Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janina80

Dzieci z wrzesnia 2002 roku

Polecane posty

Gość Janina80

Moja córcia urodziła się 7 września 2002 roku - czekam na mamy 6 - latków

zbyt wiele to nas tu nie ma :) sierpien wrzesien jakie ma to znaczenie :)

W zasadzie żadne :) ale czasami mam wrazenie ze tu to sa kobiety w ciazy i takie do okolo roku po porodzie, a mamusie starszych dzieci bardzo zadko sie zdarzaja :)

ja zaliczam się do tych starych mam :) i nowych :)

hej no to fajnie, czasami dobrze jest z kims porozmawiac kto ma dziecko w tym samym wieku :)

Jak ma na imie Twoje dziecie? Mój Piotr, młodszy Bartek :) Piotrek teraz do zerówki chodzi zapewne Twój synek również. Mój chodzi do przedszkola, tam zerówka jest zorganizowana, od wrzesnia szkoła :) Jak ten czas zleciał....

Mój syn ma na imię Miłosz , córcia ma 2 latka i ma na imię Nikola a trzecie jeszcze nie ma , ale jak bedzie chlopak to Filip a jak dziewczynka to Zuzanna :)

Strasznie..... Ja tak dzis patrzylam na dzieciaki jak sie bawily i mowie ze to niemozliwe ze Milosz zaraz do szkoly idzie. A dopiero pamietam jak taki maly w pieluchach lezał....

ja własie teraz przechodze przez pieluszki :) nie jest źle choc spora róznica wieku... 6 lat, ale co tam ważne ze zdrowe :) a Twoje dziecko chodzi do zerówki w szkole-przedszkolu? Zadowolona jestes z nauki?

Gość tray
Nie potraficie juz rozmawiac na inne tematy, tylko dzieci?:O

to milo ze i "starsze" mamusie tu zaglądaja. Mój syn chodzi do zerówki w przedszkolu, jestem bardzo zadowolona z opiekunek i nauki ale nie specjalnie z postepow jakie moj syn robi :) on ma zawsze co innego do roboty i na co innego ochote :) a jak u Ciebie :)

no wiesz na innych dzialach rozmawia sie o czym innym, ale jakbys nie zauwazyl/la to to jest dzial wlasnie o dzieciach :)

uczą sie pisac, pIOTREK UMIE CZYTAC, tak po swojemu ale da sie zrozumiec, radzi sobie niezle ale jak go zzapytam co było - NIEPAMIETAM :) taki łobuz....