Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez 23

Szczupłe dziewczyny!!!Ćwiczymy,ruszamy się

Polecane posty

a jest szansa ze w miesiąc sie uwinę bo zależy mi żeby efekty były widoczne już na wakacje bo wyjeżdżam w lipcu

Gość zosia22
dziewczyny a powiedzcie mi czy w miesiąc wyszczuplę te nogi bo to jest mój największy kompleks no może nie całkiem w miesiąc ale po jakim czasie będzie widać efekty i jakie ćwiczenia mi pomogą chce iść na siłownie i to po raz pierwszy wiec proszę doradźcie mi http://images27.fotosik.pl/197/65e69ec9f58b90c3.jpg http://images26.fotosik.pl/198/9437561363fcdb91.jpg

Zosia - zależy jak często będziesz chodzić i co będziesz robić :) na siłowni to Ci trener doradzi co robić, pewnie jakieś aeroby typu wioślarz albo orbitrek

Gość zosia22
właśnie tam gdzie chce isc nie ma trenera a wioślarza ma w domu tylko nie na takiej lince tylko dwa wiosła po boku i nic mi to nie daje chociaż pewnie za mało ćwiczyłam i dałam sobie z tym spokój

Zosiu - i jak? poszłaś na tę siłownię? :) znalazłam coś na brzuch - fajniesze od Tamilee :P ;) ćwiczenia Turbo Jam - dokładnie AB Jam - 20 min trening - 10 min takiej rozgrzewki aerobikowej i 10 min ćwiczeń na macie konkretnie na brzuch - ja robię 2xtę 2 część na macie - bardzo fajne. plus jeszcze taki trening z M&F - 6 cwiczeń po 12 powtórzeń. miałam mały kryzys ale już się rozćwiczyłam i wracam do siebie :D pozdrawiam wszystkich ćwiczących i nie ćwiczących :P :)

Gość zosia22
hej niestety nie poszłam samej tak jakoś nie chce sie iść a koleżanki żadnej chętnej nie mam ale za to zaczęłam sie więcej ruszać jak przychodzę z pracy to albo idę na rower albo spacerek z pieskiem muszę tak na przemian bo jemu tez sie coś od życia należy a ładna pogoda jak na razie do tego kręcę hula hop no i chyba czas wyciągnąć wioślarza zobaczymy jeśli to da jakieś efekty to super na rowerze jeżdżę 2 godzinki a hula hop kręcę 20 min bo cały pas mnie boli na spacerku byłam dziś takim szybkim krokiem godzinkę jak myślisz czy to coś da kiedy jakiś efekt powinnam zauważyć a mam pytanie mogłabyś przesłać te ćwiczenia co teraz znalazłaś mi na meila byłabym bardzo wdzięczna abc4@icpnet.pl

dziewczyny a powiedzcie mi- macie celulitis , mimo tego ze cwiczycie?? moze macie jakies sprawdzone sposoby,zeby sie go pozbyc? sa jakies cwiczenia?

Zosia - na pewno po kilku tyg zauważysz jakąś różnicę, ale ciężko powiedzieć jaką - to wszystko zależy od indywidualnych predyspozyji :) te moje ćwiczenia są za duże żeby je przeslać ocztą - jeśli masz program Ares to wszystko w nim jest ;) Perła - ja nie mam teraz cellulitu, ale miałam w zeszłym roku po antytabsach - ćwiczyłam wtedy tylko ćwiczenia ABS na nogi i posladki po 2 razy dziennie - cellulit tylko na pośladkach miałam, malutki ale był, smarowałam jakimś kremem wściekle chłodzącym i zniknęło po kilkunastu tyg mniej wiecej. teraz mam inne tabsy ale i tak profilatycznie wklepuję krem antycell. i co parę dni męczę chłopaka żeby robił masaż - takim śmiesznym czymś - masażerkiem z rossmana - ma takie wypustki masujące - i oliwką zajową pomarańczową - wolę dmuchać na zimne niż potem walczyć z dużym cellulitem.. no i ćwiczenia rzecz jasna

