Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo mnie to wkurza

wkurza mnie jak moj facet czyta playboya.

Polecane posty

natasza, sorry ale jesteś chora na expedientke nie może spojrzeć.. lol jakiegoś idiotę masz a nie faceta a ty idź do psychologa bo to już nie zazdrość a choroba psychiczna unieszczęśliwiasz siebie i swoich partnerów i jeszcze ten tekst taka jestem jak się nie podoba to do widzenia, pokazuje jak duże deficyty emocjonalne posiadasz i jaka masz niezdolność do budowania partnerskich związków. w 90% takie coś wynika z toksycznego domu i dzieciństwa idź do lekarza

Gość ja kobietatez to czytam
:-) dziewczyny,kobietki o co wy jestescie zazdrosne, o te retuszowane zdhecia...Niedawno ogladałam CKM a w nim Agate Mroz ,ta siatkarke,jak ona na tych fotkach wyszła bosko a w rzeczywistoci to ona nie ma wciecia w tali takiego jak na fotkach,piersi ma mniejsze w rzczywsistosci a co cerze to nawet nie wspomne,na fotkach alabaster ,w rzeczyswistosci pryszcze,przebarwienia i to nie tylko na twarzy i w ogole brzydsza w rzeczywsitosci,wiec czym tutaj sie podniecac i o co byc zazdrosna :-)

Gość czytamy razem
ale macie niskie poczucie włsnej wartości :( ale ma cyce.... co z tego..... mój facet kocha mnie a nie jakieś komuterowo silikonowe wytwory..... .... wiadomo, jak się porównujesz, zawsze znajdziesz lepszych i gorszych od siebie, ale miłość polega, na kochaniu tej JEDNEJ JEDYNEJ OSOBY, a nie na rankingu kto jest lepszy tego wybieram....

nie bedzie mój chłopak slinił sie na inne przy mnie nigdy w zyciu a robie tak bo on robi mi tak samo I TYLE i moze jestem chora ale i co z tego taka jestem

czytamy razem on chce mni taka jaka jestem i jest bardzo zadowolony z mojego wygladu ale ja i tak nie znosze jak mi robi na złosc i patrzy na inne

Gość czytamy razem
natasha piszesz "jest bardzo zadowolony z mojego wygladu".... a jak wygląd się zepsuje.... to co? ja przeszłam ciążę, przytyłam 20 kg, kilka operacji....i zawsze nawet taka gruba i pocięta, czułam się kochana i bezpieczna.... dbam o wygląd, dla zdrowia i dobrego samopoczucia (dziś ważę 53 kg prze 173 cm wzrostu), a nie dlatego, że boję się stracić ukochanego.... zastanów się nad swoim podjesciem do związku, bo wiecznie piekna i młoda nie będziesz, zwiazek, warto budować na czymś trwalszym niż wygląd, mówię ci!

Ja nienawidzieć, ty nienawidzieć, on nienawidzieć, my nienawidzieć, wy nienawidzieć, oni nienawidzieć, wszyscy nienawidzieć, trener nienawidzieć, DOBRA!

Gość Efkalinka
Jeżeli macie faceta, który podnieca się cyckami z Playboya to raczej z nim jest coś nie tego... Przecież każda kobieta powinna wiedzieć, że to są tylko zdjęcia po setkach przeróbek. Ze nie ma kobiety która by tak wygladała. Mój kochany sobie czasami coś takiego kupi i sam mówi, że nie ma 16 lat żeby go cycki w gazecie podniecały. Popatrzy sobie, bo zdjecia sa czesto calkiem fajne i przerzuca stronę. Playboy czy ckm to nie tylko nagie tylki, ale też wiele fajnych, ciekawych lub po prostu smiesznych artykułow. Trzeba umieć odróznic kilka spraw, bo inaczej powstaja niedojrzale zwiazki...

Gość Kinga
Dnia 29.01.2008 o 13:46, Gość bardzo mnie to wkurza napisał:

polnagie?? one sa nagie i tak sie wyginaja, rozkladaja, ze mam do tego niesmak.... no ale dzieki za wpisy

..moim zdaniem w dojrzałym związku nie ma .miejsca na takie rzeczy. Jesli sie kocha swoja kobiete wyjatkowo wystarczy mu tylko ona, ale i odwrotnie..... bo kobiety też  mają pole do popisu. Szanuję swojego faceta i nie potrzebuję oglądać innych wystarcza mi on. A czy jest odwrotnie....no chyba nie.