Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plantje

Moj eks jest zalosny...

Polecane posty

Gość Plantje

3 lata temu rozstalam sie z facetem. Zostawil mnie dla innej...Dalam mu wszystko co tylko bylam w stanie a on po prostu zmieszal mnie z blotem...nie wazne ...po rozstaniu (chyba 1,5 roku) znow zaczelismy sie kontaktowac i w koncu zostalismy znajomymi...Ktoregos razu zwierzyl mi sie, ze bardzo teskni za mna, ze jestem najcudowniejsza kobieta jaka poznal, etc. Wiem, ze w ciagu 3 lat mial kilka, moze kilkanascie kobiet, ktore poznawal przez internet, albo speed dating. Kiedy zapytalam, czemu on ciagle zmienia tak te kobiety, stwierdzil, ze szuka takiej dziewczyny jak ja. Kiedy to uslyszalam, to byl moj wewnetrzny triumf. Nie potrafil mnie docenic, a teraz za to placi...i dobrze mu tak!!!!

Gość ooo zaczne to robic i ja
pewnie ze dobrze, nie daj sie omotac ;)

Tak naprawde to widac kto tutaj zatryjumfowal ... skoro po tak dlugim okresie czasu dalej masz go w glowie. E.

Gość ooo zaczne to robic i ja
no i co z tego ze ma go w glowie to nie znaczy ze on triumfuje

Gość Plantje
Wlasnie o to chodzi, ze w sumie on mnie kompletnie nie obchodzi!!!! Gdybym do niego cos czula, pewnie dawno temu bysmy byli znowu razem

Powiedzmy wprost.... koleś wciska Ci taki kit, zeby jakis seksik wspominkowy wyłudzić i tyle w tym temacie :P

Gość to tylko jaaaa23
Nie nic Cie nie obchodzi, tak sobie tylko o nim publicznie rozmyslasz:P hmm taki facet juz sie wprawil w "speed dating" jak widac i ma nizly bajer:P

Gość Plantje
Mozliwe, ze chodzi mu o seksik ze mna, co robi z niego jeszcze bardziej zalosna kreature...zeby sie tylko nieprzeliczyl

Gość BBBBBBBBBBBBB
oczywiście, że to satysfakcja, że morda zakazana nagle prosi się o kontakt i tak tęskni:) Kopnij go teraz porządnie w dupsko...za wszystko co Ci zrobił, dziad jeden...

"zalosna kreatura" hahahahah alez to slodkie ;) skrzywdzil Cie i nie mozesz tego przezyc ze on sobie korzystal z zycia a Ty cierpialas i teraz dobrze facet szuka sobie z nudow kolejnego obiektu i myslisz ze To twoj wielki dzien a prawda jest taka ze facet wie co robi bo sprzedaje Ci calkiem niezla baje i podejrzewam ze nie jestes jedyna jego ex ktora "tak bardzo kocha i mysli ze byla ta jedyna" sam wiem bo tez tak robie jak mi sie nudzi w pracy... 40% skutecznosci ma ;) E.

Gość materialistka aanie
może brak kogoś na horyzoncie i stwierdził, że "z braku laku dobry kit":)

Gość Plantje
DarthE-real --> Ja wiem, ze On moze cos kombinowac, dlatego to co on mowi "jednym uchem wlata a drugim wylata". Jest on po prostu zalosny bo sie posuwa do takich krokow, ale jak zaznaczylam wczesniej, zeby sie tylko nie przeliczyl:)

Gość BBBBBBBBBBBBB
powiedz mu, że seks to dopiero po ślubie;)

Tlumacze Ci dziewczyno ze on poprostu traktuje Cie jak jedna z wielu swoich ex , dla Ciebie moze to byc zalosne ale to nic nowego generalnie :) E.