Gość katarzyna kinia Napisano Maj 31, 2019 polecam www.strefa-gustu.pl jestem zadowolona kosztow wysylek ze nie sa wysokie i jest mozliwosc wyboru innego dostawcy a nie kurierzy ktorzy jezdza jak chca i ciezko sie znimi zlapac jak sie pracuje w godzinach biurowych materiał super, 3/4 produktow polskich z czego jeszcze bardziej jstem zadowolona lubie wspierac polska gospodarkę bo wiem chociaz za co place widzialam u inncy lasek na fejsie produkty te same polskie 2 razy drozsze masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pinolka Napisano Lipiec 14, 2019 nico.com.pl - jest to świetnie wyposażony sklep i myśle ze spokojnie można tam kupić bardzo fajne i ładne ubrania! dla mnie to jest odkrycie bomba! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sarina Napisano Sierpień 18, 2019 Zależy jaka suma to dla Ciebie małe pieniądze :D Ja np ubieram się u Violi Piekut, jej kolekcje są bardzo modne szczególnie ta najnowsza i na tle innych projektantów cenowo też jest okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona Napisano Wrzesień 2, 2019 W Carry bo zarówno dla dzieci i dla dorosłych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariska 17 Napisano Wrzesień 10, 2019 Najpewniej na targach lub bazarkach ew. w sieciówkach. Ja ostatnio kupiłam sobie bluzke z 5ave i była tania i ładna także polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NATRENG Napisano Wrzesień 25, 2019 Polecam www.qshee-shop.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiana Napisano Październik 2, 2019 Ja często szukam okazji w Galerii Młociny w Warszawie, całkiem nowa galeria więc często można złapać okazję - polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2019 17 godzin temu, Gość Wiana napisał: Ja często szukam okazji w Galerii Młociny w Warszawie, całkiem nowa galeria więc często można złapać okazję - polecam Skoro nowa to ile to "często szukanie" miało miejsce? Boże, co za marna reklama... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beste Napisano Październik 26, 2019 Ostatnio bardzo ładne ubrania dla dzieci i nie tylko - bo także dla męża kupiłam online w nico.com.pl. Mega wygodnie i mega sprawnie. Bardzo ok! jestem zadowolona z tego sklepu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LidkaPaluszek 3 Napisano Październik 26, 2019 Sinsay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilia Napisano Październik 29, 2019 Podpinam się pod Carry. Bardzo fajny sklep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewka09 Napisano Listopad 5, 2019 ja to nie lubie kupowac w necie, ja musze ciuch przymierzyc, podotykac, wiecie jak to jest na zdjeciu, wszystko ladnie pieknie, a potem w rzeczywistosci jest dramat. ja jezdzie do galerii, teraznajcesciej do galerii mlociny, bo mam ja pod blokiem i chodze do tych tanszych sklepow. a z tego co slyszalam tow nowym roku maja otwarzyc tam primark, wiec juz w ogole sztos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bebka Napisano Listopad 16, 2019 Ostatnio odkryłam zakupy w nico.com.pl – sklep bardzo fajny ma wybór, w dobrej cenie ubrania i przede wszystkim fajne gatunkowo. Jestem zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amelka314 0 Napisano Luty 20, 2020 Na maniere.pl możesz kupić markowe ubrania za małe pieniądze. I wyróżniasz sie wtedy na tle dziewczyn ubranych w sieciówkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukuRYKU 3 Napisano Luty 21, 2020 konsumpcjonizm pełną gębą. nie warto kupić ciuchów od ludzi którzy się ich pozbywają? niektóre sa nowe i nawet nie noszone a zawsze tańsze. tak samo second handy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natagala 0 Napisano Marzec 10, 2020 Zdecydowanie Carry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ffkasia 1 Napisano Marzec 31, 2020 konsumpcjonizm pełną gębą. nie warto kupić ciuchów od ludzi którzy się ich pozbywają? niektóre sa nowe i nawet nie noszone a zawsze tańsze. tak samo second handy Dokładnie! W tych marnych sieciówkach płaci się krocie za plastikowe ubrania, które zazwyczaj są źle uszyte. Do tego środowisko oraz osoby, które pracują przy produkcji tego badziewia.. o tym się nie myśli. Drugie życie dla ubrań to aktualnie najlepsze rozwiązanie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martka 3 Napisano Kwiecień 8, 2020 Fajne rzeczy są w cross jeans. Sklep