Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdanka

zostawił mnie dla grubej laski!

Polecane posty

Gość magdanka

TAaaaaak dobrze czytacie.Nieraz si€ zdarza ze jakas jest gruba ale adna ma to cos a ta dziewczyna to sonica w meskich ciuchach bez seksapilu.nie mowiei ze ja jestem ideaem ale jestem o niebo atrakcyjniejsza od tego sonia w spodniach moro!

Gość hehehe11112
pomysl panna ze moze polecial na jej osobowosc bo z tego co soba reprezentujesz to calkiem mozliwa opcja......

Gość magdanka
gdyby ona jeszcze jakas fajna bya miala ciekawa osobowsosc czy cos..? Ale nie!To taka wiecznie nie zadowolona skwaszona malkontentka(ja ja znam od lat)

Gość taka prawdaaa ksiezniczko
kilka dni temu zalozylas podobny topik. i z tego co pamietam to ktos napisał ci prawde a ty sie oburzylas, ksiezniczko !

kiedyś była tak komedia z Charliem shenem co on odpowiadał na listy kobiet i jedna miała problem,ze ją facet zostawił dla brzydszej ,no i on odpoiwedział : \" i dobrze mu tak ! skoro Cie zostawił ,to niech teraz ma paskude \" :) wiec sie moja Droga nie przejmuj ,jak chciał wieloryba to niech teraz jej zwały na brzuchu odsuwa ;)

Gość hehehe11112
nie o to chodzi..........z toba to jest nie tak ze nie boli cie sam fakt ze cie zostawil tylko dla kogo...........

nie rozumiem jednego... gdyby dziewczyna napisala, ze zostawił ją dla zgrabniejszej, wszyscy by mowili "no tak, faceci tak maja, są wzrokowcami, a ty widocznie przestalas o siebie dbac i masz swoje". Nikt by nie napisal "widocznie tamta ma ciekawsza osobowosc". Ale jak dziewczyna pisze ze zostawil ją dla grubszej to od razu wszyscy na nia naskakuja, mowia ze ma zryty charakter. Byc moze chlopak woli grubsze, tamta na pewno ma inny - co nie znaczy lepszy - charakter ... ale nie wieszajce psow tylko dlatego, ze dziewczyna nie moze uwierzyc, że facet woli gruba

Gość magdanka
to nie tak powiedzial z eto nie moja wina ze bedzi€ mn€i dobrze wspomina z espdezil z emna wspania€ lata ale treaz kocha ja

boli nie tylko to że chlopak zostawia, ale rowniez to dla kogo... gdybym mogla wybierac to wolalabym zeby mnie zostawil dla super miski a nie dla kaszalota... pomijam kwestie jak facet zostawia cie dla drugiego... faceta

Gość hehehe11112
ale zrozum ze nie o to chodzi czy ona jest gruba czy chuda a liczy sie fakt ze ja zostawil tylko ze to dla niej fakt chyba drugorzedny

może ona wcale nie jest gruba? tylko grubsza od ciebie? a to jest spora różnica ;) znajdziesz lepszego.spoooko :D

Gość magdanka
165cm -78kg JEST gruba.. ja 165cm 49kg

Gość ale wy dzieci nic nie wiecie
bo faceci lubię ciałko:Pa ty jestes chuda

Gość pusta lala z ciebie
skoro to twoj najwiekszy problem

dla mnie ona jest puszysta a nie gruba :) fakt zostawil cie dla grubszej laski, ale juz po ptokoch, nic z tym nie zrobisz ;) ciesz sie ladna figura i znajdz sobie nowego faceta :)

a ty za chuuuda, hihihi, nie chcial miec siniakow, ale masz problem- c za roznica z kim jest teraz , nie pytaj dla kogo cie zostawil tylko dlaczego cie zostawil

Gość magdanka
jeeeej no prosze was prawie 80 kg u mlodej kobiety sredniego wzrostu to nie j€st duza nadwaga wg was?Ja nie uwazam si€ za osobe chuda tylko akurat(kazdymi to mowi)a ta dziewczyna wazy 20kg wiecej!

tak to jest duza nadwaga, ale na gruby to sie mowi jak ktos powyzej 100 wazy i wyglada naprawde tragicznie ;)

Gość magdanka
ja nie jestem autorka tego watku.my mamy bo 22 lata ata dzi€wczyna napewno nie chodziznim na imprezy i nie jest wytapteowana bo nie uznaje makijazu nawet dliekatngeo

Gość
magdanka -----> jak rozumiem, rypnął się twój światopogląd, że tylko szczupłe mogą mieć gości :P och jak mi przykro...

Gość grubaaaaaaaaaaaaa babica
a wlasnie wyobraz sobie ze moga miec i to calkiem niezlych hahaha.......................................

Gość nic dziwnego
skoro tak się zachowujesz to nie ma w tym nic co mogłoby mnie zadziwic, jestes napewno zwykłą stukniętą wypudrowaną lolitą ktora ma w głowie wióry a tamta przynajmniej może z nim pogadac o byle czym.