Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania-84

dziewczynki- rocznik 1984

Polecane posty

a tak apropos dziewczyny bo ja juz na karku 37tc a nie odczuwam zadnych skurczy przepowiadajacych, czy mozna ich nie czuc??? Czym sie charakteryzuja???

elenasss nie martw sie kazdy porod inny, trzeba byc pozytywnie nastawionym :) skurczy mozna nie czuc, ale wtedy objawiaja sie takim twardnieniem brzuszka. ja jestem w 39 tc i nic :O pierwszy termin mam na 5 lutego drugi na 9 a tu cisza i cisza.....

Ale nuda dzisiaj w pracy... Siedze i ziewam co jakies 2 minuty...

dziewczyny, te ktore mieszkacie w Polsce, z jakich jestescie miast? chcialabym poszukac pracy w Polsce oczywiscie, wyjazd za granice raczej nie wchodzi w gre, bede w maju konczyc studia- kierunek biotechnologia, moze orientujecie sie czy bylaby mozliwosc pracy w waszym miescie? moglabym pracowac praktycznie wszedzie tam gdzie jest chemia, pozdrawiam, widze ze wieczorkiem spokojnie sie tu zrobilo:)

aniu ja jestem za granica wiec nie moge niestety pomoc.. dziewczyny, te ktore jestescie w ciazy, czy mialyscie jakies objawy przed terminem oczekiwanego @? typu bol piersi, zmeczenie, itd.. czy dopiero w tygodniu spodziewanego @ sie pojawily?

elenasss:) ze skurczami to jest rożnie u każdej kobiety:) ja miałam krzyżowe i takie "normalne"dla mnie było to silniejsze niz ból przy okresie.

Czesc dziewczyny, jestem juz po kolokwium, mialam je o bardzo nieludzkiej porze- 7.15, ale poszlo dobrze, jeszcze egzaminek 6 lutego i koniec semestru:) elenass nie martw sie wszystko bedzie dobrze i skurcze pewnie tez sie pojawia, kurcze ile bym dala zeby przyspieszyc czas i miec takie dylematy jak Wy, a tu trza pracy szukac:) u mnie paskudna pogoda, od rana caly czas pada:/ ale spotkam sie z moim Misiaczkiem i zaraz mi sie nastroj poprawi, zycze radosnego dnia pomimo pogody, chociaz moze u Was ladnie jest, buziaczki, do pozniej

czesc Karo jezeli chodzi o objawy ciazowe to ja nie mialam nic gdyby nie to ze nie dostalam @, no i intuicja mi to podpowiedziala....:)

Intuicja ci podpowiedziala przed @? niezle! :)

HEJ HEJ:) witam i ja:)kopnęłam noga w kant łóżka i umieram-palec boli::(:(

Moze taki dzis dzionek byl i nikomu nie chcialo sie na necik wchodzic, ja dzis spedzilam bardzo mily wieczorek z moim chlopakiem, a teraz zajmowalam sie udoskonalaniem mojego CV i pisaniem listow motywacyjnych, ale nudna praca, niestety trzeba to zrobic, jutro sobota, czyli dzien porzadkow w domku, chetnie bym sie gdzies wybrala jutro i uciekla od sprzatanka:):):) maly leniuszek jestem, mam juz dosc sesji, nie moge sie juz doczekac jej konca i w koncu odpoczne, a co tam u dziewczynek ciezarnych i starajacych sie o dzidziusia?? pozdrawiam goraco wszystkie z \'84:)

