Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majorka 22_23

Kto pracował za granicą jako pokojówka?

Polecane posty

Gość kurtka.debenhams
ten topik jest juz stary....

Gość kurtka.debenhams
ten topik jest juz stary....

Gość pisarka1234567890
Witam, opracowuję pewien projekt literacki w którym jednym z tematów jest praca pokojówki za granicą. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje związane z tą pracą! Jak ją dostać/ile się płaci/jak wygląda sytuacja mieszkaniowa itd. Chętnych do pomocy proszę o kontakt ze mną drogą mailową -> k.nielacna@gmail.com

Gość maja 1234567
witam ja pracuje w niemczwch jako pokojowka w hotelu ktory ma 35 pokoji praca ciezka od 8 do 14 pokoje od 17 do 21 pracuje na kuchni wyrzywienie i nocleg gratis zarobki 900 euro na reke i szczerzr robi sie wszysto tak wiec zastanow sie

Gość gość
ania z ... W domu scielesz jak c***asuje i nie musisz szukac kazdego paproszka,wlosow itd nie musisz glaskac poscieli,zeby pieknie wygladala.W hotelach jest roznie,ale 10 min na scielenie lozka to bajki przewaznie w hotelach w 20 min musisz sprzatnac caly pokoj.Jestem z zawodu technikiem hotelarstwa pracowalam w nie jednym hotelu wszedzie tak samo do tego podchodza i w Polsce i za granica-ma byc wszysciutko od sufitu do podlogi czyste ale masz na to malo czasu,a pozniej pretensje,ze dluzej sie robi,albo nie dokladnie.Teraz mieszkam od 2 lat w Niemczech pracuje na sprzataniu mieszkan tu jest o niebo lepiej trakuja cie z szacunkiem,jak czlonka rodziny ,jedzenie ,napoje co chcesz mozesz sie czestowac i jeszcze dobrze placa :) zalezy jacy ludzie,ale pracowalam i pracuje u takich c czesto dorzucaja tez ekstra :) Ale faktem jest,ze jestem dokladna i po mnie nigdzie od sufitu do podlogi nie znajdziesz nic brudnego.Teraz znalazlam dodatkowa prace sprzatac apartamenty.Maja po 100 m2 2 sypialnie-4 lozka,2 lub 3 lazienki,kuchnia,balkon,salon korytarz ( 4 lozka do poscielenia ) na to wszystko mam 2 godz.