Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala niunia

GYNATREN lek na infekcje okolic intymnych

Polecane posty

Gość mala niunia

Witam.Zakladam ten temat,gdyz tematy z nawracajaca grzybica,czyinfekcjami okolic intymnych sa tutaj nagminne.Ja leczylam sie latami, do czasu gdy przyjelam szczepionke.Teraz jade do niemiec po kolejna fiolke (niestety w polsce nie ma) BO PRZEZ ROK NIE MIALAM ZADNEJ INFEKCJI :) Lek jest rewelacyjny!!Polecam wszystkim ktore stracily nadzieje!!!!!

Gość mala niunia
nie widze zainteresowanych;)

Gość ROGAL-ik
witam jestem po szczepionce Gynatren, ostanią dawkę wzięłam w grudniu i naprawdę to było pół roku normalnego życia!wprawdzie dziś grzybica wróciła,ale warto było spróbować ! Potrzebuję jednej ampułki,jeżeli jest na forum ktos z Wrocławia lub Świdnicy i ma niepotrzebną ampułkę to prosze o odpowiedź na emaila: monika72132wp.pl Pozdrawiam Was kobietki! Monika

Gość ROGAL-ik
email monika7213@wp.pl!!!!

Gość kalina045
Miałam zapalenie,grzybice,lekarz stwierdził że już jej nie ma a mnie dalej swędzi.Kupiłam Gynatren będąc w Niemczech no i niestety przez 1,5 m-ca nie trzymałam go w lodówce.Czy on nie stracił na ważności i czy mogę tę szczepionkę wziąść choć już nie ma grzybicy a PH pochwy w normie.Czuję dyskomfort miejsc intymnych w trwa to od wrzesnia ub.r.

Gość treblinka
Witam, Mam do odsprzedania 2 szt. szczepionki GYNATREN, sprowadzonej z Niemiec. Szczepionka została przewieziona w lodówce i obecnie również jest przechowywana w lodówce. Termin ważności - do czerwca 2013r.kdarowska@gmai l.com

Gość mmmartyna
Mam do sprzedania szczepionkę GYNATREN (przepisowe 3 dawki w jednym opakowaniu), sprowadzoną z Niemiec, przetrzymywaną w mini lodówce. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: mmmartyna_ns1@wp.pl mi ten lek pomógł.