Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytannko

utracona ochota na seks - czy ktoras tak miala?

Polecane posty

Gość pytannko

witajcie :) mam pytanko, 6 mc temu urodzilam sliczna i zdrowa coreczke porod byl dlugi 13 h i bardzo meczacy po straceniu przytomnosci zrobili mi cesarke. potem szybko doszlam do siebie. zaraz po porodzie i przez pierwsze tygodnie mialam ogromna ochote na seks ale z wiadomej sprawy nie moglam sobie ulzyc :( a potem kiedy wszystko sie zagoilo po 6 tyg. ochota zanikla, kazda proba wspolzycia z mezem konczyla sie placzem, bolalo mnie, czulam sie jakbym byla zamknieta i nic sie do mnie nie dalo wsadzic odczuwalam straszny bol i bylo suchutko. myslalam ze moze mam jakas infekcje albo nadzerke ale po wizycie u gina okazalo sie ze wszystko jest wporzadku i to niby moja wina ze tak sie dzieje ze podswiadomie nie chce wspolzyc i sama sie blokuje............. dodam ze bardzo tesknie za pieknym seksem z moim mezem i nie musze dodawac ze on rowniez probowalismy juz kazdej metody relaksujacej ale nic nie skutkuje nie wiem co robic, zaczynam miec przez to dola... dodam ze caly czas karmie piersia. czy ktoras z was tez tak miala???

Gość perla46
ja teraz jestem w 7m.c,wiec moze inna sytuacja,ale podobna,bo tez tesknie za upojna noca z mezem,moze na suchosc pomoze ci zel intymny ,np.durex,nawilzy napewno,a na ochote to hmmm.. sama bym chciala sie odblokowac,niewiem jak

Gość alabama5
ja tez tak mialam a co??

pytannko, jakbym czytała o sobie:( Ja jestem 7 mc po porodzie i u mnie już końcówka karmienia piersią, a ochota na seks trochę większa odkąd mam okres...ale do ideału jeszcze daleko:)