Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***caroline***

Czyżby jednak ciąża...?

Polecane posty

ma nieznacznie podwyższoną temperaturę - 36.8 mam nadzieję, że w nocy nie będzie więcej....

ale dobrze, że jutro idziecie do lekarza, bo u mojej dominiki ostatnio właśnie od kataru zaczęła się angina...

a nasza Karolina pewnie wrociła z pracy, zjadła kolacyjkę i poszła spaćku:)

napewno tak:) niby fajnie ma z tą pracą ale jednak tak długo... nie powinna tyle pracowac ale jeśli musi to trudno

no właśnie...teraz szał na naukę tańca, wszyscy chcą się uczyć:)

Witam dziewczyny!:) baderka przepraszam, że wczoraj tak poszłam bez słowa... myszka mi padła... dopiero dziś mąż wynalazł w szafce jakąś i mogę poklikac. Wróciłam właśnie z małym od lekarza - wszystko jest nawet ok tylko ten katar i kaszel - gorączki nie ma:) Wpadnę tutaj jeszcze wieczorkiem pozdrawiam i życzę miłego dna wszystkim!!!:):):)

Livka no co ty nie przepraszaj, ja to myślałam, że mały się obudził i dlatego zniknęłaś:) Czyli choroba małego to tylko przeziębienie? Całe szczęście... Ale tu dzisiaj pusto, nie ma co - weekend:) Liczę na to, że zajrzy tu ktoś dzisiaj z dobra wiadomością i ożywi nieco atmosferę:)

ja też w domu, zaraz idę kąpać małą, potem zajrzę:)

no to ja jestem jakby co:) Dzieciątko wykąpane, nakarmione i ululane:) Karolina, nie miałaś wczoraj czkawki jak o tobie pisałyśmy?

heh nie, nie miałam :) ;) Nie mogłam wczoraj wejśc na kompa bo przyszłam o 21 00 a potem byłam tak zmęczona, że zaraz poszłam spac... A Tobie baderka jak dzień minął?

byłam dzisiaj z małą na dłuuugim spacerku, Dominika spała prawie 4 godziny, a ja normalnie nie miałam już siły chodzić:) Dobrze, że pogoda była w miarę...Dziwne to moje dzieciątko, na spacerze potrafi pospać dłużej niż jednorazowo w nocy:) No i byliśmy dzisiaj jeszcze wybierać panele/płytki do naszego domku:) i na razie nie doszliśmy do porozumienia, muszę trochę popracować nad mężulkiem, żeby go przekabacić na moją stronę:) A u Ciebie wszystko ok?

kurczę, przy małym dziecku naprawdę niewiele trzeba...Najlepiej mieć oczy dookoła głowy , a i to czasem za mało...no to miałaś przeżycia...

moja dzisiaj jak jadła obiadek to siedziała w foteliku obok stołu i jednym sprawnym ruchem capnęła za obrus i ściągnęła go na siebie...dobrze, że na stole nic nie stało:)

fajnie macie, że mieszkacie nad morzem:) Chociaż w sezonie to pewnie trochę dużo tam narodu...

a co macie w planach jakąś przeprowadzkę? :) a Karolina pewnie znowu poległa:)

ja swojego czasu dość często bywałam w gdynii, więc się Tobie nie dziwię:) Kamka, a kiedy Ty robisz test?

no to już niedługo...chociaż dla Ciebie pewnie baaardzo długo:)

hej dziewczyny :) trzymam za Was gorąco kciuki bo u mnie to już nic z tego, dziś dostałam okres :( :( :(plakałam pół ranka ale już jest lepiej. będę wciąż próbować i się nie poddam a i stąd też się mnie nie pozbędziecie :)

ciężko mi jest sobie z tym poradzić i płakać mi się chce cały czas bo kolejny raz moje przeczucia spłatały mi figla. zostaję z Wami i być może za miesiąc napiszę Wam dobrą wiadomość..

sysoid, bardzo mi przykro, ale...co się odwlecze to nie uciecze... Następnym razem się uda, trzeba w to wierzyć:)

ho p hop jest tu kto?:) Moja mała przeszła dziś samą siebie przy usypianiu, normalnie usypia w 15 minut, dzisiaj walczyliśmy ponad godzinę...

Hej !! :):):) ja już jestem... Na szczęście BEZ @ :D nic to jednak nie oznacza, bo miała być wczoraj lub dziś... a dzień dzisiejszy się jeszcze nie skończył ... poczekamy zobaczymy ... Witam nowe osoby :* przykro mi sysoid :*:*:* nie ma co sie poddawać :* ja mam za sobą 2razy wiecej cyklow staraniowych niż TY :) i nie poddaje się... aczkolwiek wiem, ze to trudne :( ... jak dziś dostanę @ to ... załamka

Gość czy Wy aby nie za bardzo
skupiacie się na samym zajściu? przecież takie nastawienie może zatrzymać owulkę. Ja starałam się przez pół roku i olałam ten "szał". Następny cykl udany i w ciąży jestem. Ale to dopiero gdy po prostu olałam to wszystko. Zioła, testy owulacyjne i inne bzdety.

Gość robur5
Ja jestem po poronieniu już prawie dwa miesiące.Tak się zastanawiam czy któraś z Was też starała się zajść po poronieniu i ile to czasu zajęło? A tak w ogóle od ilu cykli się staracie? Ja sobie powiedziałam z mężem po następnej miesiączce tj.po 20 lutym,ale jakoś się dziwnie czuję już teraz.Trochę niedobrze rano,problemy z żołądkiem,pobolewanie w dole brzucha i trochę mam obolałe piersi (nigdy nie mam takich objawów przed miesiączką), tak sobie myślę,że pewnie mi hormony szaleją,może organizm wreszcie dochodzi do siebie po poronieniu (w końcu byłam w połogu jak to mówią lekarze).Jutro odbieram wyniki TSH,FT3,FT4,prolaktyny i progesteronu.Może się coś wyjaśni.

Witam dziewczyny! Sysoid strasznie mi przykro! Ale nie przejmuj się musisz się starac nadal:) Mam nadzieję, że tak jak powiedziałaś będziesz tutaj zaglądac:) Szkoda, że nie ma wiadomości od Belucci... mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze:) Ja narazie uciekam - jeszcze w pracy jestem... wracam o 18.00 Zajrzę tutaj wieczorkiem:)