Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconaa.

MOJ WSTRETNY CHARAKTER-PRZESZKODA W ZARECZENIU SIE!!

Polecane posty

a ppmyslalas moze o sobie czy Ciebie nie rania jego slowa przeciez tez masz do czegos prawo.fakt faktem lepiej sobie wszystko wytlumaczyc od razu no ale bez przesady.z tego co widze to on sie uwaza zajakiegos ideala ktoremu wszystko wolno a ty nie masz do niczego prawa.

a on to taka biedna nieporadna bidulka jest... wiecznie zraniony... nie wspierany... przepraszam, moze nie powinnam tego pisac ale do cholery gdzie ten facet ma jaja??!!

czlowiek przez cale zycie nie zdola poznac 2 czlowieka wiec jesli sie kochacie to ja nie widze zadnych przeciwskazan.zawsze byly sa i beda problemy w zwiazkach ale rzecz w tym zeby nauczyc sie z nimi walczyc a razem jest jednak lepiej...

Gość zasmuconaa.
ja jestem spontaniczna, np ten impuls ze chce odwiedzic tego kolege-jest mily, sympatyczny, sama przezylam duzo miesiecy w szpitalu wiem jak to jest, jak sie teskni do domu... nie odwiedze go juz:(, boli mnie ze moj chlopak tego nie rozumie:(

ja musze uciekac milo bylo pogadac. szkoda tylko ze temat niezbyt radosny... zasmuconaa powodzenia, trzymam kciuki. pozdrawiam i do nastepnego :)

Gość jkjhjjhhjhjhj
pain u chocolat sama jestes ibmecylką:O