Witam wszystkie panie :) ha a ja dziś pospałam troszkę, obudziłam się dosłownie pół godziny temu,co dla mnie jest dość niespotykanym zjawiskiem, bo zwykle już o 7.30 na nogach jestem, nawet jak nigdzie nie idę :( ale dziś się udał.cieszę się tylko że wczoraj przełożyłam sobie jazdy na 12 bo miałam od 10 jeździć więc bym się "troszkę" spóźniła, a tak spokojnie się umyłam, śniadanko zjadłam i za godzinkę wyjdę :) ciekawe jak mi dziś pójdzie! nie jeździłam od 17 grudnia, więc może być ciężko!wczoraj miałam pierwszą dodatkową lekcję i taką piękną wpadkę zaliczyłam :) siedzę sobie w autku, silnik już zapalony, ja zapięta pasami,światła włączone, instruktor już też jest więc można ruszać. no to zwalniam ręczny, puszczam sprzęgło, dodaję gazu i nic, stoję i myślę dlaczego...jeszcze raz o samo, puszczam sprzęgło, dodaję gazu i...znów stoję...powtórzyłam trzeci raz i już zgłupiałam..nawet ruszyć nie umiem...instruktor tylko na mnie patrzy i już się pod nosem śmieje, nagle mówię: ja- i co teraz, nie wiem co źle robię, on jest popsuty! on- nie wiem, ale może nie zaszkodziłoby bieg wrzucić :D ja- no może - i w śmiech :D kurdę zapomniałam o biegu i na luzie chciałam jechać :D :D :D jak taki mały idiotek :D ale potem już coraz lepiej było, nawet mój piep****y łuk zrobiłam dobrze :) zobaczymy co dziś odwale :) byleby tylko na egzaminie śnieg nie spadł, choć to też ma swoje plusy, przynajmniej za dynamikęjazdy mnie nie obleje, ale z tym akurat u mnie problemów nie ma, czasem nawet je\st zbyt dynamicznie :D ja już po sesji jestem i odpoczywam :) no dobra nie tak do końca bo tą moją magisterkę piszę i i już mi się nie chce :( ale jeszcze troszkę i będzie gotowa :) odezwę się później, pod warunkiem że mój R* da mi do komputera się dostać :)

Witam, mala_agatka, spokojnie nauczysz sie jezdzic, ja tez mialam duze przerwy w jazdach, pozniej przed egzaminem dokupilam 3 godzinki i zdalam za pierwszym razem, Tobie tez sie uda:) główka do gory, fajnie masz ze juz koniec sesji, u mnie jeszcze jeden egzamin, ale wcale mi sie nie chce na niego uczyc i dlatego odpuszczam dzis, spotkam sie z moim W i nie bede myslala o egzaminie, od jutra sie zabiore:) a powiedz mi agatka, co syudiujesz i z jakiego wojewodztwa jestes? pozdrawiam:) buzka

aniu ja na pedagogice jestem, obecnie w łodzi :) co do jazd to ja właśnie mam dodatkowe - 10 godzin przed samym egzaminem dokupiłam i już. dziś nawet dobrze było, choćna początku nie mogłam się do auta przyzwyczaić bo długo jeździłam na toyocie a dziś na opla przyszła kolej (zdajemy tu na toyocie yaris i oplu corsie). dobrze że u ciebie już ostatni egzamin,jeszcze troszkę i też będziesz leniuchowała :)

ja zdawalam na corsie, no a co do egzaminu to sie za pol godzinki poucze, jakos lepiej mi wchodzi jak sie ucze po nocach:) juz nie zalezy mi na ocenie, chce to zdac i miec juz z glowy, wtedy bede mogla sie zabrac za pisanie pracy, niestety na moj temat nie ma polskiej literatury i musze angielskie artykuly tlumaczyc, ale mam zamiar sie wyrobic do maja, szybko obrona i praca:)

Dzien dobry, co tutaj taka pustka??? Gdzie wszystkie mamusie pouciekały??? Aaaaa obiadek??? To smaczenego!!!

hej elenasss, ja juz po obiadku, czekam na \"na dobre i na zle\':) a wieczorkiem ide do mojego W, bedziemy dzis jakis filmek ogladac, wieczorek bedzie pewnie mily, a co u Ciebie slychac? zna ktos jakieslekarstewko na chec do nauki?? bo u mnie juz sie skonczyla ta chec, i moze jakies leki pomoga:) pozdrawiam

yzulka witaj :) ale dziś miałyśmy piękną pogodę w tym naszym nieszczególnym mieście :) mieszkam tu 4 lata i jakoś nie kmogę się do niego przyzwyczaić, ale nie mam wyjścia :) dzidziuś jak dla mnie bomba :) taki maleńki pyzatek :) jak ja uwielbiam takie maluszki :D aniu - co do cudownego leku to nie znam takowego. jejku jak ja się cieszę że już po sesji! miałam tylko 1 egzamin w tej sesji ale i tak nie chciało mi się na niego uczyć. czuję że te 5 lat studiów to za dużo. wydaje mi sie że teraz to już bardziej sztuka dla sztuki jest. naprawdę te studia powinny być 3-letnie. takie jest moje zdanie i wiele osób je podziela. ale trudno musimy przeżyć jeszcze te pół roku a potem uciec jak najdalej...no chyba że na doktoracie uda się zostać,ale to już troszkę inaczej będzie wyglądało :) a ty na jakim kierunku jesteś? może już gdzieś pisałaś, ale jakoś mi umknęło :P miłego wieczorku wszystkim życzę