ja na razie zamieniłam Tamilee na te ćwiczenia o których pisałam wyżej - są straszne.. miałam zakwasy nawet w mięsniach na plecach :o :D mam pytanie do Was, może któraś z Was ma takie cudo, albo ktoś z waszych znajomych, i wie czy to coś działa czy tylko pic na wodę - chodzi mi o taki pas (\"sauna belt\") - na brzuch, pośladki - można zapinać na ciele i ćwiczyć w tym i podobno ma przyspieszać spalanie tłuszczu.. musze faceta doprowadzić do formy, bo jak będzie wyglądał w tunezji z takim brzuchalem :o :P i się zastanawiam czy to by coś wspomogło.. czytalam wątek o tym na fitnesie, ale on raczej jak spam wygląda niż jak wymiana doświadczeń..

Gość zosia22
przez tydzien zapisywałam sobie wszystko co jadłam i co robiłam czy to da jakieś efekty czy za mało czegoś 1) 4 kromki chleba z masłem dwie z pasztetem i dwie z zółtym serem 3 pyzy sos kapusta chrupki paprykowe galaretka z wisniami 20 minut hula hop 2) 4 kromki chleba dwie z pasztetem i dwie z żółtym serem ogórek zielony 3 pyzy sos nóżka od kurczaka drożdżówka 20 min hula hop 3) 4 kromki chleba z szynką ziemniaki z sosem surówka nóżka z kurczaka 20 min hula hop i 2 H rower 4)3 kromki chleba z białym serem 2 jajka jabłko 3 pyzy z surówką z tłuszczykiem i rybką galaretka z wiśniami 1H spacer szybkim krokiem 5) z bułki z szynką i zółtym serem 2 pyzy ryba surówka z tłuszczem kilka misio żelków kawałek bagietki 6) 2 bułki z hamburgerem i serem 2 pyzy z sosem kapusta i ryba 1 mały faworek 1,5 h rower i 20 min hula hop 7) 2 bułki z białym serem zupka gorący kubek (krem z kury) ziemniaki sos kapusta paczek z ajerkoniakiem bułka z białym serem i majonezem 8) 2 bułki z hamburgerem i żółtym serem 4 kromki chleba z białym serem z majonezem i ketchupem 20 min hula hop dzisiaj 9) 4 kromki chleba z serkiem z ziołami i zielony ogorek 4 bułki z salami i ogórkiem ketchup dziś na pewno zrobię tez z 20 min hula hop

kupiłam ten pas za całę 7 zł na allegro i będę testować :P Zosia - to są całe dzienne porcje? o której jesz ostatni posiłek?

Siema! Czuję się świetnie po tych biegach. Już się wygładziłam i trochę tłuszczu spaliłam, ale to i tak dopiero poczatek:) A jak u Was majówka?

ja na razie biegam za psem.. wymiękam trochę kurde.. :o u mnie pogoda co chwilę inna, więc nawet nie ma jak zacząć na poważnie biegać 😭 za to ten pas o którym pisałam - fajna sprawa - straaaasznie się poci pod tym, nie wiem jak ze spalaniem, bo u mnie mało tego do spalenia, zobaczę po facecie za jakiś czas - ale skoro się poci, rozgrzewa itd przy ćwiczeniach, to chyba coś tam zdziała..

Hej:) Kupiłam tego Shape'a, bo już dawno nie miałam. biegam, ale okropnie boli mnie z boku kolan, pewnie jakieś ścięgna czy coś. Biegałam w halowkach, a więc amortyzacja zerowa. Będe biegać w adidasach. Tamilee spoko, ale już się przyzwyczaiłam. Mój pies nawet sobie kondychę troche poprawił, mnie juz jest lepiej biegać. A jak Wasze programy ćwiczęń. Też ulegaja dalszym zmianom? Samanto, bieganie za psem to tez spalanie kalorii:P

