Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko sie zapytam

200 zl za osobe to duzo?

Polecane posty

Gość ulallalalalalalal
6 cieplych dan, to chyba na jakiejs wiosce daja...lody ciastka..moze jeszcze wate cukrowa... moje wesele...to raczej elegancki bankiet...wykwintne dania...maks 80 osob , jakis aperitif w ogrodzie a nie wyzerka... no ale kazdy ma tak jak chce

Gość Wiosenka_555
My płacimy 170zł od osoby bez ciasta,tortu i alkoholu. Myślę więc, że 200zł z jedzonkiem i wódeczką to mało.

Dokładnie -wódkę wolę kupić sama. Przynajmniej wiem co goście piją, i że od tego nie oślepną.

Ja place 150 od osoby, wybralam takie menu: Rolada z perliczki z galaretką żurawinową Fume z grzybów Faszerowane zrazy z polędwicy Łosoś w całości, rolady mięsne, pasztet, tymbaliki drobiowe, kurczaki faszerowane, polędwica faszerowana serem i bazylią, wędlina. sałatka caprese, z kurczaka i ananasa, jarzynowa, śledzie po grecku, Strogonow podany w pieczywie Kaczka w sosie miodowo-pomarańczowym Pulpety cielęce w sosie grzybowym Barszcz z diablotką Napoje zimne i gorące Owoce jesli doplace 12 zł do kazdej osoby to wlicza mi ciasta, szyszki do domu i tort weselny Czyli razem 162 za wypas bez alkoholu - srednia cena ale dobre jedzenie - bylam tam na weselu jak gosc