej zadek...

Gość to bardzo piękna i seksowna
babka, zazdrościsz jej patyczaku?

Nigella jest bardzo seksowna, ma wszystko ma swoim miejscu i to w dobrych proporcjach. Z tego co się orientuję, faceci ustawiają się do niej w kolejce :)

Ona ma po prostu taką budowę, dupa wielka a w talii nie jest gruba, klasyczna klepsydra:-D Chciaż gdybym ja wpieprzała żarcie po nocach jak ona tobym wyglądała znacznie gorzej:-P

Wpieprza po nocach i to jak :D Podobał mi się odcinek, jak robiła "dietetyczne" żarcie. Zrobiła sobie lekką sałatkę, że niby się odchudzi. Wytrzymała cały dzień, zrobiła sobie relaksującą kąpiel i... wieczorem wlazła do lodówki. Patrzy sobie patrzy, no stoi miska z sałatką. Ale zaraz zaraz, za nią jest SNICKERS! Pomyślała, powalczyła i chwyciła batona :D Babka jest normalna i to jest najlepsze!

jak zaczniemy wyliczac czego nie jedza to niewle zostanie do jedzenia:) swinske wedzone uszy to przysmak do piwa:) jak ktosa lubi to czemu ma ni ejesc??

daj spokój- ona wygląda świetnie:D słyszałam,że jest związana z jednym z najbogatszych ludzi w uk:) widocznie jemu nie przeszkadzają jej kształty:P jest zajebiście naturalna, poza tym gotuje proste jedzenie w taki sposób,że nawet ignorant jest w stanie się czegoś nauczyć;) ona nie może być żydówką- jej ojciec jest angielskim arystokratą, więc chyba by nie przeszło

Gość a u nas w górach
ale ona az tak do przesady to jedzenie robi rękami, sciska, wkłada całe łapy... ja rozumiem ze jedzenie się przygotowuje rękami czystymi itd.. ale ona to tak robi, ze to oblesnie wyglada... :/

Gość tylko że ten jej kolo
nie jest Anglikiem...

Gość wcale nie wygląda źle
Jest piękną kobietą. I na pewno też sie czasami odchudza zreszta sama kiedyś mówiła, bo inaczej byłaby o wiele grubsza. Ale gotuje i je obleśnie!!!! bleee

Gość ona sama ma juz prawie
50lat, a ten jej mężulo jest 17lat starszy więc nie dziwię się , ze mu nie przeszkadza... do tego to jest muzułmanin, a oni takie lubia...

Gość ona sama ma juz prawie
on jest irakijczykiem...

kafe uczy;) dzięki- teraz już wiem:P http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/10_02/019CharlesSaatchiDM_468x686.jpg&imgrefurl=http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/showbiz/showbiznews.html%3Fin_article_id%3D486911%26in_page_id%3D1773&h=686&w=468&sz=69&hl=pl&start=1&um=1&tbnid=0fiFDrpR_MoTbM:&tbnh=139&tbnw=95&prev=/images%3Fq%3DCharles%2BSaatchi%2B%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3Dlang_pl%26sa%3DN ale- ten artykuł jest świetny:D

a wy jak gotujecie to wszystko mieszacie lyzkami?? ona w to gotowanie wklada serce, robi tak jak wiekszosc gotujacych :) wiec co za oburzenie:) przeciez i tak nie jecie jej potraw:)