Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

celinkaa

Zrób wiele za tak niewiele

Polecane posty

Proszę Was kochane mamy o przekazanie 1% podatku,a właściwe wystarczy tylko wpisać odpowiednie dane do PITa . Mój synek Igorek ma 3 latka cierpi na mpd,padaczkę ,tracheotomie.Leczenie i rehabilitacja synka to ogromne koszty,będziemy bardzo wdzięczni .Więcej informacji na stronie domowej Igorka http://www.igorek.ovh.org Pozdrawiam

Gość nie jest latwo L
musisz zrozumiec, ze potrzebujcych jest wielu, dlatego odzew nie bedzie tak duzy jak bys chciala

Gość nie jest latwo L
ale nie mowie ze zle robisz czy ze ci sie tutaj nie uda, moze sprobj sie jeszcze zwrocic o pomoc do jakiejs fundacji ?

Gość nie jest latwo L
nie mowie ze Ci sie nie uda tutaj, ale sprobuj jeszcze moze zwrocic sie o pomoc do jakiejs fundacji? przeczytalam historie Igorka, wiele musieliscie przejsc, naprawde zaslugujecie na szczescie i zycze by znalezli sie ludzie, ktorzy beda mogli pomoc Wam

Gość nie jest latwo L
podnosze

celinka, na pewno bedę miała na uwadze Twojego synka Igorka nie zniechęcaj sie, ponawiaj często apel, do rozliczeń zostały jeszcze 3 miesiące a wiele osób robi to na ostatni moment życzę wytrwałości i powrotu do zdrowia dla Igora

Gość nie jest łatwo L
up :)))

Witam,podbijam do góry:) Może jeszcze ktoś sie nie rozliczył i nie wie komu przekazać swój 1% :) Z góry bardzo bardzo dziękujemy:)

celinkaa, przeczytałam historię Waszego maleństwa... wzruszyłam się... szkoda, że wcześniej nie trafiłam na Twoje namiary, bo nasz 1% poszedł na jakiś tam cel, bo po prostu nie wiedzielismy na co go przekazać... z całego serca życzę Wam, aby tych uśmiechów małego było jak najwięcej,a Wam nigdy nie zabrakło sił i wiary w sens tego co robicie:)

witaj celinka rpzeczytalam tez wasza str.szkoda ze dopiero teraz moj 1% tez juz poszedł na dom dziecka...

celinkaa wzruszylam sie czytajac historie Twojego synka. wpisze ten 1% podatku na Igorka. Nie bedzie tego duzo bo nie pracowalam w Polsce, a musze sie rozliczac :o ale chyba kazdy grosik sie liczy prawda? :) trzymam kciuki i pozdrawiam

Gość milianna
to że mało kto odpisuje nie znaczy że się nawet nie zainteresował, bardzo dobrze że możemy przekazac 1% potrzebującym i takim dzieciom jak Igorek, życzę wytrwałości i polecam nowy topik z troszkę lepszym tematem np "pomoc dla Igorka" :) napewno więcej kliknie na taki pościk :) trzymam kciuki za pozytywną rehabilitację i leczenie Igorka

Dziękuję Wam z całego serca,pewnie że liczy sie każdy grosik:) Może faktycznie źle zaczęłam? zaraz założę nowy wątek,dziękuję

up up up :) Może jeszcze ktoś sie nie rozliczył i nie wie komu przekazać swój 1% Dziękujemy:)

ja wpisalam 1% na Igorka, ale jak odnioslam PIT to kobieta mi to skreslila bo powiedziala, ze to za malo :o Myslalam, ze kazdy grosz sie liczy ale chyba jednak nie :o

ojej ,pierwsze słyszę o czymś takim.Na subkoncie Igorka w fundacji mam nawet wpłaty z 1% wynoszące 40 groszy.Dziwna sprawa , ale to było do przewidzenia że urząd s będzie robił problemy bo to dla niech dodatkowa żmudna praca ehhh .Grosik do grosika i nazbiera się trochę a tu klops. mimo to dziękuje Ci za wpis. pozdrawiam :)

Naprawdę warto pomagać i warto dokonać odpowiedniego wyboru, by pieniądze te trafiły naprawdę do potrzebujących. Tutaj naprawdę każda złotówka ma znaczenie. Nie bądźmy obojętni i dokonajmy słusznego wyboru. Ja od kilku lat wspieram fundację onkologiczną Alivia. Was również zachęcam do zaangażowania się w pomoc jaj, a zacząć można właśnie od 1 % http://www.alivia.org.pl/formy-wsparcia/#1-procent