Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga21..

Wszystkie nieroby protestuja, a student musi przezyc za 1 tys zl caly miesiac

Polecane posty

Gość Aga21..

Glupie czasy nastaly, zeby gornik mial lepsza sytuacje niz student. Za to, ze byl leniwy i nie chcialo mu sie uczyc, dostaje jeszcze nagrode

Gość studentkaa_a
tez postrajkujmy sobie. RZADAMY LIKWIDACJI EGZAMINOW

Gość dzisiaj każdy może
studiować , student studentowi nie równy :o jakby polikwidować wszystkie wyższe szkoły powietrza i ziemi to by wróciło do normy a tak 🖐️

Gość do Aga21..
głupia to ty jestes taką debilną wypowiedzią :o

Gość dzisiaj każdy może
nierówny :p

Gość ungaaro666
nieroby protestuja? a student to kto?

Ale wy durne jesteście :P Gdyby nie górnicy i inne NIEROBY nie mielibyśmy zycia ... taka prawda. Poza tym kazdy wie ze zawody NIEROBOW takze wymagają jakiegoś wyksztalcenia pod względem wykonywanej pracy

Gość ciekawe madralo czy chciałabyś
zamienic sie z takim górnikiem i papitalać jak wół pod ziemią ..😠

szkoda mi ciebie dziecko... myślisz ze on sie nie hciał uczyć?? on wiedział zę dostanie większą kasę a tobie zal będzie dupsko ściskał ze ty musisz ryć dniami i nocami... więc uwazaj na te twój 1000 zeby ci nie uciekł bo rodzice przestaną łozyc i gówno będziesz miała:o

Gość jestem studentka
i otwarcie mowie, ze jestem nierobem :))

Gość górnik z wyższym
Masz pecha dziewczyno jesteś pustakiem ja uczyłem się wieczorowo i za swoja naukę płaciłem ciężkie pieniądze i czas który jest dla rodziny. nigdy w życiu nie pracowałaś na pieniądze, więc nie umiesz nimi gospodarować !

aga, słońce :o siedzisz przy kompie? to znaczy, że masz prąd a skąd go masz? od nierobów, więc zamknij się

Gość pkkpjjj
ja musiałam przezyc za 400 zł mieosecznie

I nie myśl sobie glupia dziewczynko ze po studiach znajdziesz do razu prace :P jest duzo osob ktore pracy niestety nie znalazly pomimo swojego wyzszego wyksztalcenia :O Poza tym twoje stwierdzenie ze "1 tysiąc na miesiąc .." wiele rodzin musi wykarmić dzieci czasem za NIECALY tysiąc .... a dziwne bo rodzice często są po studiach ...

żadna praca nie hańbi...gdy by nie ci górnicy to skąd byśmy mieli węgiel żeby ogrzać mieszkania?...gdyby nie śmieciarze to byśmy po strtach śmieci chodzili...taka prawda...a taki studencik myśli że jest wykształcony to jest lepszym gatunkiem człowieka :O

hahaha :D żal mi was studenciaki >zeby gornik mial lepsza sytuacje niz student górnik codziennie ciężko pracuje - student ciężko się uczy... raz na długi czas. co to za porównanie górnika do studenta :o >RZADAMY LIKWIDACJI EGZAMINOW a ja żądam natychmiastowej eksterminacji tłuków nie potrafiących przed wysłaniem sprawdzić czy w poście nie ma błędów ortograficznych🖐️ gardzę wami:classic_cool::D

Gość studentkaa_a
fajnie by bylo co? egzamin to taka beznadzieja forma sprawdzania wiedzy RZADAMY LIKWIDACJI EGZAMINOW

Gość I jak ma byc dobrze w tym
kraju jak mamy takie"studenty" 😡 najpierw skończ te nieszczesne studia ,potem pokaż co potrafisz w swoim zawodzie a dopiero potem zabieraj głos w takich dyskusjach.. w sprawach ,których nie masz ZIELONEGO POJECIA!!!!!!!!!!!!

Gość Aga21..
Jak Polska ma sie zmienic, jesli ciagle zyja w niej ludzie, wg ktorych ciezka, ale nikomu do niczego niepotrzebna praca, powinna byc najlepiej oplacana. Po co w 21 wieku wegiel, juz dawno powinny powstac elektrownie atomowe, a tak z powodu lobby gorniczego jestesmy 100 lat za murzynami. Po to, zeby utrzymac prace dla gornikow, niszczy sie srodowisko. To jest bez sensu

Gość za długie nie chce mi sie
kurrwa ! jakie ty masz pojecie o świecie ...normalnie tylko cie wygwizdać ..Ty ! pochwal sie co studiujesz !!!! no już ... niech wszyscy sie pośmieją ...dawaj ! pamietaj,ze sama zaczęłaś :D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D :D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D :D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D :D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D D :D :D :D

Gość A właśnie co ty studiujesz

Gość Aga21..
architekture na polibudzie

Gość elektrownia atomowa
niech ci postawią elektrownie na pastwisku za twoim domem krowo

Gość Aga21..
Studiuję Obciąg z Połykiem

Gość o matko to chyba mało ciekawą
reputacje ma ta polibuda jak ma takich "madrych"studentów :P