Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joella82

skąd mam wiedzieć że moje krosty są na tle hormonalnym?

Polecane posty

Gość joella82

czy problemy hormonalne jakoś specyficznie się objawiają na skórze? Mam od długiego czasu krosty na czole i linii włosów, nie pomaga kosmetyczka ani kremy, co to może być. Gin twierdzi, że od paru krostek nikt nie umarł i jeśli mam regularne cylke to znaczy że z hormonami ok...

ale pryszcze mozesz miec od hormonow-tradzik hormonanly..sporobuj smarowac sie tymi kremami, brevoxyl , i innymi.....albo stosuj miejscowo korektory antybakteryjne i kremy ktore wysuszaja syfki..powinno pomoc

Gość joella82
dzięki groosia ale stosowałam już przeróżne maści i niewiele sie zmienia, powstają nowe... wszystko zaczęło sie jak odstawilam tabletki anty i moj organizm zaczął wariować. Zanim zaczęłam je brac wszystko chodzilo jak w zegarku:( I cera śliczna, ach...

Gość joella82
upup

Gość tradzik wywolany hormonami
Problemy z hormonami zazwyczaj objawiaja sie tradzikiem,ale nie tylko na twarzy a rowniez na plecach,dekolcie i posladkach.Do tego dochodza nieregularne miesiaczki i tluste wlosy. A u dermatologa bylas?

kurcze ja sie chyba tez musze do dermatologa wybrac.. :( a teraz biore diane i ostatnio mam cale plecy w pryszczach :(

To zes sobie chyba hormony rozrypala...Ale po jakims czasie powinny sie unormowac i wszystko bedzie jak kiedys:)