Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylkowa44

poczatki w zwiazku

Polecane posty

Gość motylkowa44

Jakie byly wasze poczatku po spotkaniu tego jedynego czy motylko w brzuchu to podstawa obowiazkowa,tesknota?Czy przeciwnie niepewnosc stres?Czy takie motylko w brzuchu woza dobra przyszlosc czy niepewnosc co do partnera zwiastuje niepoeodzenie w zwiazku?

cyt. \"Czy takie motylko w brzuchu woza\" I jak tu na takie coś odpisać? :o

Gość motylkowa44
Przepraszam za literowki,to jeszcze raz: Jakie byly wasze poczatki po spotkaniu tego jedynego: czy motylki w brzuchu to podstawa,tesknota?Czy przeciwnie, niepewnosc i stres? Czy takie motylki w brzuchu wroza dobra przyszlosc, czy niepewnosc co do partnera zwiastuje raczej niepowodzenie w zwiazku?

Gość odpowiedzialabym na temat
ale ja sie nie znam, wiec nie pomoge.. :(

Gość Idz za glosem serca
a bedziesz miala cale zycie przewalone ale przynajmniej wtedy czujesz ze zyjesz...Cos za cos - tak to juz jest

Gość zastanawiam się.....
e tam:-) Ja akurat wkraczam w nowy związek....Tamten to była wielka miłość, a ten to cudowny spokój, pewność i zaufanie. Nie było motylków w brzuchu, tylko właśnie niepewność i strach, że mogę znowu zostać zraniona ( tak samo miał mój chłopak ). Dziś po pięciu miesiacach dopiero zaczynamy czuć że to może być to i chyba pozwalamy sobie na tęsknotę, większe zaangażowanie, na większe okazywanie czułości i więcej słow...chociaż nie padło jeszcze kocham cię...Wszystko trzeba powoli, a motylki w brzuchu o niczym nie świadczą:-) Dodam że nie jesteśmy nastolatkami.

Gość ibizeczka
u mnie motylki i tesknota mimo tego ze spotykalismy sie codziennie i codziennie gadalismy przez tel godzinami:)

u mnie na początku był strach - i to parę ładnych miesięcy... teraz już wogóle się nie boje :) właśnie zaczynamy planować nasz ślub :)

Gość motylkowa44
Jesli nie motylki w brzuchu to spokojna pewnosc,bezpieczenstwo i radosc,a co jesli pojawia sie niepewnosc czy to ten/ta? Wtedy sytuacja przedstawia sie troszke inaczej,mial tak ktos z was?

Gość prawdziwa miłośc
jest wtedy kiedy nie potrafisz beż tej drugiej osoby oddychać, kiedy jeszcze nie poszłą a Ty już tęsknisz, kedy serducho drży na jej widok, kiedy dostajesz gesiej skórki gdy trzyma Cię za ręke.... ale są tacy ludzie którzy tego nigdy nie czuli więc żyją z kimś kogo lubią bo tak jest wygodnie i miło :o

Gość niepewność jest zawsze
Skąd możesz wiedzieć po iluś tam miesiacach że to akurat ten????Takich rzeczy niektórzy po 5 latach nie wiedzą:-P Ja też nie wiem,chociaż mój facet jest super i nasz związek jest super i on też nie wie.Nie martw się tym, każdy czuje inaczej i w innym czasie.

Gość izabel1
co zrobic w sytuacji kiedy facet jest czuly , romantyczny i ulozony ale raz zarobi a raz nie jest ciezko pod wzgledem finansowym i nie wiem czy on umialby utrzymac rodzine czy zrezygnowac z tej znajomosci?

Gość izabel1
powaznie pytam