margolcia02 0 Napisano Styczeń 25, 2008 czesc mam taki mjaly problem bo moj chlopak nie chce zebym brala tabletki anty!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 a po czemu nie chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolcia02 0 Napisano Styczeń 25, 2008 poniewaz u niego w rodzinie z powodu tabletek bylo duzo poronien i nie chce zeby mnie takie cos spotkalo...ale ja nie wiem czy to dobrze czy zle??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 25, 2008 z tego co wiem kolesie nie lubia sexu w gumce wiec jesli chce bez zabezp. to sie nie zgadzaj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze..... Napisano Styczeń 25, 2008 sprobuj naturalne metody? tabletki faktycznie nie sa zbyt zdrowe (slowa taty ginekologa do corki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megulitta 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ciesz się,że masz takiego troskliwego i wyrozumiałego faceta, dla którego liczy się nie tylko twoja wygoda ale i zdrowie...takiego ze świecą szukać...poczytaj sobie o skutkach ubocznych tabsów, ja też byłam ich zwolenniczką dopóki ich zażywania nie przypłaciłam własnym zdrowiem pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fioletowa ksiezniczka Napisano Styczeń 25, 2008 no i Twój chłopak ma racje, tabletki to syf.. jeśli nie teraz to przekonasz się o tym za pare lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach