Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avenka

Tęsknię za kotem, którego musiałam oddać!!!

Polecane posty

Gość Avenka

co robić? :( na www.forum.miau.pl mnie zlinczowano, a ja i tak mam depresję... tęsknię za moim kociątkiem :(

Gość idzzzzzzzz
po ch bralas jak musialas oddaC?:o

Gość Avenka
Wzięłam chorego kotka na koci katar, myślałam, że nic mi nie będzie, a oczy mi spuchły tak, że nic nie widziałam... dopiero rozstanie z kotkiem pomogło, bo żadne, powtarzam żadne leki nie pomagały, a wydałam na nie 500 zł. :( Wpatruję się w zdjęcia Hermiony i płaczę :( czemu na forum.miau nie potrafili tego zrozumieć? :(

No ja się Tobie nie dziwię ! skoro ludzie nie są w stanie Cię zrozumieć to są dziwni !

Gość ejjjjjjjjjjj
avenka współczuję...ale moim zdaniem powinnaś wcześniej sprawdzić np u znajomych rodziny gdzie jest kotek,jaka będzie twoja reakcja. nie traktuje się zwierząt jak zabawki, które się oddaje bo coś tam. Nie potępiam cię, i rozumiem jak musi ci być przykro. miałaś powód, to prawda, ale decydując się na kota, psa trzeba brać pod uwagę to czy jesteśmy w stanie się nimi zająć, np ze względu chociażby na alergię. pewnie nie miałaś wczesniej kota, i nie spodziewałaś się takiej reakcji organizmu, ale można było temu zapobiec poprzez przetestowanie się choćby pobytem w zakoconym domu. pozdrawiam głowa do góry, kotek napewno trafił w dobre rece!!

Avenka - z autopsji wiem, że na forach o zwierzętach X są sami "specjaliści" i matki teresy, co to JedynieSłusznie postępują :O długo miałaś kotkę? 🌼 może pomyśl o nieuczulającym zwierzęciu?