Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

chodzi o wygląd

Polecane posty

Gość bazikote
Nie lubię nieświeżego oddechu, zapachu potu, brudnych lub dziurawych skarpet, zaplamionych ubrań, siorbania i mlaskania (porażka!), brudnych paznokci, tłustych włosów. Mężczyzna powinien tak jak zadbana kobieta,kąpać się conajmniej raz dziennie, golić się pod pachami i używać antyperspirantów. Mycie zębów po kazdym posiłku obowiązkowe!

nie lubie tlustych bebechow wylewajacych sie zza paskow od spodn, podwojnych albi i potrojnych podbrodkow a jednoczesnie wsuwania hamburgera co czesto sie widuje, szarych zebow, braku szyi z powodu nadmiernych cwiczen fizycznych, lysych glow ... to chyba tyle.

Brzydal28 .... ząbki mam super :) a to przez to że posiadam aparat orto :) tylko mam chyba muzg uśzkodzony bo czuję się jak bym był do dupy :O

Brzydal28 ... ale chyba pójdę na leczenie bo poprostu pewne rzeczy chyba sobie sam wmawiam :O

Ja mam postanowienie na ten rok, że zmienię swoje podejście do siebie. Poza tym zaczynam pracować nad sobą, na razie tylko ćwiczenia fizyczne i próba podejścia do życia i do uczuć z większym dystansem. Czasami daje to ukojenie i poprawę nastroju.

Gość michela york
Czego ja nie toleruje: -niechlujstwa -nadmiernego tradzika -brzydkich, zoltych i popsutych zebow -brzydkiego zapachu z ust -nadmiernego potu -wiecznie tlustych wlosow -otylosci (chudosc moze byc) -nie cierpie dresow, napakowanych muskulow i obcislego ubrania tez -wasow -i ogolnie jak facet prezentuje sie jak taki zapuszczony

Gość michela york
jeszcze nie toleruje u faceta : - jak ma niebieski zaslony w pokoju - jak lubi szproty w sosie pomidorowym (w oleju moga byc) - jak lubi film " Indiana Jones" -jak stawia kroki dluzsze niz 54 cm (najlepiej jakby zap.....lal tip-topami) - jak chodzi w brazowych butach i w ogole wszytsko mi przeszkadza