Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie taka chuda

za chuda nie zajdzie w ciążę??? czy to prawda?

Polecane posty

Gość juz nie taka chuda

Jakiś czas temu dowiedziałam się, że jeśli dziewczyna jest za chuda to może mieć problemy z zajściem w ciążę. Czy to prawda? Znacie takie przypadki??? Ja planuję dzidzię, przytyłam z 53 do 63 w ciagu pol roku (mam 1,73 m. wzrostu). Źle się ze sobą czuję, jak balon :( szukam informacji praktycznych, czy naprawdę ciąża chudych nie lubi? możecie poradzić?

Gość to zalezy czy chuda z natury
czy zaglodzona. Anorektyczki maja problemy, bo hormony nietak pracują.

kochana nie słuchaj takich głupot ja wazylam 46 kg jak zaszlam w ciaze za pierwszym razem :) i całą ciaze sie wspaniale czulam :)

Gość juz nie taka chuda
dzięki, Impuls, a ile masz wzrostu??? nie, nie jestem anorektyczką. nie mam też jakiejś super przemiany materii, po prostu - jadłam tyle ile potrzebowałam, ale raczej bez przesady.

taa, przykładem tego jest wpadka nicole richci czy jak ona się zwie... moja znajoma mając ok 170cm ważyła 43-44 kg i wpadła jakieś kafeteryjne bzdury z tymi trudnościami

Gość no właśnie przecież ta Nicole
Richie to chyba anorektyczka była, a i tak wpadła i urodziła zdrowe dziecko no a jak wyglądała, to każdy widział i na pewno nie była taka chudziutka od zawsze co też pewnie każdy widział

Gość chcessz
jak jest "naturalnie " chuda to ok, gorzej jak sie głupio odchudza bo wtedy organizm wariuje

Gość no właśnie przecież ta Nicole
no ta Richie to naturalnie chuda nei była na pewno:O a poza tym to przecież niezła ćpunka była

Gość chcessz
jedne dbają o siebie, chuchają, witaminki łykają i zajść nie mogą a inne hop siup i ciąża

Gość hub
ja tez byalam chuda bo wazylam 45 kg , ale zdaje mi sie ze chude maja wikesze oproblemy z donoszeniem ciazy oczywiscie nie wszytskie, ja nie donioslam

Gość oj tak gadacie
"ja też byłam chuda" i tylko podajecie wagę:O przecież też ważny jest wzrost, a poza tym najważniejsza jest budowa ciała, bo jak ktos jest drobnej budowy, to żeby wyglądać szczupło musi ważyć po prostu mało i w takiej sytuacji waga nei ma nic do zachodzenia w ciążę i donoszenia ciąży

juz nie taka chuda, przy wzrosie 173cm wazylas 53 kg? o losie, strasznie chuda bylas, ja mam 174 cm i waze 62 kilo, a ludzi mi wciaz gadaja ze za chuba jestem, wydaje mi sie ze jak sie kobieta glodzi to ma pozniej problemy z zajsciem w ciaze.

Gość ja ważyłam około 50kg
przy 169cm wzrostu i to jest moja stała waga, od lat jednak gdy zaszłam w ciążę, to byłam tak niemożliwie głodna cały czas, ze jadłam w dzień i w nocy, po prostu bez przerwy nie wiem czy organizm uznał, że taka waga jest za niska? bardzo szybko, bo już chyba w 8 tygodniu ważyłam 5 kg więcej niż przed ciążą

hmmm mam dwójkę dzieci ważę 42 kilo- z pierwszym dzieckiem- fakt starałam się około rok żeby zajśc w ciążę- z drugim wyszło za pierwszym razem- więc raczej chudość nie ma tu nic do rzeczy

to raczej nieprawda moja szwagierka wazy 42 kg /160 wzrostu i nie miala problemu z zajsciem ale jezeli ktos sie notorycznie odchudza/nie ma okresu to oczywiscie moze miec problemy

Gość już nie taka chuda
Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Nie odchudzam się, nie jestem anorektyczką, mięsiączki mam, prowadzę aktywny tryb życia zawodowego i nie mam czasu poleżeć, żeby mi się tłuszczyk zawiązał ;)