Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko s córkom

oglądam Nigelle, ale ona ma wielki...

Polecane posty

A co ma gotować dla znajomych, patrzeć jak oni wpieprzają, a sama ma jeść dietetyczną surówkę? Mnie by żołądek pękł z żalu.

Gość autorko zazdroscisz
nigdy nie bedziesz taka jak nigella, nigdy nei bedziesz tak znana, poważana i piekna jak ona, nigdy nie bedziesz miała takich umięjetności, talentu ani pieniędzy jak ona :P to tobie należy współczuć, a nie nigelli :D:D

Ciekawe jak ona później ten bród spod paznokci wydłubuje albo jak się po rowie w przerwie między zdjęciami podrapie to chce się jej później umyć palucha czy raczej nawija na niego jakiś puding czy inne coś i wpycha do gęby wydając przy tym te swoje "mmmmmmm"

Gość matko s córkom
a kto tu pisał, że jej współczuje??? chodziło mi tylko o to, ze ją źle ubierają do figury jaką ma...

Kurcze, nabrałam ochoty na takie lody... chyba kupię w drodze powrotnej z pracy :P

stic- daj już spokój, co? istnieje coś takiego jak szczotka do paznokci:P poza tym rękoma się najwygodniej i najdokładniej wszystko wymiesza:D

ja lubie wlasnie patrzec jak ona tak wszystko lapami robi.....i jak jej wylatuje z buzi jak je hehe..zabawne to jest i w dodatku sliczna kobieta

Gość owszem ona jest piekna kobietą
i bardzo zmysłową!! ale ZAD ma ogromny i zupełnie nieproporcjonalny do reszty ciała...

Gość e tam fajna jest