Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam tylko

Moze glupie ale i tak zapytam

Polecane posty

Gość tak sie pytam tylko

Zaraz mnie niektore z was zbuzgadaj, ale co tam, i tak zapytam...Mam takie pytanie: czy ktoras z was jako jeden z pierwszych objawow ciazy miala krwawienia z nosa? Tzn. chodzi mi o ty czy mialyscie te krwawienia zanim wiedzialyscie, ze bedziecie mama??

Gość sorkii ile masz lat12

Gość tak sie pytam tylko
Oj wiem, ze zaraz niektore beda sie smialy :) Ale ja powaznie wyczytalam w necie, ze suchosc sluzowki w nosie, krawwienie z niego i z dziasel moze byc jednym z 1 objawow:)

Gość to nie jest powod do
krwawienie z nosa moze byc np w 2-3 mcu ciazy jezeli masz problemy z cisnieniem albo mala krzepliwosc, ale to na pewno nie jest objaw ze po tygodniu od zaplodnienia krwanienie z nosa i hop jestes w ciazy...

jak leżałam w szpitalu w 10 tyg ciąży to tak krew mi sie puściła bo było wysuszone powietrze i zdarzają się że puści się krewk z nosa - mi znów osobiście lekarz powiedział że tak może się zdarzyć w ciąży właśnie jak się puści komuś krew z nosa lub krwawią dziąsła ..... - niestety ale nie jest to żaden objaw !!!

ja tak mam za kazdym razem i utrzymuje sie przez cala ciaze. NIe jest to duze krwawienie, ale na chusteczce sa slady krwi i ciagle mam sucho w nosie....taka moja uroda. Jednak ta odpowiedz nie powinna Cie utwierdzac w tym, ze jestes w ciazy, zrob test, a potem lekarz niech albo potwierdzi, albo zaprzeczy :)

wlasciwie powinno byc, ze tak mialam za kazdym razem..dwie poprzednie ciaze i ta, w ktorej jestem aktualnie. ps. mialam tez pierwsza swoja ciaza smieszny objaw zanim moje cialo i lekarz potwierdzil. Otoz caly czas mialam wrazenie, ze w gardle mam wlos. Co ja nie robilam. Jadlam skorke od chleba, wypijalam litry wody i nic, ciagle wlos (nieistniejacy) tak tkwil. Powiedzialam o tym swojej siostrze, a ona w smiech i mowi, ze jestem w ciazy, bo ona tez tak miala :D............lekarz za jakis czas potwierdzil ;). Tak to juz jest, ze podswiadomosc podpowiada nam prawde w rozny sposob, nie zawsze ja skojarzymy, czasami wydaje nam sie to glupie, czasami smieszne. Pozdrawiam :)

Gość otylia7779
krwawienia z nosa przyszly mi szybko,ale juz wiedzialam o ciazy,ja sie domyslalam ze jestem w ciazy bo dostalam sraczke okropnom,a tez wczesniej czesto slyszalam ze mozna dostac temperature i sraczke i tak bylo i umnie

Gość Gość
tez mialam krwawienie z dziasel ale to dopiero 2,3 miesiac

Gość otylia7779
i to calkiem normalne pytanie,i moze to nie pierwszy objaw ale sie czesto zdarza,mam dwie ksiazki i tez tam jest o krwi z nosa,moj lekarz mowil ze to normalne,a nie jakies anemie,princpolo widac ze malo oczytana jestes