Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat testowy

Osiągnięcia rządu Tuska i koalicji PO-PSL

Polecane posty

Gość narazie porządkujem kadry
Kontrowersyjna decyzja ABW Wkrótce po tym jak Krzysztof Bondaryk objął szefostwo ABW, odsunięto oficera prowadzącego duże śledztwo w sprawie interesów Zygmunta Solorza - ustalił "Newsweek". Przed nominacją do ABW, Bondaryk przez kilka lat pracował w firmach związanych z Solorzem. Wymianę przez ABW śledczych w sprawie Solorza potwierdza prokurator Zbigniew Pustelnik z katowickiego Wydziału ds. Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, który nadzoruje śledztwo. - W grudniu zostaliśmy poinformowani, że dotychczasowy prowadzący został przeniesiony. Ze strony ABW pojawiły się nowe osoby, które przejęły czynności dochodzeniowe - mówi "Newsweekowi" prokurator Pustelnik.

Gość porząkujem kadry
w myśl starej leninonwskiej zasady, że rewolucja usprawiedliwia wszystko.

Gość nik nie chcę mnie bronić
to napisę sam: nie jest jesce dobze, ale pocekajcie, nie bądcie burkami, zagłosujecie na mnie na prezydenta- jak juz nim będę, będzie dobze. Was premier.

Gość muszę sprostować
on-warszawa Jednak podwyżki pensji dla celników będą- o 500 zł. Widzę, że chcesz coś znaleźć na plus dla PO, ale podwyżki dla celników w tej wysokości były przewidziane w budżecie na 2008 przygotowanym przez PiS. Podobnie jak np.drugi etap obniżenie składki rentowej od 1 stycznia czy rewaloryzacja emerytur mająca mieć miejsce od marca 2008. To wszystko było przygotowane za rządu PiS. Tu mieliśmy pisać o osiągnięciach PO .....

No właśnie, ja nie jestem zwolennikiem PO, wiedzą to na innym topiku. Ale że nie widzę tutaj głosów tej \"masy\" wyborców PO, to sam napisałem, aby ich pobudzić do działnia. Rzeczywiście podwyżki dla służby celnej, zaplanował w budżecie rząd PiS, niestety w wysokości 500 zł. A Tusk zapowiadał słodkie życie- godne pensje itp. Więc teraz celnicy (zapewne po głosowaniu na PO)- chcą dostać 1500 zł podwyżki- od tych którzy obiecywali. Tusk obiecując nie zastanawiał sie na skutkami- teraz przyszedł czas na myślenie- a ztym będzie chyba nie najlepiej.

Gość zaryzykuję i napiszę
Brak wpisów w temacie świadczy jednoznacznie, że POpaprane wykształciuchy dały się omamić głupimi uśmieszkami Tuska i medialnymi, często oszczerczymi, atakami na PiS.

Gość no właśnie co jest
wpisujcie się!!!! Czy jeszcze opijacie zwycięstwo, czy też może wasz pracodawca w Anglii czy Irlandii, was ani na chwilę od zmywaka nie puszcza- za tamto stanie w kolejce do wyborów całą noc?

Gość przecież to nie o to chodzi
niewazne czy rząd jest sprawny i dobrze rządzi czy nieudolny i z aferzystami , wazne żeby był NASZ czyli SWÓJ :).Żydy rządza i zawsze sie będa popierac choćby sie waliło i paliło.

Gość nooo POrobki
mówcie coś!

Gość gdzie te POchlebstwa
ile czasu trzeba czekać na "cud", czyli wpis, który by jakieś rzeczywiste osiągnięcie przedstawił ? :D

Gość no co POrąbańcy
Nic , to może do cholery chociaż podrobiona torebka Pitery?

