Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Binioli 29

A ja mam takie pytanie do kobiet, czy można z Wami umówić się od tak poprostu na

Polecane posty

nie śmiem wątpić ale ktoś inny w międzyczasie się odezwał - nie domyśliłaś się że to było do tej osoby, bo skomentowałaś hehe :P

Głupcze - ale te problemy mogą być, więc trzeba zapobiegać w miarę możliwości. Kobiety nie lubią pakować się w kłopoty, a faceci raczej mają to w naturze. Pytasz po co się martwić na zapas. Ja pytam po co się pakować niepotrzebnie w kłopoty?

Gość do zycie po zyciu..........
a...ja sie zgadzam z osoba :) z faktami nie ma sie co zgadzać bo to fakty :)

Po prostu my (przynajmniej ja) wiem od razu że kłopoty mnie nie spotkają. Moja żona przewiduje często od razu opcje które nie mają prawa bytu. O to mi chodziło. I w poprzednim związku tez tak było - "a co będzie jak..." ??/ "a dlaczego tak ma być jak wszystko jest zalatwione poprawnie". Można zapobiec zanim się wyolbrzymia problemy...

Mądry Głupcze to nie było strikte do Ciebie nie bierz wszystkiego tak do siebie :) sam zaczołeś mówić o ludziach których nie znasz.. gdyz nie sądzie żebyś znał wszystkie kobiety na świecie.. :) więc sie teraz nie obrażaj.. jesli ktoś pisze Ty --- czy tak trudno jest się domyśleć że w niektórych przypadkach sie poprostu zartuje.. może cynicznie może ironicznie ale jednak to żarty sa.

" komicznie - ja wiem że byś chciał żebym z Tobą poszła wiem" kompromis? oboje tego chcemy :P

Natura wyposażyła kobiety w umysły praktyczne. Dlatego tak dobrze idzie im (bez obrazy) sprzątanie i opieka nad dziećmi. Mózg męski przystosowany jest do zadań wymagających oparcia się o abstrakcję. Nie wolno przy tym oceniać że ten jest lepszy a tamten gorszy. Przyroda tak to wymyśliła że obydwa są potrzebne i powinny pracować razem.

Głupcze - no ok, masz rację. Do wszystkiego jednak trzeba podchodzić umiarkowanie, trzeba też myśleć nad konsekwencjami, i nie mów mi, że nie :)

agie - ja się nie obrażam przecież :) Co Twojej wypowiedzi - nie znam wszystkich kobiet ale mówimy ogólnie o babkach i o facetach - a Ty użyłaś "Ty" w moim kierunku bezpośrednio :P Więc nie odwracaj kota ogonem :) Albo kotki :) Nefrytowej :D

mój kot jak go łapie za ogon to sie odwraca i chce mnie gryść:P

Gość agie
nie dziwię się :P

--->do zycie po zyciu.......... Czy Ty aby jesteś kobietą? Zbyt logicznie myślisz. Masz rację zagalopowałem się. Jak można nie zgadzać się z faktami :)

Gość Binioli 29
A gdzie się wszyscy podziali??

Gość Ja jestem..........
Witam !!!

Gość Ja jestem..........
Chcesz wiedzieć , czy umówiłabym sie na randkę z facetem od tak ? Otóż nie , nie wiadomo tam naprawdę kto kim jest , zdrowy rozsądek nam podpowiada , ze trzeba uważać z kim się zadajemy. Ale na drugiej randce jak mężczyzna okaże się spoko oczywiście. Inna sprawa jak kobieta ma swoje szalone dni i akurat przystojniaka jest pod ręka , wtedy samo życie pisze scenariusz , byle oboje brali pod uwagę zagrożenie i zadbali o to wcześniej , a nie szli na popędem.