zarówno stacjonarny jak i internetowy. Ubrania dobrej jakosci i co najważniejsze często mają duże promocje. Wówczas kupisz dobrą rzecz za niewielkie pieniądze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenakrzewinska 0 Napisano Kwiecień 10, 2020 Najtańsze i najfajniejsze ciuchy można znaleźć oczywiście w second-handach, ale jeśli nie lubisz do nich zaglądać, to sprawdzić może się polowanie na Vinted i tym podobnych stronach. Minusem jest jednak to, że zazwyczaj dodatkowo trzeba płacić za przesyłkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jjkowalczyk 1 Napisano Lipiec 2, 2020 Przeszłam się wczoraj po sklepach oraz co jest w modzie jak zauwazyłam: -Ćwieki-powbijane doslownie wszedzie. Na paskach, na torebkach, na szpilkach, nawet na kolnierzach marynarek:) -styl marynarski -retro kreacje (co widac po nowej kolekcjio h&m) -marmurkowe jeansy -gladiatorki -wszelkiego rodzaju nakrycia glowy (szczegolnie meloniki) -na jesien maja wejsc znowu cekiny Odkrylam również ciekawą stronę https://coupondojo.com/pl Jesli chcecie kupić coś w sklepie internetowym, dobrze jest sobie na nią zajrzeć bo są na niej aktualne kupony rabatowe do sklepów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
00miayo00 0 Napisano Kwiecień 16, 2021 Polecam strone/aplikacje Vinted! I zapraszam zobaczyć moje produkty Mój nick 00miayo00 ! Mam tam 140 przedmiotów , w tym wiekszość ciuchów różnego rodzaju, rozmiaru i dla każdej płci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domi186 0 Napisano Kwiecień 16, 2021 Ja też polecam vinted i zapraszam do mnie. Mój nick domi_186 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Listopad 28, 2021 Próbowałaś szukać obniżek cen lub wyprzedaży kolekcji? Są np. w Cross Jeansem na limango.pl czy też na jeans24h.pl Ja ostatnio kupiłam spodnie Anya slim fit w kolorze czarnym. https://www.jeans24h.pl/damskie-spodnie-cross-jeans-anya-P489-155-p-215907.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika232 2 Napisano Styczeń 12, 2022 Zobacz sobie jak to wygląda na FB jeśli chodzi o sprzedaż prowadzoną przez grupę Cheap & Fashion. Duży wybór ciekawych produktów, w tym wiele świetnych znanych marek i przy tym w dobrych cenach. Dla nich plus bo ubrania są pierwszego gatunku i wszystko z metkami więc nie ma obaw o to, że to jakaś lipa. Sprzedają i detalicznie i hurtowo więc to też istotne jak będziesz chciał jakieś większe ilości produktów kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja_Magda94 3 Napisano Luty 3, 2022 Fajne ciuchy można znaleźć w sklepie Natally Fashion, koszule są moim numer 1, kupiłam nawet kilka kolorów tego samego fasonu bo naprawdę są fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamia 0 Napisano Sierpień 10, 2023 Lumpeksy- w Krakowie mogę polecić kilka z rzeczami z dobrym składem, COS, Nago, Le Prive, Reserved ma czasem fajne klasyki, Solar, Molton Buty dobrze jest kupować w mniejszych sklepach w sieci, gdzie można znaleźć wiele polskich marek z dobrej jakości obuwiem: https://styleguru.pl/moda/botki-zamszowe-ulubiony-model-wielu-polek Poczytajcie sobie co warto jest kupić sobie na ten sezon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Problemovo 0 Napisano Listopad 25, 2023 Dnia 24.01.2008 o 20:01, alex446 napisał: hejka!!chyba jak kazda dziewczyna lubie sie fajnie ubrać, ale iz jestm oszczędna nie lubię przepłacać. Tam gdzie kupuje, ciuchy moze i są fajne ale za duzo kosztuja. Czy możecie mi doradzic gdzie moge kupic fajny ciuch za mały pieniądz?? Polecam przejsc się na rynek ,pewnie masz jakiś gdzieś koło siebie ,ostatnio na rynku bardzo ubrania staniały ,aż sam jestem w szoku ...teraz lepsza bluzka kosztuje z 30 zł i taka fest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Problemovo 0 Napisano Listopad 25, 2023 Polecam przejsc się po rynku ,teraz ubrania gigantyczne staniały bluzki są już po 30 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markdi 1 Napisano Maj 13, 2024 (edytowany) Najlepiej polować na ciuchy w okresach wyprzedaży Aktualnie w maju nie ma wielu wyprzedaży ale w czerwcu zaczną się już dobre promocje oraz będzie można kupić coś o wiele taniej. https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-rabatowe/diverse Dobre zniżki ma Diverse Edytowano Maj 13, 2024 przez Markdi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach