Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez 23

Szczupłe dziewczyny!!!Ćwiczymy,ruszamy się

Polecane posty

lepiej iść do ortopedy jednak. pewnie właśnie coś takiego zaleci (jesli to nie jest coś poważniejszego), ale lepiej żeby to obejrzał. moja mama też długo narzekała na ból w kolanie, wiele miesięcy, ale do lekarza nie pójdzie przecież :o i teraz chyba 22 maja ma mieć artoskopię bo jednak to nie bolało ot tak sobie (miała jakieś straszne zastrzyki, blokady bezpośrednio w kolano itp) - nie chcę Cię straszyć :P ale jestem z tym teraz na bieżąco w związku z tym mamy zabiegiem :) i myslę, że nie można bagatelizować takich spraw. nawet jeśli to tylko przemęczenie, przepracowanie stawu, lepiej żeby doktor obejrzał :)

Gość zosia22
samanta staram sie jeść tak maksymalnie do 18 jednak z racji tego ze kończę prace o 16 i obiad jem gdzieś ok 16,30 zdarza mi sie coś podjeść po 18 ale jest tego niewiele no i max przed 19 później już nie mi również sie wydaje ze nie jem za dużo ale nie chudnę i nie wiem dlaczego a chciałabym zgubić powiedzmy z dwa kilo ale bardziej chodzi o zgubienie wałeczka na brzuchu i wyszczuplenie nóg bo mam dość mocno zbudowane i zimą mam problem z zakupem kozaków może pomogłabyś mi i doradziła co mam robić

no to spoko, 18-19 brzmi rozsądnie :) nie mam pomysłu, czemu nie zrzucasz abyt duzo, ile mniej więcej (jesli jesteś w stanie policzyć) dostarczasz dziennie kalorii organizmowi..? nie za duzo sądząc z tych jadłospisów.. heh.. na spalanie tylko aeroby, równomiernie z całego ciała trzeba spalać, to i oponka się spali ;) a łydki - chyba tylko rozciąganie mięsnia coś da - jeśli masz rozbudowane mięśnie łydek to nie "schudniesz" z nich.. Laura - jak Ci się żyje jako MĘŻATCE od soboty..? :P wszystko się udało tak jak miało? :) 🌼

Hej, dziewczyny!! Samanto, nie miałam czasu na lekarza, a ból zdecydowanie osłabł. Tera bolą mniej juz same stawy. Smaruje maścią i obwijam bandażem. Nie wiem, czy to wystarczy, ale nie mam teraz do stepu do lekarza. Lauro, jak tam??:)

Gość zosia22
samanta ja tam nie umiem obliczyć sobie tych kalorii kiedyś próbowałam ale nie wychodziło mi i dałam sobie spokój tez mi sie wydaje ze nie za dużo jem ale nic nie mogę schudnąć a zależy mi na 2 kg chociaż bardziej na szczuplejszych nogach bo jak już pisałam wcześniej chce zgubić kilka cm bo mam problem z kozaczkami zimą wszystkie są takie szczupłe buciki a ja nie mogę dopiąć

Gość malamaluczka87
Dziewczęta , macie ochotę na jeszcze jedną do gromadki?:) bardzo potrzebuję ruchu który ma niezawodną terapeutyczną moc na moją duszę;) w kupie siła;D

Specer - może faktycznie się przetrenowałaś wtedy, ale jakby ten ból powrócił to idź do lekarza. lepiej wcześniej zacząć z czymś takim jak kolana walczyć niż później długie miesiące.. Zosia - z tymi kozaczkami to tylko w łydkach rozumiem jest problem? łydek nie da się odchudzić - moża najwyżej porozciągać mięsnie - jakby się ujędrnią, ale to też nie da jakichś niesamowitych rezultatów.. a dieta - lepiej ćwiczyć więcej i zamienić tłuszczyk na mięśnie (które są cięższe) niż się zmagać z 2 kg - nie będzie wcale tego widać jak je stracisz, a jak trochę popracujesz nad całą sylwetką - to na pewno widać będzie :) Małamaluczka - witamy na pokładzie :D

Gość zosia22
samanta ja kiedyś wkleiłam tu swoje fotki zaraz je przekopiuje i może coś mi doradzisz http://images27.fotosik.pl/197/65e69ec9f58b9 0c3.jpg http://images26.fotosik.pl/198/9437561363fcd b91.jpg jak sobie mierzyłam to w łydkach mam 36 cm uda 53 cm pas 75 tak jeśli chodzi o kozaki to w łydkach tu mam problem ale wystarczyło by zgubić 3 cm i było by oki z reszta jak widać moje nogi nie prezentują sie najlepiej sa takie grube

Gość malamaluczka87
od tygodnia regularnie chodzę na basen, i daje mi to takie super uczucie. Woda zmywa wszystko, sprawia że pracuje każdy mięsień a przy tym relaksuje się psychicznie. Wiecie co proponuję dodatkowo? Dwa razy do roku dla cery powinno się przeprowadzac kurację maseczkową ( każdy typ cery) . W tedy kupujemy dziesięc saszetek maseczki oczyszczajacej i dziesięc nawilżającej. Tej samej firmy ( nie narzucam). Nie wolno miksowac ze za każdym razem inna maseczka jak chce się uzyskac maksymalne efekty. Stosuje się co drugi dzień po godzinie 17 ( na to wskazuje nasz naturalny zegar biologiczny). i tak zużywamy te dziesięc saszetek - pierwsze oczyszczająca potem nawilżająca - dwa razy do roku. Może warto zatem nasz ruch uzupełnic czymś dla cery i dla duszy jednocześnie?:D

Zosiu - nie wchodzą mi te zdjęcia :( mój chłopak mówi, że jeśli wcześniej nic nie ćwiczyłać to te 3 cm da się zgubic - biegając czy jakieś aeroby robiąc i rozciągając MOCNO po ćwiczeniach łydki (i uda też) Małamaluczka - ja regularnie dwa razy w tyg maseczkuję pyszczek :D a taki zryw nawilżający można zrobuć, jak najbardziej, szczególnie po jakichś wakacjach i mocnym opalaniu :) ja oczyszczam maską sorai (glinka RÓŹOWA) i nawilżam z reguły jakąś Perfectą lub też sorayą (teraz mam jakąś eksperymentalną maseczkę, nie wiem jaka firma) - jedni mówią że to nic nie daje, inni że super - ja to po prostu lubię i autosugestia działa :D

Samanto kochana jak ja ci dziekuje za pomoc,teraz zaczelam zauwazac efekty na moim brzuchu. Trening z Tamilee,lekka dieta i widac poprawe. Cwiczenia o wiele ciekawsze niz ta cala szostka Weidera. DZiekuje CI :)

Salchicha - cieszę się, ze mogłam Ci pomóc :) 🌼 Zosia - ja myślę, że mozesz cwiczyć cokolwiek (tylko rozciągaj mięsnie po ćwiczeniach) i będzie ok. ja bym stawiała na aeroby

Gość zosia22
hmmm aeroby a co masz na myśli może masz jakieś zestaw ćwiczeń ja tam w ogolę sie na tym nie znam i nie bardzo wiem co do tego mam zaliczyć

aeroby - biegi, rower (jak dla mnie rower jest "średnim" aerobem, no ale podobno jest..), jakieś aerobiki, wioślarz, orbitrek.. cos, co sprawi że się całościowo zmęczysz i całościowo spocisz :P jeszcze basen moze być, w sumie chyba najlepszy na nogi - wyłączasz z pracy ręce i przy desce czy czymś samymi nogami dajesz.. :) są takie spodenki - neoprenowe, poszukaj opinii o nich w necie (w sklepach sportowych można je kupić, na allegro) - może coś pomogą (powodują efekt sauny, więc teoretycznie zwiększają spalanie)

u mnie kryzys w związku (wstępnie zażegnany...), ruszyłam się i zaczęłam - wczoraj biegałam :) sesja już za parę dni... 😭

No, jestem z powrotem:-D Z obrączką na palcu, ale gotowa znów wrócić do sportowego trybu życia:) Postanowiłam na początek robić aeroby, czyli biegać i pływać na przemian, żeby nabrac formy i poprawić kondycję, potem myślę o kształtowaniu ciała:) Samanto - specjalistko - myślisz że to dobry pomysł: bieganie co 2gi, trzeci dzień po 30 min, plus basen 2 razy w tyg po godzinie? Czy może to zbyt dużo? Ja myślę że dam radę:) Sport nie jest mi obcy, tyle że przez ostatni miesiąc nic nie robiłam.....

Laura!! :D ja biegam czasami co drugi dzień, czasami codziennie - jak się złoży (teraz przez sesję nie mam na nic czasu buuuu) - myślę ze spokojnie możesz tak biegać i pływać :) mi się tak wieczorne bieganie spodobało, że teraz ciężko mi się ogarnąć wieczorem jak nie pobiegam.. ;) dziś nie ćwiczę, ale jutrooooo... muszę!

Wyłamałam sie i z powodu sesji nie robi nic:D Ale za 2 tygodnie znów będę dzielna:P Jak u Was? Lauro, jak się czujesz jako mężatka? Szczęścia i milości na nowej drodze życia:) Samanto, jak sesja i życie?:D

Spacerku, dziękuję 🌼 Czuję się tak samo jak przedtem, chyba nadal do mnie nie dociera że jestem czyjąś żoną:-D W sobotę biegałam, w niedzielę nic mi się nie chciało bo miałam zajście z policją i dostałam mandat 300 zł (Laura-pirat;) ), w poniedziałek rower, we wtorek bieganie, wczoraj basen, a dziś zobaczę:) Jednak sport to jest to co mi daje szczęście;)

hej :) sesja dopiero się zacznie, teraz były końcowe kolosy - co za bezsens w ogóle robić kolokwium tydzień czy dwa przed zaliczeniem całego semestru (kolos praktycznie też z całego materiału) :o ćwiczę mało, ale biegam - co drugi dzień się staram. jeszcze miesiąc do mojego sezonu bikini, więc się sprężam :P :D Lauro - niezły z Ciebie pirat jak 3 stówki dostałaś ;) :P

Samanto, zasuwałam 86 km/h po terenie zabudowanym i nie zatrzymałam się na wezwanie policji i mnie kawałek ścigali na sygnale. Było widowiskowo. Dostałam 6 pkt i 300 zł i jeszcze mnie chamy straszyli że mi prawo jazdy zabiorą, no jak tak można stresować taką drobną kobietkę jak ja:-D To mój pierwszy mandat:-O

Gość eliza19
dziewczyny a jak zgubic oponke zeby talia nie znikneła?

no nieźle - ucieczka przed policją..? :D co do oponki - aeroby trzeba ćwiczyć - biegi, basen, orbitrek etc - to jest sam tłuszczyk i trzeba go spalić, a ćwiczenia na brzuch służą rozwojowi mięśni nie spalaniu

Gość eliza19
a nie schude przy tym cala? mam niedowage, tylko brzuch mam wielki....

schudniesz. nie da się schudnąć z jednej partii ciała - albo chudniesz równomiernie z całego ciała, albo w ogóle. ja też mam niedowagę (sporą) i ćwiczę zarówno aeroby jak i siłowe - nie schudłam z całości, wzmocniłam mieśnie i wyglądam o wiele lepiej niż przed ćwiczeniami

Gość biodrówy
hej dziewczyny...ja uważam że chude dziewczyny bardziej podobają się chłopcom niż te przy kośći. Mam 17 lat 165 cm wzrostu i ważę 55 kg-masakra! Mój cel to 45 kg;] od wtorku jem mniej i ćwiczę...np robię brzuszki, jedżdzę na rowerku do ćwiczeń i na zwykłym rowerze ok 10 km dziennie ale nie codziennie;p codziennie piję arktica smakowego 2 l. kolację jem o 18 najpóźniej ( tj mój ost posiłek) ewentualnie później jem marchewkę jak jestem głodna lub piję wode niegazowaną. Celem jaki chce osiągnąć to płaski brzuszek zero boczków chudziutkie nogi płaska pupa i mały biust... mam nadzieje że mi się uda;] powstrzymuję się od słodyczy i nawet dość mi to wychodzi;) chipsów już nie jem ponieważ od nich przytyłam;/ chce również mieć kościste bioderka;] pozdrawiam trzymajcie kciuki papa buziam:** jak coś schudnę to dam znać buŚŚ;]