Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna

orgazm łechtaczkowy a zdrowie

Polecane posty

Moze jeszcze jakies pytanie: Czy sa jakies rzeczy ktore u was obnizaja potencje?nie chodzi mi o ochote na sex, ale same mozliwosci. Bo ja zauwazyłam ze papierosy troche psują. No duza ilosc alkoholu tez. Cos jeszcze?

moja dziewczyna nauczyla się w szkole w 3 -4 klasie Chciała wyjść do ubikacji zrobić siku a nauczycielka jej nie wypuściła powiedziła zeby poczekała na przerwę Ona zaczęła zaciskać nogi aż poczuła że jej sie robi przyjemnie ,potem gdy leżała w łóżku zaczęła tak robić aż doszła do orgazmu i w końcu się przestraszyła bo nie wiedziła co to jest ,miała cipkę mokrą od śłuzu Spytała się koleżanki a ona ja uśwadomiła

Ja juz nawet nie pamietam, kto mnie uswiadamiał... do wiekszosci rzeczy chyba doszłam sama:P

hm, nie wiem :P bo nie pale, a pije rzadko a jak sie upije to ide lulu, a nie testuje :classic_cool: ale moze sprawdze niedlugo :P mowia, ze stres moze byc zabojczy. zarowno chwilowy jak i dlugotrwaly.

sam bedziesz sprawdzał? Ja tez juz nie pale, pije malutko. Poza woodstockiem. a zmieniajac temat to jesli chodzi o afrydyzjaki to truskawki z bita smietana rzadza:D

czasami mam ochotę na dziewczyne i ja zarywam a gdy przyjdzie coś do czego czuje że ona nie ma czegoś Trudno określic...- czasami ma sucho czasami sutki jakieś "męskie" małe i pryska ochota.

meskie sutki?hmmm nie wiedziałam w sumie ze jest jakas roznica... Lubicie jak ktos sie bawi waszymi sutkami?:)

no chyba ze przyjedziesz :classic_cool: sam.. nie mam innego wyjscia :P na prawo i lewo nie latam, a ot tak, zadna nie-latawica nie pojdzie na testy :P

kiedys bylismy na imprezie z towarzystwem i nawet nie miałem na nią ochoty gdy stwierdziliśmy że chcemy siku a że trzeba było iśc w krzaki a ona się bała więc poszła ze mna ja stnąłęm z boku i zaczałem lać a ta przykucnęła naprzeciwko mnie i tez zaczęła wiecie tak mnie to podjaralo że nie mogłem zrobić bo mi fiut stanął a ona to zauważyła i kochaliśmy się

Ciekawy sposob na podryw....taka dosc nieoczekiwana sytuacja... Fajniej macie z laniem... jak z wezem strazackim:D

zalezy na co kto patrzy.. sutki kobiece chyba jakos specjalnie nie robią mi roznicy - byle sterczaly :classic_cool: chociaz duze moze faktycznie takie jakies milsze. ale to sie przeciez zmienia u jednej i tej samej kobiety nawet ja chyba akurat nie mam w sutkach stref erogennych :P afrodyzjaki... a co to :classic_cool: jak sie jest samemu i zdrowym, nie trzeba takich rzeczy. ;) ladna figura, twarz, oczy albo mini... nogi w szpilkach i juz hajda :classic_cool:

Ja własnie nie wiem dlaczego faceci wola wieksze sutki. Mi sie nie bardzo podobaja....

zabe widze :P no, facet, wlasnie.. tak bywa w takich 'niewinnych' sytuacjach :P nawet wysikac sie nie dadza :P

nie jakies giganty, bo to lekko oblesne takie, no... z 5 cm zalozmy czemu? nie wiem. moze dlatego ze faceci maja mniejsze a ja chce kobiete w kazdym detalu? :P

szpilki, tak inny fetysz :P jak dojrzewalem, bylem szajbusem na tym punkcie ;) troche zostalo wystarczy zebys sciagnela majtki i juz z sikania klapa :classic_cool:

trudno powiedziec rozne, zalezy od sztuki, jak jest fajna w calosci, to jak ma mniejsze to przeciez nie przeszkadza jakos strasznie. chyba tu nie mam fetysza :P a tak same z siebie.. C, D? :P pelniejsze, okragle.. konkretne ;)