Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***caroline***

Czyżby jednak ciąża...?

Polecane posty

Oj... jak weekend sie zbliża to oni zaczynaja mnie ganiać:( Zmykam narazie, ale będe zaglądać co sie tytaj dzieje:P już od tygodnia jestem z wami więc się wciągnlam:)

No ja już w domku:) Wątpie, żeby był tu ktoś podczas weekendu (ja napewno będę zaglądać) więc życze Wam Przyszłe Mamy miłego spędzenia tych dwóch dni:P Baderka ja chętnie wezme od Ciebie troche tej bety, ale kilogramów nie wezme bo sama mam duuużo zaduuuzo:P

witam :D wpadam tylko na chwilkę, żeby sie przywitać i powitać nową kożelankę :) Coraz więcej nas tutaj i dobrze! W tym cyklu nie będę zawracała Wam głów moimi objawami chociaż już teraz mam 3 albo je sobie wymyślam :) czekam do 6 września na @ a później testuję. Baderka cieszę się, że dobrze się czujesz, oby tak dalej i mam nadzieję, że problemy ze snem miną. Edusia czasu nie przyspieszysz -teraz chcesz, żeby szybko minęło a później będziesz zwalniać, zresztą zawsze tak jest jak na coś czekamy to dłuży się w nieskończoność. może uda mi się przyspieszyć tam na górze :D Karolinka - wysyłaj szczęśliwe fluidki, ja już nie mogę dłużej czekać! Kicia trzymam za nas kciuki, obyśmy się doczekały! buiaki dla wszystkich!!! (ależ mam dzisiaj dobry humor nie wiedzieć czemu a wczoraj ryczałam z byle powodu :/)

a ja dzisiaj w pracy... buuu... szefuncio wczoraj zadzwonił, z \"propozycją nie do odrzucenia\"- dzis przyjdę do pracy na 6 godzinek a w poniedziałek zamiast wypisywac sobie urlop to wezmę cały dzien wolny.... w sumie to mi to pasuje, tylko, że dziś muszę jakos tu wytrzymać tych parę godzin :) sysoid mam nadzieję, że te Twoje objawy nie sa wyimaginowane :) Specjalnie dla Ciebie przesyłam całą masę pozytywnych fluidków :) :)

Witam Kochane:P Sysoid... to @ wypada nam na ten sam dzień:) Ale ja naprawde tym razem nie czekam na rezultat:P W moim wypadku ,,zloty strzał\" jest mało prawdopodbny a objawów żadnych niemam (znaczy mialam ale teraz doszlam do wniosku, że je sobie wmawialam:P) Edusia...jakoś przezyjesz ten dzień:) 6 godzinek szybko zleci:) Ja zaraz zabieram się za sprzątanie bo się troche ociągam od rana:P ale napewno tu jeszcze bede zaglądać;)

Gość Gość
Dziewczyny! Trzeba wierzyć :D a nie piszecie, że nie liczycie/nie czekacie na rezultaty !! Zaraz Wam nakopię do du.pki :D

Witam! Słuchajcie wczoraj doszłam do wniosku, że nie jestem pewna kiedy ma być ten mój @. Już się tak zastanawiam.... nie wiem czy 3 czy 6. No a to troche zmienia postać rzeczy:) Ale już wiem...zrobie test 6 bo to moje imieniny (,,bo na imię mam właś nie Beata\":P) może będzie jakiś prezencik:) Zobaczymy, jeśli nie dostane @ do soboty rano to robie test, a jak dostane to trudno. Test kupie dopiero w piątek po południu bo mnie będzie wcześniej kusić (chyba że do tego czasu dostane @). Pozdrawiam i życze miłej niedzieli bo jutro do pracy:)

hello :D Edusia dziękuję za fluidki, czy doleciały dowiemy się 6 wrzesnia. Tak więc kicia testujemy razem. Nie nastawiam się, bo te wszystkie objawy miałam już sto razy. Nawiasem mówiąc dopiero co wstałam z łóżka i jeszcze bym spała gdyby mnie Połówek nie obudził :) Jutro znowu do pracy, jejku jak mi sie nie chce :(

witajcie...i kolejny tydzień rozpoczęty... :) widzę, że niedługo szykuje nam się gorący okres... ;)

no ja mam dzis troche roboty, więc raczej będę zaglądać tylko czasem :)

przed chwilą byłam zmuszona oznajmić radosną nowinę w pracy, bo szefuncio poczynił takie zmiany, że staneło na tym, że nie mam zastępstwa... kolegę, który mnie zastepuje chcą przesunąć na inne stanowisko a mnie zostawić samą na 2 etatach... w związku z tym, musiałam powiedzieć o ciąży, że jeśli będzie wszystko ok to zamierzam pracowac jak najdłużej, ale jeśli-tfu tfu-coś będzie nie tak to bez wahania znikam... no coż :)

