Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem happy... very

jejku...jaka ja jestem szczęśliwa!!! a wy?! jak tam?!

Polecane posty

Gość jestem happy... very

...siedze przed pc w pracy... za oknem piękna sloneczna pogoda... w powierzu czuc zpach wiosny ktora zbiza sie kazdego dnia niosąc nam usiech na anszych twarzach... coraz czesciej mozna spotac zakochanych tulacych sie do siebie... jestem szczesliwa... jestem kochana i kocham... :) pol roku temu skonczylam swoj beznadziejny zwiazek... pozanalam kogos kto wywrocil moj swiat do gory nogami:D moze juz w krotce beda zareczyny?! :):):) w radiu gra piekna melogdia Goyi... jezu... poprostu usmiech sam mi sie maluje na mojej wtwarzy... :):): wszytkim zycze takiego wł humorku... :):):)

Gość bdfbdfdbdfbf
u mnie pada i jest szaro, mam nadzieję że jednak zima zawita jeszcze do kraju bo mój facet obiecał mi wyjazd na narty (sama sobie mam pojechać i to mi się marzy) ogólnie jest OK żeby tylko w górach śnieg spadł

a u mnie pada śnieg i jest cudownie, również jestem szczęśliwa bo od życia dostałam coś najważniejszego miłość. I już się doczekać nie mogę kiedy przyjdzie piękna wiosna

Gość taki seeeee
heh.. ja tez jak glupi usmiecham sie caly czas:D po 3 latach rozpaczy po mojej bylej, kota zostawila mnie w 3 tyg przed slubem poznalem kogos kto zupelnie zmienil moje zycie... :D:D:D

Gość ja nie bo wlasnie
kolezanki mnie wystawily:O mialaysmy isc razem na impreze, strasznie sie napalilysmy:) wszystko juz ustawione, a tu dzien przed- a my nie idziemy... kurffaa, no ja nie pojde sama, bo nie mama zamiaru stac jak kolek. na impry nie laze sama, noo:(:(:( i co teraz? nie odpisaly dlaczego nie ida..

Gość ja nie bo wlasnie
nigdy sobie nikogo nie znajde jak bede siedziec w domu, a sama nie laze na imprezy.. tak mozna liczyc na kogos.

Gość ja jestemtakze
mimo wszystko

Gość bylam jestem i bede
ale milo ze ktos zalozyl tak wł temat... az sie czlowiekowi lepiej na srecu robi... :) byle tak dalej autorko tpiku:):):) i trzymam kciuki za wasz zwiazek! :)

Gość pomiędzy tymi wszystkimi
narzekaniami chociaż jedna zadowolona no nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja też ciesze się życiem

ja też ja też :) super temat bo wszędzie tylko biadolenia piszcie co was cieszy itd bo to budujące ja np piję pyszna kawkę i zagryzam pieguskiem a w mp 3 gra mi również Goya