Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu się nie wyspałam

to jest koszmar.

Polecane posty

Gość musisz zrozumieć
czasem aby uwolnić się psychicznie wystarczy napisać to na kartce papieru i spalić ją, albo weź coś co należało do niego napisz pozegnanie na kartce i wrzuć to do rzeki. Moze to smieszne ale działa. I do tego msza i będzie dobrze. Ja myślę ze Ty nie pozwalasz mu odejść :((

jest mój! nigdy nie miałam nikogo oprócz Niego i nie będę miała! nie chcę zostać zupełnie sama.

Gość frezya
jak mi babcia umarła to tylko mnie przy niej nie było rodzice nie wzieli mnie do szpitala.od tamtej pory sniła mi sie co dziennie przez cały miesiąc sny były ładne duzo troski,szacunku i miłości.poprostu piekne pomagałam jej we wszystkim a jak spojżałam jej w twarz to jej mówiłam ,,babciu przecież ty nie żyjesz" i sie budziłam zawsze w tym samym momencie.i tak przez cały miesiąc.i ani dnia dłużej.po 6 latach zaczęłam ją wspominać i zachciałam zeby znów mi się przysniła i przyśniła mi sie tej samej nocy!była nademną jak jezus zestąpił z nieba tak to można porównac, była na niej sama skóra i kosci wiedziałam że nie chce bym za nią tęskniła. juz nie chcem by mi się śniła i więcej juz mi się nie śni.coś w tych snach jest nie wiem co ale modle sięi ty się módl!

Gość musisz zrozumieć
więc masz odpowiedz :(( A moze on tego chce, nie pomyślałaś o tym.

on zawsze był egoistą. zostawił mnie samą. wiedział, że mam tylko jego a i tak odszedł. nie dam mu odejść zupełnie. 😡

dlaczego nie jesteś smutna, tylko wściekła? nie przeszkadza Ci to że umarł, tylko to, że Cię zostawił. na pewno nie chciał umierać. złościsz się na niego za coś, na co nie miał wpływu. może on chce Ci pokazać, co czuje po śmierci... żebyś się na niego nie złościła.

to jest rzeczywiście całkiem prawdopodobne co maggot napisała. a co Ty czujesz w czasie tych snów?

strach, może szok, uczucie zagubienia, odrzucenia, tak jakby cały świat się odwrócił... naprawdę nie miałam powodów żeby się na niego złościć. :-(