Gość Gość
No i superrr Baderko :D Masz już to za sobą... i tyle. Nie będziesz musiała przygotowywać się do specjalnej rozmowy na ten temat :D Miałaś okazję - powiedziałaś i już z głowy - fajnie :) ...a przy okazji wszyscy wiedzą więc też dobrze. Może Cię odciążą... czasami :D U mnie wszystko ok. Spać mi się chcę odkąd tylko wstałam. Ogólnie ostatnio chodzę jakaś senna i wiecznie zmęczona choć nie zawsze są powody do tego zmęczenia... ehhh Pozdrawiam Was dziewczyny

Cześć dziewczyny :) baderko fajnie, ze w pracy już wiedzą... czasem lepiej postawic sprawe jasno bez owijania w bawełne. A jak tam samopoczucie naszych przyszłych mam?

hej... za mną pierwsza od dawien dawna niemal cała przespana nocka...dominika obudziła się tylko raz nad ranem, a i ja nie miałam potrzeby wstawania... normalnie wypas :) u mnie wszystko ok, poza coraz większym stresem przed wizytą u lekarza... a jak u Ciebie, ukochany już na miejscu?

:) tak, jest juz na miejscu :) dziewczyny miałam nadzieje że dostane @ przez weekend a tu cisza.... nic juz z tego nie rozumie, wszystko wskazywało na @ a u mnie pojawił się śluz taki jak w płodne dni.... mój organizm to chyba zupełnie ześwirował... :( super baderko, że wreszcie sie wyspałaś :) długo sie tym stanem pewnie nie nacieszysz, bo o ile Dominisia jest już coraz większa, to teraz dzidzius nie bedzie Ci dawał spać :)

Edusia jestem tego w pełni świadoma..coż takie są minusy macierzyństwa, ale plusó jest znacznie więcej... :) a może Twój organizm tak zareagował na powrót ukochanego? ;)

Gość Gość
Baderko - widzę, że człowiek po urodzeniu dziecka dłuuugo musi czekać na calutką przespaną noc. Nawet nie strasz, że dopiero zaczynasz tego doświadczać :D Wizytą u lekarza to masz się cieszyć, a nie stresować. Stwierdzi lekarz ciążę... w dodatku mnogą i tyle :D hehe, a tak serio to tak jak już Ci kiedyś pisałam u mnie w rodzinie jest sporo tych bliżniaków... nawet mój tata ma siostre bliźniaczkę i nie znam przypadku by bliźniaki miał ktoś z bliźniaków, a trafia się znów, że parkę ma siostra bliżniaków (np. druga siostra mojego taty) ...no, ale czas pokaże :D Edusia - skoro Twój organizm tak swiruje, że nie wiadomo co i dlaczego, a chcecie się starać to może podskocz do gina... On moze coś poradzi. Poza tym nie licz żadnych dni - tylko idźcie na żywioł :D Poza tym zgadzam się z Baderką, że to reakcja na powrót Twojego mężczyzny :D Mam dziś sporo na głowie więc dziś mnie już chyba nie będzie. Na szczęście czekają mnie dziś miłe rzeczy np. kolejne zakupy dla małego... :) Trzymajcie się dziewczyny. Buziaki 👄

Gdyby oranizam własnie tak reagował na powrót mojego M to bardzo bym się zdzowiła :) :) :) Pamietam ze w ostatnim cyklu (tym 50 dniowym) też mniejwiecej mialam owólke w tych dniach, tylko ze wtedy nic nie wskazywało na to @ przyjdzie.... Moze tym razem bedzie tak samo :) no a tak poza tym to Karolinko jeszcze nigdy nie liczyłam dni, nie mierzyłam tempki.... jakoś wolimy postawic na spontaniczność i po prostu cieszyc się sobą ;)

Cześć dziewczynki :) wiecie co... doszlismy do wniosku z moim M, że skoro wszystko wskazuje na owulkę to rozpoczynamy staranka już teraz nie czekając na @ :) jesli się uda to super, a jesli nie to tak na dobre do tematu podejdziemy jak małpiszon przyjdzie (choć szczerze mówiąc najchetniej to wysłałbym go na roczny urlop:) ). Wczoraj mielismy spotkanie w poradni rodzinnej i teraz przynajmniej wiem jak sie mierzy tempkę... :)

no hej :) Edusia no to super. może wszystko potoczy się szybciej niz było planowane...a Wy mielibyście super prezent slubny od siebie i losu ... no to zaczynajcie...życzę powodzenia :)

hihi :) już zaczeliśmy :P Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie :) :) :) W sumie to ciesze sie, ze te starania zaczeły się juz teraz... w tym całym zamieszaniu przed ślubem nie mam czasu myślec i analizować wszystkich objawów. Po prostu cieszymy się swoją bliskością :)

baderko kiedy masz wizyte u ginekologa? pewnie nie mozesz isę już doczekać... ;)

jutro po południu... no nie mogę już..im bliżej tym gorzej...ale dobrze, że to juz jutro, bo jeszcze trochę i bym osiwiała... ;)

do jutra juz niedaleko :) a zdecydowałaś juz u którego lekarza bedzies prowadzic ciąże? Ostatnio pisałaś że masz dylemat...