Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisiorek

przywyczajenie w miłości?

Polecane posty

Gość kisiorek

mam pytanie: czy jesli jest sie przez cale zycie tylko z jedna osoba [ nie zazna sie innej milosci, innego pogladu na swiat innych mezczyzn ] i zwiazek trwa dajmy na to od 15 roku i konczy się po 8 latach kiedy dziewczyna ma 23.... czy ona bedzie potrafila się z kims potem zwiazac?

Gość koci koci łapci...
tak

Gość lagina
pewnie ze tak!!

Gość kisiorek
ups.....myslalam ze nie udalo mi sie wstawic tego tematu i wstawilam go wyzej.... PRZEPRASZAM ALE ZE MNNIE CIAPA....

Gość kisiorek
bo boje sie [ mam narazie 20 lat ] ze moj juz 5 letni zwiazek z pierwszym partnerem kiedy dobiegnie konca doprowadzi do katastrofy! ze nie bede potrafila znalezc sobie innego..... tak stalo sie z moja starsza o 8 lat siostra.... bede uposledzona towarzysko:(

Gość kisiorek
dlaczego kurcze nie widze innych wpisów????????? widze ze sa [ na spisie tematow ] a jak klikam to nie ma....

Kisiorku temat nie jest prosty. To zalezy czy ta miłość sie skonczyła-odeszła czy masz tylko wątpliwości co do niej. Chetnie podyskutuje

Gość kisiorek
widze coraz wiecej wpisow ALE JA OCZYWISCIE NIE MOGE TEGO ZOBACZYC !!!!!!!!!!!!!!!! CO Z TA KAFE!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????