Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Binioli 29

A ja mam takie pytanie do kobiet, czy można z Wami umówić się od tak poprostu na

Polecane posty

Młoda kobieto jesteś. Nie ze wszystkiego zdajesz sobie sprawę. Powiem tylko tyle seksu nie wymyślono 100 lat temu. Przez tysiąclecia przyroda doskonaliła mechanizm doboru naturalnego, tak samice wybierały samców z którymi potomstwo będzie najlepsze. I to właśnie obserwujemy. A ściemy o miłości, pięknym wnętrzu itp służą tylko celom kamuflażowym.

Gość ble ble blenieeeeeee
binilii Ty po studiach jestes :-)a piszesz jakbys dopiero zaczynał gimnazjum :-)

kobiet idących do łóżka po 1 zdaniu to jest jednak dość mało, a nawet bardzo mało... ale takich, ktorym wystarcza jeden wieczor lepszego bajeru i troche alkoholu jest juz znacznie, znacznie wiecej

Gość agatunia...
życie po życiu-mądrze piszesz.To wszystko jest zaprogramowane,mimo że nie zdajemy sobie z tego sprawy...a tak na marginesie nic nas nie różni od zwierząt...

Gość Binioli 29
No cóż, ja nie mam zamiaru korzystać z takich okazji, chyba, żeby mnie

Podział na role kobiece i męskie został wypracowany na przestrzeni wieków. Wypracowany przez przyrodę nie od tak sobie ale po to by gatunek mógł przetrwać. Tylko teraz jesteśmy świadkami ogromnych zmian społecznych (emancypacja kobiet). Zmian na które przyroda nas nie przygotowała bo miała za mało czasu.

Gość do zycie po zyciu..........
Ok. wiadomo , ze kochamy sie by mieć dzieci ale i dla przyjemności . Nie wiem po co to pisać . To wiadomo nie od dziś i bez względu na epoke . Po za tym trochę przesadzasz , jeżeli odnosisz sie do przyrody to zwróć uwagę po co sa w przyrodzie tzw. rytuały godowe zwierząt :P Czy to nie to samo co jak to nazwałeś ...ściema facetów :P

Gość 4545454545.......
Komiczne :O co to za koszmarna i przygnębiająca stopka :O

miłośc, uczucia, namiętnośc...i co z tego, że to wszystko sa strategie reprodukcyjne??ale jakie przyjemneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....:D

Rytuały godowe nie występują u wszystkich gatunków. I rzeczywiście tzw. bajer to element tego rytuału u ludzi. Takich analogii jest zresztą więcej.

ja myślę, że większość kobiet by na to poszła tak, dla przyjemności ( bo chyba każdy seks lubi:D) , ale z drugiej strony potem by miała wyrzuty sumienia, że się puściła. I te obawy są często silniejsze niż chęć przyjemności za darmo. Ale w sumie gdyby facet był urzekający i pociągający, to czemu nie pójść za ciosem? Tyle, że natura kobiet taka, że pewnie od razu by się zauroczyły, zakochały bla bla bla xP

no nie ... Facet , który sie ze mną zgadza:O Nie przerażaj mnie :D:P

Życie, gdybym była jak zwierzątko, to też chciałabym się rozmnożyć. A nie chcę ;) Potomstwo nie ma dla mnei znaczenia, więc sowją teorię możesz sobie w buty włozyć. Ja żyję wg własnej teorii. I seks uprawiam też wg swich poglądów i potrzeb :D

komicznie - ja wiem że byś chciał żebym z Tobą poszła :P wiem :P

Mądry Głupiec - bo dla Was wszystko jest proste, ułatwiacie wszystko jak możecie. A kobiety lubią sobie czasem pomyśleć :)

Agii...:D jesteś brutalnie szczera :D:P

to Tobie się wydaje że nie ma pojecia.. bo nie myślisz a ono jaka ta myśląca w tym duecie dobrze wie co robi

poprzedni post był do aggie Selfish - niby tak ale po co utrudniać sobei życie często wyprzedzając fakty, i martwiąc się problemami których moze nie być ??

agie - tak - nawet ty wiesz że ja nie myślę :) Jeszcze jakieś wiarygodne mądrości zyciowe masz do przekazania o ludziach których nie znasz ??

Mądry Głupcze wyobraź sobie taką sytuacje że się domyśliłam ze to do mnie było :P