Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania-84

dziewczynki- rocznik 1984

Polecane posty

witam, jest wiele takich topikow, ale nie trafilam jeszcze na rocznik 84, bedziemu mogly sobie tu poplotkowac, powymieniac doswiadczeniami i takie tam:) zapraszam

chcialam to utworzyc na dyskusji ogolnej, a wyszlo w innym dziale, ale trudno: juz niech tak zostanie:)

napisz cosik o sobie, ja jeszcze studiuje( V rok) czyli juz koncoweczka, tez bardzo chcialabym miec juz maluszka, ale jeszcze troszke trzeba poczekac

a przedemna wlasnie rok podejmowania waznych decyzji zyciowych, no i szukanie pracy, czego sie najbardziej obawiam, mysle ze bedzie ciezko

czesc miki mama i elenasss, widze robi sie tu nas coraz wiecej:) elenasss super ze bedziesz miec dzidziusia, pewnie juz przeczytalas, ja musze jeszcze poczekac, dzis jade zawiezc swoje dokumenty do jednej szkoly, moze uda mi sie od wrzesnia w niej pracowac, bylabym nauczycielka chemii:) pozdrawiam

hej hej:) ja tez 84(już:P:P) mój maluszek ma skończone 2 mcy:):) pozdrawiam was:):):):)

dziewczyny w wiekszosci jestescie w ciazy albo macie juz dzidziusia:) fajnie:)

a jak Ty tutaj trafiłaś to może jakiś znak jest??????????:P:P:P

Gość kali84
hej;). my sie dopiero staramy o dzidziusia:)

kali84, a jak dlugo sie juz staracie? my zaczniemy chyba dopiero pod koniec tego roku, narazie biore jeszcze tabletki, musimy oboje znależć prace, i dopiero wtedy o tym pomyslec, ale mam nadzieje ze w przyszlym roku pojawi sie malenstwo:):)

Gość kali84
Ania zaczelismy strania dopiero od stycznia. nie udało sie niestety w pierszym miesiacu, wiec z niecierpliwoscia czekam na luty:).prawie pół roku temu odstawiałam plastry, zeby dojśc z organimzmem "do ładu"..zrobiłam badania, a teraz czakamy:).

Czesc dziewczynki! Ja tez z 84, i pierwszy cykl staramy sie o bobaska! Studia (nareszcie) skonczylam rok temu i pracuje.

hej dziewczynki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D widze ze Jarkowi temat sie nie przyjal :P a poza tym jakbys nie zauwazyl jest napisane dziewczynki rocznik 1984 :P widze niektore juz znajome po nicku :) ja mam termin za 10 dni :) pozdrawiam

Witam Panie, ja z Anglii klikam i tutaj urodzi sie moje pierwsze cudenko, co prawda mam jeszcze 4 tyg, ale dzidzia juz cisnie na dół, takze w każdej chwili moge sie go spodziewac, juz nie moge sie doczekac. Ania-84 zycze powodzenia w znalezieniu pracy.....( o boshe chemia???) YZULKA jaki fajny bobas..... ja tez juz chce!!! Julka- dbaj o siebie i dzidziusia jeszcze troche i poczujesz pierwsze ruchy, moj kopie nonstop:) kali84 - zastrzez sobie nicka bo beda sie podszywac!!! i powodzenia w staraniach o dzidzie:) Karo91-nie poddawaj sie ja trzymam kciuki:) Mi wyszło za pierwszym razem i jestem najszczesliwsza osoba na siwcie:)

dziewczyny zazdrosze, ze juz jestescie przy koncowce ja dopiero 2 trymestr zaczynam :) ktoras was rodzi w Londynie? Gdzie? ja w ogole czekam na ten list ze szpitala bo mial dojsc w tym tyg. polecialam do pl na usg tutaj jakos dziwnie ciaze prowadza. a jesli jest zagrozona tak jak u mnie- mam dwurozna macice to myslicie ze potraktuja mnie rutynowo czy nie? moze zleca wiecej usg niz 2 bo jak nie to wroce do pl

nio bo na forum ciążowym temacik-tylko tak dalej:):) przekazałam Wojtkowi komplementy)byliśmy na spacerze z jego narzeczoną:P:P a dziewczyny które jesteście w ciąży zazdroszczę wam bo to jest jednak niesamowite:):)my niedługo o kolejne sie staramy:)

pojechałam do tej szkoly i trafilam na zamkniete drzwi sekretariatu, z karteczka, ze w ferie sekkretariat nieczynny, zapomnialam ze teraz w moim wojewodztwie dzieciaki maja ferie, tak bym chciala sie gdzies zaczepic, musze sie z wami podzielic moja radoscia, dzis juz moj wojak wychodzi z wojska:):):) kali84-- powodzenia w starankach karo91-- oby w tym pierwszym cyklu sie udalo agness23-- zycze szczesliwego rozwiazania, wiesz juz czy to chlopiec czy dziewczynka, czy bedzie to dla Was niespodzianka?? elenasss-- te 4 tygodnie szybciutko zleca:):):) po prostu julka-- Tobie jeszcze troszke tez zostalo do rozwiazania, korzystaj, bo pozniej bedziesz miec nieprzespane noce:):) pozdrawiam goraco:) musze sie dzis brac za nauke mam w piatek kolokwium, taki glupi przedmiot ze hej, ale trudno takie trzeba potraktowac metoda 3-z, zakuc, zdac, zapomniec:D bede pewnie poznym wieczorkiem

YZULKA, zapomnialam o Tobie, rowniez goraco pozdrawiam:):) moj chlopak ma na imie tak jak Twoj synus:)

Julka ja rodze w Leicester, nie mam pojecia jak jest w Londynie! A ktoras z Was pracuje???