Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartiiii

Mam do podpisania takie oświadczenie i nie wiem co zrobić...

Polecane posty

Gość bartiiii

OŚWIADCZENIE NIEWOLNIKA Ja, powszechnie znany jako (Imię i Nazwisko), od dnia dzisiejszego tj. __________________________ 2004 jako poddany: Jaśnie Pani ________________________________________________ stwierdzam, że jestem w pełni władz umysłowych i oddaję się zgodnie z postanowieniami niniejszego Kontraktu we władanie mojej Właścicielce. 1. Z chwilą podpisania Kontraktu przestaję być wolnym człowiekiem i staję się wyłącznie JEJ własnością, a także innych Pań, za Jej przyzwoleniem. 2. W okresie obowiązywanie Kontraktu będę absolutnie wierny swojej PANI i nie dopuszczę się kontaktów intymnych z innymi Kobietami bez Jej zgody. 3. Nie będę wnosił żadnych roszczeń cywilno-prawnych z powodu gwałtu, ewentualnych uszkodzeń ciała doznanych w czasie tresury i w następstwie otrzymanych kar cielesnych z powodu niesubordynacji oraz popełnienia czynów niedozwolonych dla niewolnika. 4. Będę sumiennie wykonywał ćwiczenia domowe zadane mi przez PANIĄ osobiście, lub telefonicznie oraz za pomocą poczty elektronicznej. 5. Na każde wezwanie mojej PANI zgłoszę się niezwłocznie w wyznaczonym miejscu i terminie przygotowany zgodnie z JEJ zaleceniami. 6. Jestem gotów wykonywać każdy rozkaz bez żadnego sprzeciwu, nawet gdyby miało mnie to upokorzyć do granic możliwości. POSTANOWIENIA KOŃCOWE · Niniejszy kontrakt obowiązuje przez ____________________ miesięcy, od dnia złożenia podpisów. · Treść kontraktu nie może zostać uzupełniona przez PANIĄ o dodatkowe punkty bez uprzedniego powiadomienia poddanego. · Zakłada się możliwość uzupełniania Kontraktu o dodatkowe ustalenia, zawsze w formie aneksu podpisanego przez obie strony dobrowolnie. Jako „Safe word” ustala się słowo: _________________________________ Inne ustalenia: ________________________________________________________ _____________________________________ ________________________________________________________ ____________________________________ ________________________________________________________ _____________________________________ Podpis Jaśnie Pani: ____________________________________________ Podpis niewolnika: ____________________________________________ Podpisy świadków: ____________________________________________ Miejsce i Data: ___________________________________________ 2004 ANEKS NR 1: Aby zapewnić Jaśnie Pani warunki do totalnej dominacji, niewolnik na czas trwania spotkania z Właścicielką lub wskazanymi przez Nią innymi Paniami, niewolnicza kreatura, odda Pani lub przekaże w zastaw osobie wskazanej: · dowód osobisty · portfel z pieniędzmi · karty kredytowe · paszport · wszystkie filmy i zdjęcia zrobione w czasie trwania Kontraktu Pani zobowiązuje się nie wydawać poleceń mogących szkodzić zdrowiu niewolnika, zdrowiu innych osób lub mogących spowodować konflikt z prawem Rzeczpospolitej Polskiej. Jako, że niewolnik sam pragnie zostać psem gównojadem Jaśnie Pani, kwestie szkodliwości tej praktyki będą oceniane tylko i wyłącznie przez Panią. Dotyczy to przede wszystkim bezwarunkowej akceptacji przez niewolnika, częstotliwości i intensywności tej praktyki. Niewolnik zgadza się także na to, aby służyć jako gównojad także innym Paniom wskazanym przez Jego Właścicielkę, w takim zakresie jaki Pani uzna za stosowne, bez prawa do protestu i odmowy. Pani ustala jednak minimalną liczbę pełnych konsumpcji jej odchodów przez niewolnika na _________________ miesięcznie.

Gość bartiiii
już podpisałam, nawiasem mówiąc staram się o prace w tureckim burdelu pod hamburgiem, liczę, że teraz ją dostane na bank :classic_cool:

Gość ten kto to wymyslił
ma naprawde zryty beret:O

Gość podpisałem kontrakt
już jestem shit-eating-dog hau, hau :P

Gość pupko k
puppe brdu bleeeeeeeeee

Gość Anarcha
tez bym podpisal haha