Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

castaya

taka zabawka odpowiednia dla niemowlaka???????????????????

Polecane posty

ja tam nie miałam ani chodzika ani tej zabawki, wygląda ciekawie :) ja tam miałam bardziej prymitywną wersje tej zabawki, coś podobnego do tego (to nie moja aukcja): http://www.allegro.pl/item301604354_skoczek_hustawka_przyczepiana_do_futryny_od_1zl_.html i powiem Ci. że gdy Jaś wyrósł z leżaczka to ten skoczek mnie ratował popołudniami gdy chciałam podszykować obiad i mieć Urwiska na oku. tylko Jaś zaczął wstawać jak miał 8 miesięcy, a chodzić sam jak miał 10 a jak już skończył rok to był tak ruchliwy że potrafił tak się w tym skoczku wiercić i takie akrobacje wyczyniać że mało brakło a łapałabym go w locie jak zrobiłby mi fokołka - więc u nas skoczek był na jakieś 3 miesiące :( a ta zabawka na oko wygląda pobonie, choć może być bardziej bezpieczna - tylko mi się wydaja troszkę \"krótkoterminowa\" i droga jak na 3 miesiące zabawy..

no troche droga ale kurcze raz moge zaszalec :-) a i jeszcze jedno pytanko a mianowicie do tego skoczka dziecko musze wsadzac ktore juz normalnie samodzielnie siedzi?! bo moja corka skonczyla 5 miesiecy no ale jeszcze nie siedzi wiec narazie chyba i tak nie moglabym jej tam wsadzic prawda?