Spacerku - i to jakie spalanie :D moja psina jest młoda, więc dotrzymywać jej tempo nie jest łatwo (łatwiej jest na hulajnodze zdecydowanie :P ), dziś niestety cały dzień burzowo-deszczowo było, więc lipa. chyba zacznę na rolkach śmigać, może bieganie mi nie pisane w tym sezonie heh :classic_cool:

pewnie że będzie :) ja też się uwzięłam na brzuch, tyle że nie mój :P :classic_cool: i zobaczymy.. moze też spróbuj taki pas kupić i w nim ćwiczyć (ja za te swoje dwa zapłaciłam po niecałe 7zł).. zresztą, sama dieta lekka i ćwiczenia, biegi etc powinny spokojnie wystarczyć ;)

Ach, jestem zaprawiona w boju do biegow, ale mnie kolana bola. To mnie smuci, bo lubie biegac i chcialabym czesciej. Moze to wina twardego podloza i kiepskich butow? Shape'a kupilam sobie. Moze jakies cwiczenia z plyty mnie zainteresuja?:P

Cześć:) Jestem, żyję, mam się dobrze. Z braku czasu jedynie pływam 2 razy w tygodniu, ale jak się skończy ta cała ślubna szopka, ostro biorę się za sport:) Tak czy inaczej ślub jest świetnym sposobem na schudnięcie, mówię wam dziewczyny:-D

Laura - 🖐️ już niedługo Ci tej szopki będzie brakować, zobaczysz :P :D Spacerku - bardzo możliwe że to wina butów, do biegania itp muszą być mocno amortyzowane butki.. mi ta płyta z Shape'a nie przypadła mocno do gustu, o czym zresztą nie omieszkałam na wątku o jej "superowości" napisać :P :classic_cool:

Gość zosia22
Samanta sorki ze teraz odpisuje ale w długi weekend nie było mnie w domu a nie miałam dostępu do neta a dziś znalazłam chwilkę odpowiadam na twoje pytanie tak to są moje dzienne porcje jedzenia jedzenie od 1,05,2008 1) 3 bułki z serem topionym pasztetem salami i zielonym ogórkiem spaghetti 3 kromki chleba z pasztetem i serem topionym 20 min hula hop 2) 1 bułka z serem topionym z złółtym serem szynką i ketchupem spaghetti 2 wafelki dwie kiełbaski z grilla do tego 3 kromki chleba 3) 2 jajka 1 kromka chleba 1 kawałek sernika z brzoskwiniami 2 kiełbasy z grilla 4 kromki chleba 4) 6 kromek chleba z serem i pasztetem 4 kromki chleba z serem topionym ogórkiem zielonym 3 wafle ryżowe

Gość zosia22
5) 4 kromki chleba z serem topionym ogórek zielony zupka pieczarkowa spaghetti troszkę czipsów 3 kromki chleba z serkiem czosnkowym almettte 20 min hula hop 6) dziś 4 kromki chleba z serem topionym zielony ogórek zupka krem z kury spaghetti czipsy

Zosia - to strasznie mało jesz. o której jesz ostatnią porcję? zaczęłam DZIŚ biegać :classic_cool: mój chłopak jak pisałam musi schudnąć tu i ówdzie, więc biegamy eg "systemu HIIT" - dzis pierwszy raz, tak bardziej na rozgrzewkę niż właściwy HIIT, ale się czuję.. o jezuuu :P

Hej:) Samanto - z kolanem coraz gorzej. Co to może być? Wiem, że pewnie pzepracowanie, ale ten ból jest coarz gprszy. Może jakies ścięgno? Ledwo dowlokłam sie dziś do domu...

albo coś z chrząstką.. w kolanie wbrew pozorom moze się sporo elementów \"zepsuć\".. :( odpuść na trochę (zlbo zmniejsz intensywność) ćwiczenia obciążające kolana i jeśli to się będzie utrzymywało to koniecznie do lekarza trzeba iść..

Samanto, nie wiem co to jest, ale trochę mnie niepokoi, bo od paru dni nie moge trenować. Z kazdym dniem boli trochę bardziej. A schodzenie ze schodów jest właśnie najgorsze. Może jutro iść do lekarza? Jak nie jutro, to najwcześniej będe mogła iść jeszcze za tydzień w piatek... Zalezy mi bardzo na tym, by móc biegać. Czy ja ma tak słabe stawy kolanowe?