witam, ja jestem na wydziale chemicznym na biotechnologii przemyslowej, to juz tez ostatni i jedyny egzamin w tym semestrze, zaliczen kilka bylo, ale moja grupa chce isc zalatwic z facetem zeby sobie podarowal ten egzamin:) po co ma sie meczyc i sprawdzac:) ale jak sie nie uda to i tak troche sie ucze zeby w razie czego jednak cos umiec, dobra spadam sie jeszcze troszke pouczyc, bo lubie po nocach siedziec:) dobrej nocy zycze i pozdrawiam

mała agatka:) wyjątkowo piękne słońce-a nie jak ostatnio burza:):) ano tak taki mały pulpecik sie robi z niego::) dobranoc dziewczyny:) ps,skoro jeden rocznik jesteśmy to może powiecie kiedy macie urodziny;)

Witam od rana W weekend jakoś nie mam czasu się odzywać, przede wszystkim dlatego, że moje kochanie okupuje kompa :) ale teraz już do pracy poszedł, więc cały dom mój :) Przychylając się do prośby yzulki moje urodzinki to 29.09.1984, więc na 24 latka mogę sobie jeszcze poczekać :) teraz to się cieszę że jestem z drugiej połowy roku, ale jak były 18-tki to dużo osób było już po, a ja ciągle przed i to mnie szczerze denerwowalo :P ale teraz to nawet lepiej, dłużej młoda jestem ;) aniu - co do twojego pytania o pracę to niestety zupełnie nie mam pojęcia jak w tym sektorze wygląda praca w moich okolicach, więc nie mogę pomóc :( ale nie martw się na pewno coś znajdziesz :) a tak swoją drogą to szybko tą obronę planujesz, ja się martwię czy do końca czerwca się wyrobię, a ty już w maju chcesz bronic...no no moje uznanie :) yzulka- dziś mamy powtórkę z rozrywki, przynajmniej od rana ładnie :) jak ja lubię taką pogodę, od razu się człowiekowi lepiej wstaje :) a tak wogóle to co ty o takiej nieludzkiej, dla mnie porze na neciku robiłaś? choć po dacie i godzinie porodu widzę że ty nocny marek jesteś ;) a raczej nie ty tylko Wojtuś :P ja tam jednak wolę rano, o 22 to już nie do życia jestem, a pomyśleć że jeszcze ze 3 lata temu uczyłam się tylko w nocy! czasem calą noc mogłam siedzieć, a teraz to z kurami spać chodzę, ech starzeję się :P no nic kończę i trochę testów na prawko porozwiązuję, co by na teorii nie polec, bo to by było przegięcie jak dla mnie :) 🌼 dla was

witam, juz tez musialam wstac zeby wyjsc z psem na spacerek, mala_agatka, widze ze mamy ten sam problem z urdzinkami, bo ja mam 30 wrzesnia:) pozdrawiam

właśnie zadzwoniła do mnie kobieta ze szkoły jazdy i powiedziała że musi mi odwołać dzisiejszą jazdę i że może w czwartek bym przyszła, a ja do jasnej ciasnej w środę mam egzamin!!!! kurde no!!! w końcu umówiłam się na jutro na 8 rano. ale jestem wściekła!!! już sobie wszystko zaplanowałam, specjalnie przesuwałam spotkanie w sprawie pracy na czwartek, żeby dziś móc iść :O a najśmieszniejsze jest to że w sobotę po południu jeździłam, to co nie wiedzieli że w poniedziałek właściciel szkoły jedzie do poznania po samochód? zresztą to z nim jeździłam też w sobotę!!! wściekłam się i to tak że po rozmowie poryczałam się jak głupia! ech może ja faktycznie w ciąży jestem i już mi hormonki buzują ;)