Gość a ja powim
Jestem więźniem Rawicza. Garuje tam od 2 lat. TIRy robiłem, wiecie elektronika i te rzeczy. Głosowałem na PO. I tera jeszcze klika dni i TIR-y nie będą jeździć- dzięki temu rządowi. Wyjde za pół roku i nie bedzie mie kusić!

a daj spokój, przeca oni wiedzą popełnili błąd i nie zagłosowali na lewicę tylko się przyznać nie chcą :classic_cool:

Gość no przecież człowiek
wykształcony, powinień być honorowy, powinień umieć przyznać się do błędu.

Nie pamiętam danych, ale poważną część wyborców PO, stanowili ludzie młodzi, głosujący pierwszy raz. Nie obejrzeli \"Nocnej zmiany\" wyszydzanego Kurskiego. A szkoda, bo może zamiast kreowanego \"męża stanu\", zobaczyli by lichego człowieczka, który starał sie pięknie grać (chociaż nie umiał) w orkiestrze Wałęsy.

Gość Władzia Szansonistka
p. Tusk najmondrzejszy jest z wszystkich premieruw

Gość no tak to wiemy wiemy
ale jeszcze coś po za tym jest? może coś z intymności- np. czy to seplenienie się kobietom podoba, czy nie?

Gość test niestety wyszedł dla
koalicyjnego rządu- do dupy, jak zresztą, cały ten rząd cieniasów. Ani jednego wpisu wykształciucha, który głosował na PO.

Gość by żyło się lepiej .....
Za interią: Poseł PO dotuje żonę Czy poseł PO Miron Sycz popadł w konflikt interesów? Sycz zasiada w radzie nadzorczej Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Olsztynie. Jak ustalił "Wprost", w czerwcu 2007 r. fundusz przyznał z funduszy publicznych 40 tys. zł dotacji stowarzyszeniu Środkowoeuropejskie Centrum Szkolenia Młodzieży. Problemem jest to, że siedziba centrum mieści się w? domu posła. Dodatkowo we władzach stowarzyszenia zasiada jego żona. http://fakty.interia.pl/kraj/news/posel-po-dotuje-zone,1048711 Codziennie sa informacje tego typu :o

Gość na tak ale czy to
osiągnięcie rządu Tuska? Piszcie o nich teraz, bo jutro, patrząc na to co się dzieje- zostanie tylko pusty śmiech.

Gość poddaje się
sukcesów brak, trzeba zamknąć topik, tak ja paszcza Tuska się zamknęła i juz cudów nie głosi.

Napiszę o osiągnięciu PO - wygranie wyborców parlamentarnych. To jak na razie jedyne osiągnięcie. Ale teraz jest drugi cel (wręcz sam w sobie) : wygranie wyborów prezydenckich. W innych obszarach - unikanie wszystkiego co mogłoby osłabić drugi cel. Reszta się nie liczy.

Gość no tak ale
tu nie napisał żaden wyborca PO. Dlaczego? Mógł chociaż napisać fan Tuska jako prezydenta, a tu też nic. NOTHING. Why !!!!!!!!!!!!!!!!!!

wyborcy Tuska mają swój portal - onet.pl :-D (trzeba nazywać rzeczy po imieniu) :-D

Na onecie, czasem jest jakiś temat i wszyscy prawie jadą na PO. Ja bym raczej zapytał, czy ktoś zna jakąś ustawę jaką przygotowało PO, będąc w opozycji, czy chociażby rozwiązanie jakiegoś problemu- budowy autostrad, zrównoważenia transportu kolejowego z samochodowym, ale nie trzeba pytać przez grzeczność, wynik byłby mniej niż zero.

Gość że ludzie uwierzyli
i dalej wierzą w ich dęte kłamstwa. Że jeszcze mało osób wie o co tu chodzi i kim jest ten ryży fircyk.

Gość Niestety za wcześnie ...
żeby mowic o tym jakie ten rząd ma sukcesy a jakie porazki. Idź do pracy, popracuj 2 m-ce a my ciebie ocenimy :)

Gość Bełkot małolatów

Gość trafny przykład ...
"Idź do pracy, popracuj 2 m-ce a my ciebie ocenimy" Ne słyszałaś, że okres próbny trwa zazwyczaj miesiąc, czasami do trzech ? ;)